. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprazany kalerab s jogurtovou omackou - RECEPT 10527

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 75544 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Vyprazany kalerab s jogurtovou omackou


[ recept č. 10527 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

na 2 porcie treba: 1 kalerab, 1 vajce, 1 jogurt, zvazok petrzlenovej vnate, 1 uhorka, citron, muka, stipka prasku do peciva (alebo sody bikarbony), sol

POSTUP PRÍPRAVY

Olupany kalerab pokrajame na platky a 5 minut povarime v slanej vode. Z vajca, muky a prasku do peciva urobime cesticko a podla chuti osolime. Kalerab odkvapkame, obalime v cesticku a vyprazame v rozpalenom tuku. Omacku pripravime z nastruhanej uhorky, posekanej petrzlenovej vnate a jogurtu. Dochutime solou, korenim a stavou z citronu.
<< Hokejistovi | Vyprazany kalerab s jogurtovou omackou | Kavova panna cotta s karamelom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu