. .. .. .. .. .. .
. .

Sójové rezance s čínskou zeleninou - RECEPT 10177

Adriana B. (Aďka27) ID 32431
.
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.1.2008
Naposledy: 13.10.2014 22:10
Aktualizácia: 1.4.2011 10:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 77
RODINNÉ FOTOGRAFIE 115
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 8
RECEPTY 180
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Sójové rezance s čínskou zeleninou


[ recept č. 10177 zo dňa  ]


Sójové rezance s čínskou zeleninou


POTREBNÉ PRÍSADY

Balíček sójových rezancov, balíček mrazenej čínskej zeleniny, vegeta, 3-4 strúčiky cesnaku, 1/4 masla (alebo dve lyžice), sójová omáčka, worcestrová omáčka, 1/2 lyžice bieleho vína (nemusí byť), pšeničné klíčky (alebo Solamyl na zahustenie)

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Sójové rezance nasypeme do misky, zalejeme 1/2 l vriacej vody, pridáme dve lyžičky vegety, lyžicu sójovej a lyžiču worcestrovej omáčky, premiešame a necháme postáť minimálne hodinu.


Na masle opražíme na tenké plátky pokrájaný cesnak, pridáme zmrazenú čínsku zeleninu (teraz som mala nejakú inú, najradšej mám zmes s tými tmavými hubami)


pridáme sójové rezance - celý obsah, aj s "nálevom"


za lyžicu-dve bieleho vína /alebo šampusu/, premiešame, ak treba, jemne dosolíme


zakryjeme a necháme podusiť aspoň 20 minút.


Keď už máme menej šťavy, pridáme lyžicu pšeničných klíčkov, necháme len chvíľku prevrieť a odstavíme. Alebo si miesto klíčkov zahustite lyžičkou Solamylu rozmiešaným v troške vody.


Podávame s ryžou, hranolkami. Výborne sa k tomu hodí kompót, zeleninový šalát. My sme mali mrkvový. No a kto nemá rád sóju, môže ju nahradiť kuracím, či bravčovým mäskom.


Mrkvový šalát: na dve veľké mrkvy dve lyžice cukru, dve lyžice citrónovej šťavy a 2-3 lyžice vody. Premiešam, nechám chvíľu postáť a potom ak treba, ešte dochutím. *Dobrú chuť*



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Čokoládové rezy | Sójové rezance s čínskou zeleninou | Kyslá kapusta s klobásou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (2.10.2015, 14:18)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Milica K. (margoa) ID 23592 (10.6.2009, 10:10)
ja uz budem pisat iba, ze krasne (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (11.6.2009, 16:19)
Ďakujem krásne (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
MAJA B. (barny) ID 2295 (14.2.2009, 12:06)
adrianka 1****** naozaj faNTASTICKE JEDLO (pl)VELMI VELMI NAM CHUTILO ZBOZNUJEM TAKETO JEDLA KED BUDES ROBYT DAJ VEDIET RADA TA NAVSTIVYM :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (19.2.2009, 8:41)
:-) :-) :-) Teším sa Majka, aj my to máme veľmi radi (jidlo) ;-)Tak nabudúce mám toho navariť ako guľášu? :-D (D) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu