. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Katarina M. (katka13333) ID 80474
.
mimibazar.sk/katka13333
Bazárik v Čechách
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.2.2009
Naposledy: 29.10.2022 10:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 273
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Obchodné podmienky

Všetky šperky, hodinky a klenoty z tomto obchode sú výlučne autentické! Ich originalita je zaručená certifikátom o autenticite, medzinárodným záručným certifikátom výrobcu, originálnym balením, alebo visačkou v závislosti od značky. Za pravosť každého kúsku ručíme vrátením peňazí!



1. Všeobecné ustanovenia

Všeobecné obchodné podmienky záväzne upravujú vzťahy medzi predávajúcim a kupujúcim pri predaji a kúpe tovaru prostredníctvom objednávky tovaru kupujúcim u predávajúceho, pri dodaní a prevzatí objednaného tovaru a platbe za objednaný tovar. Odoslaním, resp. uskutočnením objednávky vyjadruje kupujúci súhlas s obchodnými podmienkami, je s týmito podmienkami oboznámený a údaje uvedené v objednávke sú pravdivé a úplné.

Predávajúci ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru (špeciálne obálky), za dodanie správneho tovaru. Predávajúci neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú kuriérskou službou, alebo poštou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou dodávateľa), za poškodenie zásielky zavinené kuriérskou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo u pracovníka kuriérskej služby, alebo na pošte. Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.




2. Objednávanie tovaru

Predmetom zmluvy je tovar uvedený v kúpnej zmluve – objednávke. Predávajúci sa zaväzuje dodať len bezchybný a kvalitný tovar spĺňajúci všetky normy a zákonné predpisy platné v SR.

Kupujúci sa zaväzuje uviesť v registrácii pravdive a presné údaje a adresu, správny e-mail a telefónne číslo, aby ho predávajúci v prípade komplikácií mohol informovať. Kupujúci sa ďalej zaväzuje objednaný tovar prevziať a vyplatiť.

Kupujúci zodpovedá predávajúcemu za všetky finančné škody (t.j. náklady na poštovné) spôsobené neprevzatím tovaru prípadne spôsobené nesprávne alebo zavádzajúco vyplnenými osobnými údajmi.

Tovar je možné do 7 dní vrátiť späť bez udania dôvodu. V tom prípade sa predávajúci zaväzuje obratom vrátiť peniaze. Všetky náklady, ktoré vzniknú v súvislosti s vrátením tovaru a poštovné náklady znáša kupujúci. Vrátiť je možné len tovar, ktorý je v neporušený v originálnom obale, tak ako bol vyexpedovaný. Zásielky na dobierku nebudú prijaté.



3. Dodacie lehoty



Tovar, ktorý máme skladom odosielame ihneď, najeskôr však do 2 pracovných dní od objednania /pri platbe bankovým prevodom vopred tovar zasielame ihneď najneskôr však do 2 pracovných dní od pripísania platby na banový účet/. Tovar s indikátorom na vyžiadanie dodávame do 3-5 pracovných týždňov, v závislosti od konkrétneho typu. Pre bližšie informácie nás kontaktujte. Všetky zásielky odosielame express /1. triedou/, doporučene.



4. Reklamácie a záruka

Prípadné reklamácie budú riešené individuálnou dohodou a v súlade s platným právnym poriadkom! Na všetok tovar sa vzťahuje zákonná záruka 24 mesiacov.

Záruka sa nevzťahuje na poškodenia:
a) zapríčinené nešetrným používaním,
b) nesprávnym použitím výrobku,
c) prirodzeným opotrebením,

Zásielky na dobierku nebudú prijaté.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.5.2014, 13:06
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu