. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Janka T. (Kimi222) ID 80642
.
mimibazar.sk/kimi222
Oblasť: Trenčín
Telefon: 0949487612
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.2.2009
Naposledy: 31.3.2024 9:50
Aktualizácia: 9.9.2014 17:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 143
RODINNÉ FOTOGRAFIE 70
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 36
NÁVODY 0
Milé mamičky,babičky,tetičky,či sestričky,prosto všetci nakupujúci!

Sme radi,že ste navštívili práve našu stránku a prajeme príjemné nakupovanie.Ak si vyberiete a máte prípadné otázky rada odpoviem, podľa možností čo najskôr ,ak neodpovedám,nie som prítomná,ale určite sa ozvem.
V prípade záujmu-poprosím seriózne,vám tovar rezervujem 5 dní ak je treba,dohodneme sa. ********************************************************************************************************* ************PENIAŽKY POSIELAJTE NA č.účtu 3529440202/0200 cez IB - SK7002000000003529440202 (VUB -do správy pre príjemcu prosím vpíšte svoje meno ====================pri priamom vklade v banke poprosím + 0,5€ čo si účtuje banka ................... ***po prevode peniažkov mi !!!!!!!!!!!!!!prosím napíšte vašu adresu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........................................................................... Po prevode peniažkov na môj účet,posielam balíčky najneskôr do 5 dní poštou podľa platných taríf obyčajne / II.triedou väčšinou doporučene, //do 500g1€ do1kg1,55 € //podľa druhu tovaru a požiadaviek kupujúceho// ak treba inak,dohoda možná/ Po doručení balíčka mi prosím dajte vedieť,či je všetko O:K ,a napíšte mi do hodnotka,či ste boli,alebo neboli s niečím spokojný ,či nespokojný....
Ďakujeme pekne za váš záujem a tešíme sa aj nabudúce:

Janka,Nika a Vika
t.č. 0949487612

****************PODMIENKY PREDAJA PRE POŽIČOVŇU :*************************

Ďakujeme,že ste si u nás vybrali kostýmik. Najlepsie je samozrejme prevziat kostýmy osobne, mozete to detom vyskusat, ale posleme vam aj postou (postovne hore-dole vsak nie je zahrnute v cene vypozicneho). Prosim vas, zapozicane oblecenie neperte, veci poslite hned naspat v stave, v akom su, nemusite sa obavat, ze vam strhneme zo zalohy, ale zbytocne sa pranim poziciavanie zdrziava. SATY SI PERIEME A ZEHLIME SAME po kazdom dietati, dakujem.

PROSIM VSETKYCH, KTORI MAJU POZICANE KARNEVALOVE KOSTYMY, ABY ICH BEZ ZDRZIAVANIA HNED PO KARNEVALE POSLALI SPAT!!!!!!!!!!!!!
AJ INE DETI MAJU KARNEVAL, NIE LEN VASE!!!!!!!!!!!!!!!!
NEBUDTE BEZOHLADNI, JE TO NESERIOZNE, TO ZE NEMATE CAS NIE JE ARGUMENT, BERTE OHLAD AJ NA DRUHYCH!!!!!!!!!!!!! KED VAM VIEME MY POSLAT VECI ZO DNA NA DEN, TAK TO IDE OPACNE TIEZ, VERTE MI.

(Jedna skusenost stacila: karneval mali 4..1., kostymy odoslali postou15.1, to co je?) V takychto pripadoch budem uctovat 2nasobne pozicovne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEZABUDAJTE, NA KAZDOM BALIKU JE RAZITKO S DATUMOM ODOSLANIA A JA VIEM CITAT!!!!!!/
*********************************************************************************************
POSTUP: 1-nahláste pevný dátum karnevalu ***2-Poprosím previesť sumu /*********** /pôžičovné+záloha-vrátim hňeď po spätnom vrátení masky// na môj účet *-kým nebudú € na mojom účte,masku neposielam *** 3-masku vám pošleme k dátumu karnevalu,a prosím o opätovné vrátenie nasledujúci deň po karnevale.//nezabudnite-neprať,nečistiť ***4 po prevzatí masky vám ihňeď vraciam jednotnú zálohu-15€//ak posielam poštou,odrátam poštovné.dám vám popredu vedieť.
Dakujem za porozumenie.

Dakujeme za pozornost a verime, ze budete s nasimi vecami spokojni. Potesia nas fotecky v kostymoch´ a tešíme sa na vás kedykoľvek znova.oslavy,heloween,deň šašov,vodníkov...

Moja adresa: Janka Trusková A.Bernoláka 17 , 91401 Trenčianska Teplá
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.9.2014, 16:52
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu