
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina P. (tinuska) ID 1292 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kuracie prsia so šľahačkou[ recept č. 10597 zo dňa 25.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, cibuľa(1-2 veľké), olej, sójová omáčka, kečup, šľahačková smotana(môže byť aj smotana na varenie), soľ, korenie, ml.červená paprika POSTUP PRÍPRAVY 1. Kuracie mäso nakrájame na kúsky, zakvapneme sojovou omáčkou tak 2-3 lyžice(podľa množstva mäsa) a cibuľu nakrájame na kolieska. 2. Mäso spolu s cibuľou dáme naraz orestovať na panvicu s rozpáleným olejom, restujeme cca 15minút a občas premiešame.Osolíme(opatrne ak dávate slanú sójovú omáčku), okoreníme a zaprášime paprikou(nemusí byť, ale ja dávam do všetkého). Potom podlejem trochou vody a podusíme ešte cca 15 minút. 3. Pridáme kečup ( na 300 g mäsa cca 3 lyžice kečupu) záleží ako máte radi kečup, ďalej dusíme cca 5 minút. 4.Zalejeme smotanou (opäť podľa množstva mäsa) ale od pol kila mäsa treba celú.Necháme dve minútky prevariť. A je hotovo, zahusťovať väčšinou netreba ak dáte dostatok cibule, tak tá to skvele zahustí, ak je predsa len omáčka riedka, v troške studenej vody rozpustite lyžicu Gustinu(kukuričný škrob)a za miešania nalejte do omáčky, ešte minútku povarte. Dobrú chuť. Ako príloha sa hodia zemiaky, ryža, tarhoňa... Recept som našla na recepty.cz už dávnejšie, je výborný a veľmi chutí deťom. |