. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Adriana S. (guropea) ID 63474
mimibazar.sk/guropea
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.10.2008
Naposledy: 9.3.2024 19:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 140
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
CHCETE TOVAR A NEMÁTE IHNEĎ CELÚ SUMU ? NEVADÍ... U MŇA MÔŽETE NAKÚPIŤ AJ NA VIAC SPLÁTOK S MINIMÁLNOU ZÁLOHOU, MÔŽETE SI TAK DOVOLIŤ KÚPIŤ AJ VIAC KUSOV TOVARU. CHCETE TOVAR NA DOBIERKU ? STAČÍ 50% ZÁLOHA, A ZBYTOK ZAPLATÍTE PRI PREBRATÍ TOVARU.
Dobrý deň,
volám sa Adriana a v prvom rade Vám Ďakujem že Ste ku mne- do môjho albumu nazreli. :)

Začnem asi od konca, a to tým, že nemám problém predať neregistrovaným, nemám problém poslať tovar kamkoľvek do zahraničia, pri dobrých referenciách aj na dobierku / o dobierke nižšie /.

Ďalšia dôležitá vec je, že výpredajový tovar sa míňa ako teplé rožky, nečakajte, lebo sa daná vec predá, o možnosti splácania a splátok čítajte nižšie.

Nie som obchod ani predajca, som len sprostredkovateľ medzi Vami a zahraničným predávajúcim a preto faktúry pri kúpe tovaru neposielam . Ak sa Vám niečo zapáči, tovar pre Vás objednám, za čo mi prináleží odmena , a to bez ohľadu, či si tovar necháte, alebo vrátite.
To ale neznamená, že nemáte záruku, čiže skoro všetok tovar podlieha záruke v tej danej krajine, z ktorej tovar objednávam. Všetky značkové veci pochádzajú zo zahraničia, je to originál.
Všetky veci, ktoré prechádzajú colnicou preclím a všetko za Vás vybavím, čiže Vy máte cenu konečnú a už nič nedoplácate, ani nikam nepôjdete,NIČ NAVYŠE NEPLATÍTE !
Covid spôsobil, že poštovné išlo v každej krajine hore, málokto zo zahraničia teraz pošle tovar bez poštovného, a ak, tak pri väčších objednávkach, napr. nad 500 eur, prosím - nepíšte mi, že Ste tovar našli niekde zlacnený o napr. 100 eur, ale nemajú Vaše číslo, ja Vám Vaše číslo nájdem, ale je bez zľavy. Jedná sa hlavne o vychytené a rýchlo sa predané kúsky, ktoré Ván ja viem zohnať práve preto, že ich niekde majú, ale zľava na danom tovare nie je.
Ak je na tovare zľava, ja Vám to napíšem už vtedy, keď zisťujem dostupnosť Vami vybraného tovaru, Vášho čísla, ktoré potrebujete.

Čo sa týka iného záujmu z iných stránok, viem objednať z mnohých mnou overených stránok,ale aj s iných, vypočítať Vám cenu a splniť Vašu predstavu, ale tá sa nedá splniť, keď šaty stoja 110 eur bez cla, ja Vám ich nedokážem predať za 100 eur. Pri tovare, ktorý by som takto objednávala Vám prepočítam DPH,CLO,POPLATKY pri preclievaní, všetko vybavím ja, Vám pošlem tovar , kde už nič nevybavujete.

Stačí mi poslať obrázok, prípadne link, prípadne názov tovaru a ja Vám ho zoženiem za najlepšiu cenu v danej chvíli.
A ak nájdete niekde tovar lacnejší, oslovte ma ,niekedy sa dá troška s ceny zľaviť :)
Poprosím Vás, aby Ste odo mňa nepožadovali kúpiť fejkový tovar, nevenujem sa takýmto obchodom, a nikdy Vám neviem urobiť cenu, ako je cena na nejakej fejkovej stránke. Naopak, rada Vám poradím, čí stránka, kde by ste si Vy prípadne Ste chceli objednať je legálna.

Skoro všetok tovar z novej kolekcie sa dá vrátiť pri dodržaní doby, ale musíte počítať s tým, že poštovné do danej krajiny platíte Vy, zvyčajne je to cca 30-50 eur, z krajín mimo EU je to viac, pretože mimo EÚ sa plati aj clo a DPH, tieto eurká Vám nikto nevráti, a ja Vám eurká za tovar vrátim, až vtedy, keď ich vrátia mne,niekde je to 30, inde 60 dní, ale ak tovar poškodíte Vy, vrátenie tovaru je nemožné. Poštovné sa Vám ale nevracia, to sa od vratenej sumy odpočítava.
Pri zľavnenom tovare je to však iné, veľa dodávateľov má upozornenie, že pri zľave a dopredaji vrátenie tovaru nie je možné.
Snažím sa tovar max pofotiť, popísať, ak viem, rada Vám zo všetkým pomôžem.

Doba dodania je rozdielna, od 5 až do 20 dní, neviem ovplyvniť dĺžku dodania, ani prípadné meškanie, čiže treba trpezlivosť, prípadne ma kontaktovať, a ak viem pozrieť, kde sa práve tovar nachádza, tak Vás viem poinformovať. Skoro všetky veci z môjho albumu sú však na veľmi rýchlu dobu dodania, cca 4-9 dní.

Poštovné sa riadi cenníkom pošty, keďže všetko podávam elektronicky, viem,kto tovar aj prevzal, všetky reklamačné podmienky sa riadne riadia poštovými podmienkami,
Ak chce niekto tovar 1. triedou, prípadne poistiť, ja to viem Vám navrhnúť, alebo mi to dajte do e-mailu, alebo na MMB .
Tovar Vám objednám, keď mi peniaze nabehnú na účet, stálym zákazníčkam objednávam ihneď.

Ak máte o danú vec vážny záujem , ale nemáte naraz peniažky, viem sa s Vami dohodnúť na 2-3-4 splátkach za cenu, ktorá v čase objednania je uvedená, viem tovar objednať po zaplatení zálohy, ale v prípade, že prestanete komunikovať, prestanete mi brať telefón, odpisovať na e maily, alebo už tovar nebudete chcieť - /ZÁLOHA V SUME 20 % Z CENY TOVARU NAD 100 EUR PRINÁLEŽÍ MNE, POD 100 EUR SUMA 20 EUR, / za každý objednaný kus tovaru, na ktorý nereagujete a na splátky/ !!!!!, ďalej suma 15 - až 70...prípadne viac eur / podľa ceny tovaru / ako zmluvná pokuta za mne spôsobenú škodu Vašim nepoctivým obchodom, a zbytok eur Vám vrátim !!!
Tovar, ktorý zoberiete na splátky posielam až po uhradení celej sumy, resp. po poslednej splátke..IHNEĎ !!!
Ak tovar nepreberiete, nereagujete na moje výzvy, že treba doplatiť daný tovar podľa dohody, alebo vrátite z dôvodu mnou nezapríčineným / ja dodržím podmienky /, uplatňujem si pokutu nasledovne :

- cena tovaru bez poštovného do 50 eur...pokuta 15 eur
- cena tovaru bez poštovného od 50,01 eur do 100 eur....pokuta 30 eur
- cena tovaru bez poštovného od 100,01 eur do 150 eur ....pokuta 45 eur
- cena tovaru bez poštovného od 150,01 eur do 200 eur....pokuta 60 eur
- cena tovaru bez poštovného od 200,01 eur do 250 eur ....pokuta 70 eur
- za každých ďalších 50 eur sa pripočíta pokuta 10 eur.......

a pri vrátení eur - teda rozdielu, Vám odrátam poštovné . K tomuto som musela pristúpiť, pretože ako píšem vyššie som sprostredkovateľ, neberiem každý tovar na sklad . Často sa stáva, že Vám pošlem posledný kus, iná kupujúca by tovar chcela, možno už nie je, pričom Vy tovar vrátite pretože......???

Dôležité : Provízia mi prináleží aj v prípade, že tovar vraciate, preto neočakávajte, že napr. zaplatíte napr. na 2-3 x 200 eur, ja tovar objednám, pošlem Vám, Vy ho vrátite a ja Vám potom vrátim 200 eur, odrátam si poštovné a aj províziu + náklady na balné + cestovné, konkrétnejšie o nich píšem nižšie.

Tovar, ktorý Vám zašlem po dohode s Vami na dobierku Ste povinná prebrať, pokiaľ sa mi ale tovar vráti, že Vy ho v rámci odbernej lehoty- 18 dní neprevezmete, tak si pri nasledovnom a opakovanom zaslaní balíka určujem poštovné nasledovne :

- prirátam Vám ku cene tovaru mnou zaplatené poplatky, ktoré musím zaplatiť, aby mi balík pošta vydala / cca 5-10 eur /, ako si to účtuje pošta + cestovné, pretože poštu nemám pri dome.
- prirátam Vám pri opakovanom zaslaní balíka ku cene tovaru mnou zaplatené poštovné / z podacieho lístka / + pokutu 8 eur !!!
- následné zaslanie si zaplatíte sama, a balík zašlem iba kuriérom podajom u mňa v byte, kde je cena cca 8 a viac eur / podľa váhy balíka /.

Je nemysliteľné, aby Ste za 18 dní nevedeli balík prevziať, kedže vždy sa na tom s Vami vopred dohodnem, nebudem ja platiť opätovné prevzatie balíka, pretože Ste ho len-tak neprevzali, nebudem behať s Vašim balíkom na poštu,.....zaslať ho po dohode, opäť na poštu prevziať ho , a následne opäť behať zaslať Vám ho.....stojí ma to čas a aj peniaze !!!
A výhovorky, že som musela súrne odcestovať mi nepíšte, kontaktovať Vás budem aj e mailom, a aj sms-kou, že odberná lehota končí, že sa mi balík vráti a musím vrátenie zaplatiť + budú nové výdavky, ktoré si už zaplatíte sama + pokutu.
Ak máte u mňa poštovné grátis-teda zadarmo, tak Vám táto výhoda neprináleží, kedže nepreberáte zásielky !!!

Dôležité upozornenie : BALNÉ SI U NIKOHO NEÚČTUJEM, TAK AKO ANI CESTU NA POŠTU A NAZAD. V prípade, že tovar vraciate z akéhoľvek dôvodu, mám nárok na preplatenie týchto nákladov, pretože sú navyše. Idem po vrátený balík ...2 x 0,89 eur / cestovné v KE si môžete zistiť na stranke DPMK Košice /, a tak isto, keď Váš balík pôjdem vrátiť ...opäť 2 x 0,89 eur + balné. Na podacom lístku máte uvedenú aj moju adresu, čiže nie je problém Vám zistiť si / napr. na google maps /, že najbližšia pošta odo mňa nie je 10 metrov. Tieto náklady by Ste mali aj Vy, keby Ste čokolvek vracali.

Tovar, ktorý príde dôsledne kontrolujem, to znamená, že či prišla správna veľkosť, ktorú Ste si objednali, farba, ktorá bola objednaná, či sú napr. topánky veľkostne obe rovnaké, ďalej , či sa na topánke nenachádza nejaká vada, neexistuje, aby mi niečo ušlo, čiže Vás upozorňujem, že prípadné reklamácie neuznávam. Ak Vám ale pošta dá pokrčený balík, alebo nejak inak znehodnotený, samozrejme, že máte nárok na sumu, na ktorú je balík poistený / poistenie sa snažím dať na všetok tovar väčšej hodnoty / , ale nesmiete takýto balík prevziať.

Dôležité upozornenie : Ak tovar beriete na splátky, tak neviem ja tovar vrátiť, nikto nemá dobu vrátenia 1,5 - 2 -3 -4 mesiace, prípadne pol roka, takže túto vec dobre zvážte, nepíšte mi potom, že myslela som si, že tovar bude inej farby, tovar mi nesedí, alebo, že tovar je poškodený, ako vyššie uvádzam, všetko je skontrolované a mnohý tovar je aj nafotený.

Ak objednávate viac druhov tovaru na splátky, očakávam, že splátkový kalendár dodržíte, alebo minimálne budete so mnou komunikovať, ak sa so splátkou omeškáte. V prípade, že prestanete komunikovať a viac ako 2-3 týždne, či mesiac sa neozvete, resp. neuhradíte príslušnú dohodnutú splátku, tak za každý kus tovaru si účtujem pokutu nasledovne :

Príklad : Objednáte si 3 veci, zaplatiť máte do 4 mesiacov, dohodu nedodržíte, prestanete komunikovať, neberiete telefón / ak mi je známy /, za každý kus, ktorý som objednávala je pokuta 25 eur, čiže v tomto prípade bude pokuta 75 eur !!!!! Toto platí, aj keď mate 1-2 kusy tovaru už zaplatené !!!!!!
Pri 5-tich kusoch tovaru bude teda pokuta 125 eur. Je nemysliteľné, aby som mala doma tovar, čo i len posledný kus z Vašej objednávky a budem čakať pol roka, rok pokiaľ sa mi ozvete !!!!!! Pokutu si odrátam, zbytok eur Vám vrátim a tovar predám !!!!!



Na objednanie tovaru mi stačí skopírovaný príkaz na úhradu, ale na zaslanie tovaru potrebujem mať peniažky pripísané na účet, a to z toho dôvodu, že príkaz sa dá v niektorých bankách zrušiť.
Ak nemáte na MMB správnu adresu, pošlite mi ju prosím pri e-mailovej komunikácii, tak isto Vás poprosím, aby Ste mi skutočnosť, že budeme komunikovať iba cez MMB / e-mail nefunguje / tiež oznámili.

Ďalšia dôležitá vec je, že niekedy je fotka pri niektorých odtieňoch pri tovare v skutočnosti troška bledšia, tmavšia, preto to niekedy uvádzam pri tovare,/ ak to uvedie dodávateľ / ak chcete info o farbe viac, stačí mi napísať.

Ako sprostredkovateľ tovaru ručím kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, / musí byť tovar zaplatený / za cenu tovaru v čase objednávky, za zabalenie tovaru, za dodanie správneho tovaru. Ako sprostredkovateľ neručím kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú poštovou službou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou dodávateľa), za poškodenie zásielky zavinené poštovou službou, prípadne ak sa zásielka niekde stratí. Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.

Tovar, ktorý mám ihneď k odberu netreba objednávať, táto skutočnosť je uvedená pri tovare.
Tovar, ktorý je na objednávku ja objednám, ale nie je v mojej moci, aby som Vám ho do 2-3-4 dní aj doručila , čiže ak tovar objednáte napr.v nedeľu, tak ho nebudete mat vo štvrtok, piatok doma / v daný týždeň / , viem odhadnúť dobu dodania, viem Vás informovať, ale neviem dobu dodania urýchliť.
Ak tovar chcete expresne rýchlo, niekde táto možnosť dodávateľom existuje, ale je to za príplatok, ktorý musíte uhradiť Vy.

Opýtajte sa ma na čokoľvek čo tu nie je uvedené, rada odpoviem každému,nebojte sa ma otravovať, keďže značkový tovar je drahší je prirodzené, že mnohé z Vás potrebujú aj ďalšie info.

PRAJEM PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE TEJ SPRÁVNEJ KABELKY,TOPÁNOK,ČI OBLEČENIA V MOJOM ALBUME,PRAJEM PRÍJEMNÉ NOSENIE VECÍ Z MOJHO ALBUMU :)

AK NESÚHLASÍTE S TÝMITO PODMIENKAMI, PROSÍM NEKLIKAJTE MI NA TOVAR.

PRI OBJEDNÁVKE A KÚPE TOVARU U MŇA ,POKLADÁM TO ZA VÁŠ SÚHLAS S MOJIMI PODMIENKAMI PREDAJA, VÝHOVORKA JA SOM TO NEVEDELA, JA SOM SI MYSLELA JE PRE MŇA IRELEVANTNÁ.
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.12.2021, 13:10
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu