. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Nina G. - dluhy
Nina G. (Nina) ID 805
.
mimibazar.sk/nina
Oblasť: Žilina
Registrácia: 2.9.2005
Naposledy: 10.5.2011 16:12
Aktualizácia: 9.5.2011 21:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 146
RODINNÉ FOTOGRAFIE 18
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň želám,
prosím vás aby ste si rezervovali vec len v tom prípade ak máte o ponúkanú vec vážny záujem. Na dobierku neposielam. !!!. Predávam len nový a nepoškodený tovar. V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte odkazom. Následne po dohode o kúpe vám zašlem pokyny k platbe. Po pripísaní danej sumy na môj účet, posielam vec ak je skladom, zpravidla ihneď na druhý deň záujemcovi, a následne aj kontaktujem. Produkty sú na záväznú Objednávku, nakoľko šperky a hodinky sú posielané z USA. Dodávka objednavaných produktov, ktoré nie su skladom je 14-21 dní , informujem vás e-mailom. Po pripísani sumy na účet, objednávam, ak nie je dohoda inak. Pri nedodržaní zmluvných podmienok udeľujem negatívne hodnotenie.. Objednávky robím zpravidla každý pondelok.
Poštovné účtujem podľa platných taríf SP, zväčša 1,4 eur (je tam zahrnuté obálka (zpravidla bublinková, pri jednom ks šperku, ako je prsteň , môže byť obálka obyčajná a šperk zabalený v bublinkovej fólii.) Doporučené postovné,balné.).

Prajem vám príjemné nakupovanie Nina

Veľkosť dámskych prsteňov sú v amerických veľkostiach, tomu zodpovedajú veľkosti v milimetroch a naše čísla : vel.5 ( 15.7mm, 49-50) vel.6 (16.5mm, 51.5 - 52) vel.7 (17.35mm, 54) vel.8 (18.19mm, 56-57) ¨vel.9 (18.89mm, 59-60) vel.10 (19.84mm, 61-62)
Pánské prstene - americké veľkosti prsteňov zodpovedajú týmto veľkostiam : vel.9 (18.89mm, 59-60) vel.10 ( 19.84mm, 61-62) vel.11 (20.68mm, 64) vel.12 (21.49mm, 66-67) vel.13 (22.33mm, 69) vel.14 (72-73)

Záruka a reklamácia.

Doporučujeme vám:
odkladať bižutériu pri domácich prácach, na noc a sprchovanie,
chránit šperky pred kontaktom s tvrdými predmetmi a s abrazivnými prípravkami,
vyvarovať sa kontaktu šperkov s chemikáliami (kyseliny, alkohol, lúhy atď., spôsobujú oxidáciu šperkov),
otvárať všetky zapínania s jemnosťou,
vyhnúť sa kontaktu s kozmetickými prípravkami ako sú oleje, krémy, mlieka, laky na vlasy - šperky si vezmite až po použití parfému, po nalíčení a nalakovaní účesu,
šperk môže poškodit tiež chlorovaná voda v bazéne,
vyhnite se noseniu šperkov pri športe a iných aktivitách, ktoré zapríčiňujú zvýšené potenie,
lepené kamienky by nemaly prísť do styku s vodou - vypadnutie lepených kamienkov je takmer vždy dôsledok vystavenie šperku vyššej teplote, napr. při kúpeli alebo umývaní riadu.

Pri prevzatí šperkov skontrolujte pevné uchytenie kameňov. K uvolneniu kamenov dochádza spravidla mechanickým poškodením - úder, náraz, vyrazenie kamienku - toto nie je dôvodom k oprávnenej reklamáci.

Čistenie:
Veľmi dôležité je raz za čas (minimálne raz týždenne) šperk vyčistiť, aby s na ňom nehromadily častice prachu a potu, ktoré môžu pozvolne kvalitu šperku oslabiť. Stačí umyť mydlovou vodou, opláchnuť prúdem vody a osušiť uterákom alebo fénom.

Poskytujeme záruku 24 mesiacov na závady výrobného charakteru. Záručnú dobu nemôžeme podľa zákona zlučovať so životnosťou šperku, respektíve s bežným opotrebovaním. Práva zo záruky se nevzťahujú na odrenie, poškriabanie, pretrhnutie, zlomenie alebo iné mechanické poškodenie.

Záruka na hodinky.

Záruka na hodinky je 2 roky.

Záruka sa vzťahuje na preukázateľné výrobné vady zistené ihneď po obdržanií tovaru..

Zaruka se nevzťahuje na závady zpôsobené bežným užíváním tovaru.:

poškodenie skla, náramku alebo remienku a baterky,
bežné opotrebovanie výrobku,
poškodenie výrobku vodou (hodinky jsou vodotěsné při běžném nošení, tj. např. v daždi),
závady zpôsobené neodbornou manipuláciou, napr. pri výmene baterky.


Hodinky chránte pred nárazmi a otrasmi, prudkými zmenami teplôt, chemickými vplyvmi, magnetickým pólom a vodou okrem vyššie uvedeného. V záručnej dobe zverte výmenu baterky odborníkovi.
Hodinky Chronovski
Připravili jsme pro Vás další novinky - exkluzivní hodinky Chronovski Int.!

Firma Chronovski byla založena roku 1932 právníkem Josefem Chronovskim v Praze. V té době bylo Československo centrem zbrojního průmyslu, který vyžadoval mimo jiné časovou přesnost. Josef si uvědomoval z toho vyplývající potenciál pro místní hodináře. V polovině 30. let bylo jméno Chronovski proslaveno po celé Praze. Nicméně po obsazení země na konci 30. let byl Josef nucen uprchnout do Švýcarska, kde společně s několika dalšími založil hodinářství, kde působil až do konce války. V 50. letech společně s dalšími členy rodiny zdokonaloval své hodinářské znalosti během svých cest po Francii, Německu a Švýcarsku. Chronovski zemřel roku 1975 a byl vystřídán nejstarším synem Dennisem Ch. Ten prozřetelně založil nové výrobní základny v Singapuru a Hong Kongu, stále zachovávajíce evropskou hodinářskou tradici. Do roku 2006 rozšířil Chronovski svou obchodní značku do Ruska, VB, USA, Australie, Kanady, Švédska, Norska, Polska, Francie, Německa, Japonska, Itálie, Maďarska a Bulharska.

Chronovski, to je synonymum pro vynikající moderní hodinky s rakouskými CZ krystaly, ale také s českými CZ krystaly firmy Preciosa z Jablonce n. Nisou. Hodinky mají nejvyšší kvalitu a vynikající design. Jsou nepřehlédnutelné jednak krásou třpytivých krystalů, ale rovněž i velikostí. Většina hodinek má průměr ciferníku 4 až 5 cm. Pásky k hodinkám jsou vyrobeny z kůže a nabídneme Vám je v několika krásných barvách. Hodinky jsou vodotěsné (ne pro koupání a plavání!), mají zadní kryt z oceli a mají velmi odolné sklo.

Po rozkliknutí hodinek se dozvíte podrobnější informace o hodinkách a jejich rozměry.

Hodinky dodáváme s certifikátem pravosti a s krabičkou.
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.10.2010, 22:13
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu