
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Čínsky biftek[ recept č. 10548 zo dňa 23.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400 g kuracích alebo morčacích pŕs, 1 pór alebo mladú cibulku, 3 lyžice solamylu, 3 vajcia, sójová omáčka, grilovacie korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na tenké rezance, pridáme nadrobno pokrájaný pór, solamyl, vajcia, sój. omáčku, korenie. Dobre premiešame a na 2 hodiny odložíme do chladničky. Lyžicou kladieme hmotu do horúceho oleja a vypražíme z oboch strán. Podávame s chlebom, s opekanými zemiakmi, hranolkami alebo s ryžou. Obložíme zeleninou. |