. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Martina P. (kačiatka7974) ID 66091
Ing. Ľubomír Paľaga - ELAMATI
.
mimibazar.sk/kaciatka7974
Oblasť: Lučenec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.10.2008
Naposledy: 29.11.2018 10:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47456396
HODNOTENIE 404
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí kupujúci,
ďakujem, že ste zavítali do môjho obchodíku a som rád ,ze ste prejavili záujem o môj ponúkaný tovar.

Tovar objednávajte prostredníctvom odkazov alebo emailu, na ktoré Vám budem vďačne odpovedať.
Podmienky predaja sú nasledovné:

OBCHODNÉ PODMIENKY:

Všetky vzťahy medzi Kupujúcim a Predávajúcim, ktoré nie sú upravené týmito všeobecnými obchodnými podmienkami, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov. Ak je Kupujúci spotrebiteľom v zmysle § 52 ods. 3 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení, teda ak sa jedná o Kupujúceho, ktorý pri uzatváraní a plnení zmluvy nejedná v rámci svojej obchodnej alebo inej podnikateľskej činnosti, riadia sa vzťahy neupravené týmito všeobecnými obchodnými podmienkami príslušnými ustanoveniami zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.
Práva Kupujúceho vo vzťahu k Predávajúcemu vyplývajúce zo zákona č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a zákona č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov zostávajú týmito VOP nedotknuté.
Objednávateľ platí cenu, ktorá je uvedená v potvrdení objednávky. Vyhradzujem si právo na predĺženie dodacej doby a to v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné udalosti. O tomto je však kupujúci okamžite informovaný. V prípade vypredania tovaru, sa peniaze vracajú späť ak kupujúci nemá záujem o iný tovar alebo sa nedohodneme inak.
Ochrana osobných údajov zákon č. 52/1998 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch, neposkytujem ani nepredávam údaje tretím osobám.

OBJEDNÁVKY:

Objednávky sa snažím spracovať ihneď po prijatí platby na účet. Na maily odpovedám priebežne, najneskôr do 24 hod, ak nie, kľudne napíšte ešte raz, je možné, že mi Váš mail neprišiel. Tovar, ktorý vidíte je od zahraničných predajcov od ktorých tovar bude objednaný . Dobu dodania nedokážeme ovplyvniť keďže tovar neposielame my, ale prepravná spoločnosť(lodná, letecká, pozemná). Doba dodania je cca 2-6 prac týždňov (15-60 prac. dní) Podla skúseností chodia balíčky tak cca 2-3 prac týždne. Prosím pred nákupom si premyslite či o tovar máte naozaj záujem a chcete ho objednať, pretože potom sa už nedá objednávka zrušiť.Ak je tovar na objednávku z USA, dodacia lehota je od 10-30-tich PRACOVNÝCH DNÍ záleží od rýchlosti pošty a colnice. Nedokážem urýchliť poštu, preto je dodanie len PRIBLIŽNÉ !!! Keď tovar dorazí, informujem zákazníka !!!!

PLATOBNÉ PODMIENKY:

Platba za tovar je vopred na účet, vkladom, bankovým prevodom alebo poštovou poukážkou.

Sprostredkovateľ ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru (špeciálne obálky), za dodanie správneho tovaru. Sprostredkovateľ neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú poštovou službou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou dodávateľa), za poškodenie zásielky zavinené poštovou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo na pošte). Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.

Prepravné náklady na vrátenie tovaru hradí zákazník. Vracia sa len cena tovaru, poštovné sa nevracia a náklady na dopravou spojené s vrátením tovaru taktiež hradí kupujúci.
Tovar zaslaný späť formou dobierky nebude prevzatý.

POŠTOVNÉ
Poštovné je určené podľa platného cenníka Slovenskej pošty (www.posta.sk)
Balíčky (nový tovar) zasielam doporučene.
Posielam aj na dobierku vo výnimočných prípadoch.


Pre ľahšie zaradenie platby uvádzajte do poznámky vždy aj svoje meno a priezvisko. Pri objednávaní tovaru nezabudnite poslať aj svoju presnú adresu, urýchli sa tým skoršie dodanie tovaru.
Tovar posielam až po pripísaní Vašej platby na vyššie uvedený účet.

- Samozrejmosťou je ak sa informujete o tovare - napr. rozmery, materiál , dodanie atď. , no nepovažujem to však za záväznú objednávku.

- Berte prosím na vedomie, že niektoré fotky nemusia na 100% zodpovedať skutočnosti, vzhľadom k nastaveniu monitora na Vašom počítači alebo rôznemu osvetleniu pri fotografovaní.

Balík si môžete pripoistiť na vlastné náklady, ak o poistenie neprejavíte záujem, neberiem na seba zodpovednosť za prípadnú stratu. Ak balík posielam doporučene, stratu nahradím len do sumy, ktorú mi pošta nahradí pri neúspešnej reklamácii a to stratení zásielky.


Tovar si objednávate dobrovoľne, buď sa vám páči, alebo ho neviete zohnať v obchodoch, alebo má dobrú cenu... Nikoho do kúpy nenútim, preto zvážte dobre čo si objednáte, hlavne veľkosť, lebo vám nebudem vedieť tovar vymeniť. !!!!!!!!!


Som veľmi rád, že ste zavítali na moju stránku, ktorú sa budem snažiť neustále dopĺňať o nové veci.
V mojich albumoch predávam veci nosené mojou rodinou, Ponúkam aj NOVÝ TOVAR, ako aj nové veci čo sme dostali a nesadli mne či mojim deťom.
Prajem Vám príjemné nakupovanie.
Ľubo
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.1.2014, 7:55
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu