
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zuzana V. (Susssan) ID 26357 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) MORČACIE MEDAJLÓNKY V ŽUPANE Z OVSENÝCH VLOČIEK[ recept č. 10231 zo dňa 12.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pre 4 osoby: 70 dkg morčacík pŕs - filé, 10 dkg múky, farebné papriky - zelená oranžová červená, petržlenová vňať, 3 vajcia, 30 dkg ovsených vločiek, rastlinný olej , olivový olej - light, ocot Balsamico, 2 plechovky celých šampiňónov - prípadne aj kuriatka ak máte a iné huby, soľ, mleté čierne korenie. POSTUP PRÍPRAVY ŠALÁT: Huby nakrájame na polky, papriky na kocočky a v malom množstve olivového oleja ich opažíme. Preložíme do šalátovej misy, posolíme, okoreníme a posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou. Pokvapkáme Balsamico octom, ak treba tak ešte aj olivovým, zľahka celé premiešame a uložíme do chladu na 1 - 2 hodiny. MASO: Mäso prerežeme po dĺžke na polovicu a nakrájame na menšie medajlónky, ktoré jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme. Vymiešame vajcia s múkou na hladku a ak je to veľmi husté, prilejeme trochu studenej vody. Mäso v tom obalíme a potom obalíme v ovsených vločkách. Pekne sa na to lepia, ani sa netreba trápiť :) Na panvicu, alebo Wok dáme malé množstvo rastlinného oleja a z oboch strán medajlónky opečieme na červeno na miernom ohni, aby vločky nezhoreli. Podávame so zemiakmi. Neskôr pridám fotky :) |
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (8.9.2010, 20:48) |
Vyskúšam ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |