. .. .. .. .. .. .
. .

zaciatocnik - RECEPT 10244

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 76895 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


zaciatocnik


[ recept č. 10244 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Ahojte šikulky. Moj syn bude mat 2. narodeniny a rozhodla som sa, ze mu tortu upecem sama. Piekavam zakusky a aj torty, ale este nikdy som nerobila potahovanu tortu, takze som v tom zaciatocnik.Vlastne som ani nevedela, ako to robia, ze povrch torty byva taky krasny, uz to ale viem,vyzera to super a nie velmi zlozito, len sa chcem spytat, kedze to budem robit prvy krat, na co si mam dat pozor, v com by som to mohla spackat?

POSTUP PRÍPRAVY

xxx
<< Bratislavské rožky s orechovou plnkou | zaciatocnik | Kabelka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
enka81 e. (enka81) ID 76895 (14.1.2009, 16:04)
dakujem za radu, budem ju teda robit celu az v piatok, aby bola na vikend pripravená.
ODPOVEDAŤ
Jana O. (lancome26) ID 62506 (13.1.2009, 12:26)
Ahoj. Ja som milnulý týždeň tiež prvý krát robila poťahovanú tortu a vyskúšala som asi všetko. Hmota z Jojo môže byť dobrá no na začiatku dosť lepí. Chcela som ju robiť, ale mala som málo cukríkov +o(, tak potom som robila varenú poťahovú hmotu a robilo sa mi sňou veľmi dobre a bolo jej až až (hello) ešte mi aj zvýšilo tak som si ju odložila.
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (13.1.2009, 11:56)
Ahoj Enka. Každá čo robíme poťahované torty máme asi tú svoju obľúbenú. Ja som už robila a vyskúšala asi všetky čo existujú. Mám v mojich receptoch množstvá na každú...na poťahovanie by som Ti ako začiatočníčke odporučila asi hmotu z maršmelákov (JOJO)....keď budeš postupovať podla návodu čo mám v recepte a prisypávať po troškách preosiaty práš.cukor tak podľa mňa nemáš čo pokaziť. (F)
ODPOVEDAŤ
enka81 e. (enka81) ID 76895 (13.1.2009, 12:20)
dakujem za radu, len sa chcem este spytat, mozem si ju urobit dopredu1-2 dni a nejako ju uskladnit, aby sa dala potom pouzit? A ak ano, potom bude ta hmota z jojo cukrikov pripravena na pouzitie, alebo ju treba nejako upravit, napr.ohriat a pod.?
ODPOVEDAŤ
Miroslava V. (Beky10) ID 41330, mimibazar.sk/beky10 (14.1.2009, 15:33)
Ahoj,tak to by som nerobila.radšej si dopredu upeč tortu a potiahnutá môže byť v ladničke aj 4 dni pred oslavou.Tortu treba potiahnuť hneď,cukríková hmota je strašne jednoduchá,odstátim by ti stvrdla a neviem či by si s tým niečo potiahla.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu