
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Alena M. (Alinka) ID 18244 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bravčové medailóniky v brusnicovej omáčke[ recept č. 10439 zo dňa 19.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Občas je dobré mať doma zvyšky korenín, alebo pochutín, lebo potom sa môže podariť vymyslieť nový, a k tomu ešte aj chutný recept. Ja som v jednu nedeľu takto zariskovala a dopadlo to výborne, až som sa sama čudovala :-) Čo budete potrebovať: korenie Garam Masala (od Vitany), hotová brusnicová omáčka, bravčová panenka (ak nie je, môže byť stehno), korenie, soľ, drvená rasca, 2 kocky hovädzieho bujónu, solamyl, olej POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Bravčové mäso som si nakrájala na drobné medailóniky a jemne vyklepala. Nasolila som ho a nakorenila korením a drvenou rascou. Na oleji som sprudka medailóniky z oboch strán opiekla. Mäso som vložila do hrnca, podliala vodou, pridala 2 kocky bujónu a 2 lyžičky korenia Garam masala a dusila asi 1/2 hodinu. Potom som tam pridala asi 3PL brusnicovej omáčky a dusila domäkka. Mäso som vybrala z výpeku a zahustila som ho solamylom rozmiešaným v troche studenej vody. Jedlo bolo hotové. Môžete podávať s opekanými zemiakmi alebo zemiakovým pyré. |