. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Andrea M. (dietnastrava.sk) ID 96197
Andrea Mihaľková
mimibazar.sk/dietnastrava
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.5.2009
Naposledy: 30.3.2017 20:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0
dietnastrava.sk
Andrea Mihaľková
Brekov 57
06601 Brekov

,POTVRDENIE OBJEDNÁVKY Objednávka je prijatá do 24 hodín od jej odoslania. Potvrdenie objednávky Vám zašleme e-mailom. V prípade nejasností Vás budeme samozrejme informovať. Zároveň vás žiadame odpovedať na potvrdzujúci email/nový zákazníci/, overujeme si tak serióznosť objednávky. V prípade že nový zákazník neodpovedá objednávku nevybavíme.

ZRUŠENIE OBJEDNÁVKY Kupujúci môže zrušiť objednávku len v prípade že predajca nedodržal dodacie podmienky.Odstúpiť od zmluvy možno v takom prípade písomnou formou na adresu predávajúceho.V prípade že kupujúci odstúpi od objednávky z iného dôvodu alebo nepreberie zásielku, zaplatí predávajúcemu pokutu 10 Eur.

DODACIA LEHOTA Dodacia lehota je cca od 3-15 pracovných dní, ak nie je uvedené inak. Väčšina inzerovaného tovaru je skladom. Niektoré potraviny v záujme čerstvosti nedržíme skladom.

MOŽNOSTI DODANIA Objednaný tovar zasielame Slovenskou poštou, kuriérom pripadne osobne po predchádzajúcej telefonickej alebo písomnej dohode. Tovar je možné zaslať na dobierku/treba pripočítať k poštovnému/, alebo môžete tovar zaplatiť vopred na účet predajcu a po nabehnutí na účet tovar expedujeme. Po objednaní vám zašleme číslo účtu a informáciu o dostupnosti tovaru.

POŠTOVNÉ Poštovné podľa taríf pošty alebo prepravcu , treba pripočítať k výslednej sume. Ak chcete tovar zaslať dobierkou, nezabudnite pripočítať aj sumu za dobierku podľa platného cenníka SP. Predvolené možnosti sú orientačné. Vždy je smerodajná skutočná cena poštovného alebo individuálna dohoda. Zodpovednosť za poškodenie obsahu nesie v plnej miere prepravca.
Dôležité upozornenie: Poštovné náklady nevraciame

REKLAMÁCIA A ZÁRUKA Ak sa preukáže, že dodaný tovar bol vyexpedovaný v zlej kvalite (pokazený,po termíne záruky), kupujúci má právo na jeho bezplatnú výmenu za tovar v rovnakej hodnote. Prípadnú reklamáciu vybavíme k vašej spokojnosti individuálnou dohodou s Vami a v klade s platným právnym postupom. Kupujúci je povinný tovar po svojom prevzatí skontrolovať tak, aby zistil prípadné poškodenia. Poškodenia je nám kupujúci povinný do 24 hodín hlásiť /telefonicky alebo emailom/,ináč reklamáciu nemôžeme uznať. Za vady vzniknuté prepravcom neručíme! Na všetok tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záruka, pokiaľ nie je uvedené inak/viď dátum spotreby na obale výrobku/ .

Postup pri reklamácii:

1) informujte nás o reklamácii telefonicky, e-mailom do 24 hodín po prebratí zásielky.
2) obratom Vám zašleme reklamačný formulár, ktorý je potrebné vyplniť a zaslať nám ho na mail, alebo spolu s reklamovaným tovarom3) tovar zašlite doporučene ako balík (nie na dobierku) na našu adresu 4) nezabudnite priložiť doklad o kúpe reklamovaného tovaru v našom obchode

Vašu reklamáciu vybavíme čo najrýchlejšie, najneskôr do 30 dní od jej vzniku, teda prevzatiu tovaru našou firmou. V prípade reklamácií Vás budeme pravidelne informovať o stave reklamácie.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Svojou registráciou v našom e-shope súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov pre potrebu realizácie objednávky a zákonom stanovených lehôt pre archiváciu údajov v súlade s požiadavkami zákona o ochrane osobných údajov NRSR 428/2002 a novelizácie 99/2005 Z.z. , týmto prehlasuje a zaväzuje sa, že zverené osobné údaje nebude bez súhlasu majiteľa týchto údajov poskytovať tretej osobe a nepoužije zverené osobné údaje ku komerčnej ponuke nesúvisiacej s propagáciou internetového obchodu www.dietnastrava.sk. Súčasne sa zaväzuje k tomu, že na požiadanie zákazníka kedykoľvek jeho osobné údaje vymaže zo svojej databázy.

ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA
Tieto Obchodné podmienky sú platné od 1.6.2009 a nahrádzajú akékoľvek predchádzajúce. Vlastník stránky Andrea Mihaľková si vyhradzuje právo zmeny Obchodných podmienok bez predchádzajúceho upozornenia.

Dôležité upozornenie: Predávajúci nenesie akúkoľvek zodpovednosť za chybné údaje výrobcu v zložení výrobkov. Zloženie výrobku udávame vždy podľa údajov výrobcu. Ak ste výrobok ešte neskúšali konzumovať a nemáte istotu vzhľadom k diétnemu obmedzenie, kontaktujte nás alebo výrobcu. Nenesieme zodpovednosť za zmenu zdravotného stavu nedodržaním diétneho obmedzenia.
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.6.2010, 14:20
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu