. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Martina H. (peknaplet) ID 8308
.
mimibazar.sk/peknaplet
Bazárik v Čechách
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.11.2006
Naposledy: 15.5.2020 10:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1130
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
ICO:44217421, DIC: 1080015266
VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY

PREDÁVAJÚCI:

Mgr. Martina Hanáková
Nad plážou 29
97401 Banská Bystrica
IČO: 44217421
DIČ: 1080015266 nie sme plátcami DPH

e-mail: martinagallova@gmail.com
telefón: +421 905 943 908
Prevádzková doba počas ktorej ma môžete kontaktovať:
e-mail: nonstop 24 hodín
telefonicky: 9.00 - 18.00 Nie vždy môžem odpovedať na Váš hovor hneď, nechajte mi prosim sms, ak by sa nepodarilo telefonicky spojiť.
Predávajúci si vyhradzuje právo kontaktovať zákazníka telefonicky alebo e-mailom pre upresnenie alebo overenie objednávky.
Po obdržaní Vašej objednávky Vás budem kontaktovať emailom alebo telefonicky do 24 hodín a pošlem údaje k platbe. Akékoľvek objednávky sú záväzné. Zákazník odoslaním objednávky potvrdzuje, že súhlasí s obchodnými podmienkami a rozumie im.

PLATBA ZA TOVAR:
1. medzibankovým prevodom
2. poštovou poukážkou na účet alebo na adresu
3. priamym vkladom na účet
Na dobierku zasielam len zákazníkom s kladnými hodnoteniami pri opakovaných nákupoch.

CENOVÉ PODMIENKY
Cena tovaru ja platná podľa uvedených cien pri tovare. Všetky ceny zahrňujú DPH. K cene tvaru bude predávajúcim pripočítaná čiastka za poštovné.

DODACIE PODMIENKY:
Zásielky sú zasielané prostredníctvom slovenskej pošty formou balíka alebo doporučenej listovej zásielky. Poštovné je vyrátené podľa aktuálneho sadzobníka pôšt a závisí od celkovej sumy a váhy objednávky. Konečnú sumu poštovného zasielam spolu s údajmi k platbe. Balné neplatíte.
Tovar ihneď k odberu je odosielaný do 2 pracovných dní od prijatia úhrady. Čo sa týka tovaru na objednávku, dodacia lehota je 10 - 14 dní, samozrejme závisí od druhu tovaru. Vyhradzujem si právo na predĺženie dodacej doby v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné okolnosti. O takomto predĺžení dodacej doby je kupujúci okamžite informovaný. Žiaľ neviem zaručiť, že objednaný tovar mi príde, takže v prípade, že nastanú nejaké komplikácie, platbu po dohode odosielam naspäť na Vami určený účet.

ZÁRUKA:
Záruka na nový tovar :
Na nový tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná doba a to 24 mesiacov.
Ak zistíte chybu výrobku, na ktorú sa vzťahuje reklamácia počas záručnej doby, zistené chyby nám oznámte čo najskôr e-mailom, telefonicky alebo písomne na horeuvedené kontakty. Reklamácia by mala obsahovať nasledovné informácie:
názov a typ tovaru ktorý reklamujete
dôvod reklamácie (popis vady)
dátum nákupu
Záruka sa vzťahuje iba na výrobné chyby. Oprávnenie na záruku zaniká v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku, bežným opotrebením veci, nesprávnym použitím a zaobchádzaním, nesprávnym ošetrovaním či prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach. Nárok na uplatnenie záruky sa nevzťahuje na výrobok, ktorý bol poškodený pri preprave (zjavné poškodenie tovaru alebo jeho obalu je potrebné riešiť s dopravcom). Kupujúci nie je povinný takýto tovar prevziať a o zistenej skutočností musí bezodkladne informovať predávajúceho.

Záruka na použitý tovar:
Na veci použité záruka neplatí, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď v konkrétnom inzeráte alebo všeobecne v obchodných podmienkach.

V prípade reklamácie kupujúci zašle výrobok na adresu predávajúceho doporučenou poistenou zásielkou s popisom závady a kópiou dokladu. Predávajúci má 30 dňovú lehotu na posúdenie reklamácie.

VRÁTENIE TOVARU:
V súlade so zákonom o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji môžete tovar zakúpený v našom obchode vrátiť do 14 pracovných dní od dňa prevzatia tovaru,pričom je nevyhnutné, aby bol v uvedenej lehote jeho list o odstúpení od zmluvy doručený predávajúcemu.Toto právo platí aj v prípade, ak si zákazník tovar objednaný prostredníctvom internetu vyzdvihol osobne priamo u predajcu.
Tovar je potrebné vrátiť na adresu predávajúceho v originálnom balení, kompletný (vrátane príslušenstva, doplnkov a originálu faktúry.) nepoškodený a nepraný.

Vrátenie tovaru oznámte vopred a uveďte akým spôsobom bude tovar doručený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí zákazník. Tovar zaslaný na dobierku nebude prijatý.
Ak sa rozhodnete pre odstúpenie v tejto lehote 14 dní, prosíme Vás o dodržanie týchto podmienok:
1. Kontaktujte nás, že žiadate o odstúpenie od zmluvy s uvedením názvu tovaru, dátumu nákupu a Vaším číslom účtu pre vrátenie peňazí. Ak ste už tovar obdržali a prevzali, zašlite ho späť na našu adresu (pozrite vyššie)
2. tovar musí byť kompletný (vrátane príslušenstva, doplnkov)
3. Tovar posielajte poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu počas prepravy.
Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze budú zaslané na Váš účet (najneskôr do 14 dni) po fyzickom obdržaní tovaru.
V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok nebude odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy akceptované a tovar bude vrátený na náklady odosielajúceho.
Zákazník má právo stornovať objednávku bez udania dôvodu do 24 hodín emailom alebo telefonicky.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Zaväzujeme sa a prehlasujeme, že zverené osobné dáta zákazníka nebudeme poskytovať akejkoľvek tretej strane. S týmito údajmi je zachádzané výhradne podľa zákonom stanovených postupov a noriem.

V závislosti od nastavenia Vášho monitora alebo tlačiarne sa nemusí 100% zhodovať farba na obrázku inzerátu so skutočnou.

Ďakujem za prečítanie a želám príjemný nákup.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.11.2015, 9:58
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu