. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Denisa P. (Denni) ID 814
.
mimibazar.sk/denni
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2005
Naposledy: 3.10.2016 11:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1400
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Mile nakupujuce,

dakujem velmi pekne, ze ste zavitali do mojho albumu. :) Prosim precitajte si moje podmienky predaja na "Objednavky z Nextu" a taktiez na priamy predaj z mojho albumu (vecicky "ihned k odberu").

OBJEDNAVKY NEXT
Objednavam zo stranky:

NEXT - www.next.co.uk

Objednavky prosim posielajte cez MMB, v ktorej uvadzajte:
KOD VECICKY
VELKOST VECICKY
POPIS
ADRESU A TELEFON

Kedze som iba sprostredkovatel, nezodpovedam za meskanie, pripadne poskodenie tovaru alebo zamenu tovaru zo strany NEXTU . Ja tovar nevybalujem, tak ako pride preposielam dalej zaujemcovi. Vecicky si objednavate na vlastnu zodpovednost.

Na objednavky odpovedam do 24 hodin, kedy posielam aj podklady na uhradu. Platby vyberam vopred v plnej vyske a platba musi byt nabehnuta do datumu uzavierky objednavok, ktory uvadzam na svojej stranke. Ak mi do tohto dna nenabehnu peniaze (pokial sa dopredu nedohodneme inak), je mi luto, Vasa objednavka bude stornovana. Neberte to v zlom, ale ja to platim z vlastnych peniazkov a velakrat sa mi stalo, ze zaujemca sa uz neozval a mne potom zostal tovar a ja som v tom mala peniaze.

UZÁVIERKA OBJEDNAVOK: Objednavku robim kazde dva tyzdne, vzdy na stranke informujem, ktory den je uzavierka ( vacsinou to byva kazdy druhy stvrtok do 12.hodiny), taktiez kedy je dodanie tovaru na Slovensko.

KURZ: detske oblecenie 1 libra = 1,38 Eur, damske, panske, doplnky1libra =1,50Eur (pri objednavke nad 100 libier kurz 1,36 a 1,45). V mojom kurze su uz zahrnute celkove naklady spojene s objednavanim tovaru v Anglicku, naklady na zahranicne platobne transakcie, naklady na prepravu tovaru z UK na Slovensko. Dorucenie v ramci SR si hradi kazdy sam, podla sadzobnika Slov. posty.

PLATBA: vyberam prevodom na ucet v plnej vyske. V pripade, ze nie je platba pripisana na ucet do datumu uzavierky, objednavku STORNUJEM. V pripade, ze platbu z nejakeho dovodu nestihnete alebo nemozete uhradit v pozadovanom termine, prosim napiste mi, vzdy sa da nejako dohodnut.

Stane sa, ze niektora vec nie je skladom (ma meskanie) alebo je vypredana. O tomto informujem a vraciam peniaze, pripadne sa dohadujem individualne , ci chcete pockat na dalsie vecicky alebo to co pride poslat a zvysok doposlat, ked pride.

POSTA: Baliky posielam Slov. postou poistene - chranim tak seba aj Vas. V pripade, ze chcete poslat balik bez poistenia alebo ako listovu doporucenu zasielku, nie je problem, ale na vlastnu zodpovednot. Doba doručenia 2-3 dni. Ak si chcete vyzdvihnut tovar osobne (som z BA-Ruzinova), napiste, ziadny problem.
NA DOBIERKU VECI NEPOSIELAM

VRATENIE VECI: Prosim, neziadajte po mne vratenie veci z dovodu, ze sa Vam nepaci farba alebo ste objednali zlu velkost. Ak si neviete s niecim rady, som Vam k dispozicii, kludne sa pytajte.


TOVAR "IHNED K ODBERU":
Tovar, ktory mam ihned k dispozicii, mam v inzerate oznaceny "IHNED K ODBERU". Pri tomto tovare viem poskytnut informacie o rozmeroch a materiale. Vami pozadovanu informaciu o vecicke (velkost, material atd.) nepovazujem za zavaznu objednavku. Treba vzdy do 24 hod. potvrdit zavaznu rezervaciu, inak ju posuvam dalej do predaja. Vecicku rezervujem 3 dni, co je cas na uhradu. Samozrejme, ak mate nejaky problem s platbou, napiste, urcite sa dohodneme.

VRATENIE TOVARU "IHNED K ODBERU":
U kazdej vecicky je pravdivy popis, ale samozrejme moze sa stat, ze nejaku chybicku prehliadnem. V takom pripade nie je problem vecicku vratit. Avsak, ak Vam nesadne velkost, alebo vecicka nezodpoveda Vasim predstavam, to nie je dovod na reklamaciu.

Tak Vam prajem prijemne nakupovanie, verim, ze budete spokojni! :o)
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.10.2012, 13:25
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu