. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Miriam C. (miriamcs) ID 57973
Mirasport s. r. o.
mimibazar.sk/miriamcs
Oblasť: Nové M. nad Váhom
Telefon: 0948255753
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.9.2008
Naposledy: 17.12.2018 15:33
Aktualizácia: 20.11.2018 17:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46752269
DIČ SK2023549418
HODNOTENIE 149
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujem, že nakupujete práve u nás a budeme robiť všetko preto, aby ste boli spokojní zákazníci. Na Vaše e-mailové dotazy sa snažím odpovedať čo najskôr. Ak Vám nepríde odo mňa odpoveď do 24 hod., neváhajte ma kontaktovať znovu (e-mailom alebo telefonicky).
Poštovné je uvedené pri tovare, je to nemenná položka a odvíja sa od spôsobu prepravy nasledovne:

Tovar zasielam Slov. poštou, ako
1. Balík na poštu : 2,80€ - na požiadanie
2. Balík na adresu: 3,50€
Konkrétna druh prepravy dohodneme pri každom tovare zvlášť. Pri viac druhov tovaru platíte len jedno poštovné.

Tovar zasielam ako balíky s hmotnosťou viac ako 1kg (kolobežky, korčule) prepravnou /kuriérskou/ službou DPD v sume jednotného poštovného vo výške 4,50€. Tovar bude doručený v najbližšom pracovnom dni po dni odoslania.

Dodacie podmienky: Dodacia lehota je 2-5 pracovných dní od úhrady na účet.
Tovar na sklade je odoslaný hneď po úhrade, alebo jej zdokladovaní. Iná dodacia lehota je uvedená pri konkrétnom tovare, je určená približne, často tovar je k dispozícii aj skôr, preto o lehote sa INFORMUJTE!.
Spôsob platby: Tovar rezervujem na dohodnutú dobu a po dohode počkám aj s úhradou. Preferujem platbu na účet vopred, po dohode pošlem aj na dobierku, čo samozrejme sa odrazí aj na poštovnom.
Platba: Po výzve k platbe čakám max 5 dní, potom tovar posúvam ďalej.

Reklamácia: Na nový tovar sa vzťahuje záruka 24 mesiacov a reklamácie sú vybavované v súlade so zákonom.

Vrátenie tovaru: Do 14 dní od prevzatia so zárukou vrátenia peňazí. (tovar musí byť nepoškodený, v pôvodnom obale a so všetkými dokladmi) všetky obchodné transakcie týkajúce sa vrátenia tovaru sa riadia zákonom č. 102/2014 Z.z.
Spolu s tovarom ja zaslaný riadny daňový doklad /faktúra/ aj s poučením a so vzorom žiadosti o vrátenie tovaru do 14 dní od prevzatia, všetko v súlade so zákonom 102/2014 Z.z.
Tovar ktorému treba uhádnuť číslo(korčule, plutvy) po dohode vymením.


MIRASPORT s. r. o IČO: 46 752 269
Pionierska 324 DIČ: 2023549418
916 21 Čachtice IČ DPH: SK2023549418
Tel: 0948255753
e-mail: mirasport@mirasport.sk, miriamcs@centrum.sk,
Sme plátci DPH

Ochrana osobných údajov:

11. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

11.1. Odoslanie objednávky cez e-shop MIRASPORT je podmienené potvrdením súhlasu objednávateľa s týmito všeobecnými obchodnými podmienkami a súhlasu so spracúvaním osobných údajov objednávateľa v súlade s ustanoveniami § 15 a§ 16 zákona číslo 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

11.2. Spoločnosť MIRASPORT spracúva osobné údaje fyzickej osoby - objednávateľa (kupujúceho), resp. oprávnenej osoby za účelom uzavretia kúpnej zmluvy a plnenia svojich záväzkov vyplývajúcich z kúpnej zmluvy; Využíva ich najmä pri vystavení faktúry, vybavovaní objednávky a doručení objednaného tovaru. Spoločnosť MIRASPORT zodpovedá za to, že poskytnuté osobné údaje fyzickej osoby nebudú použité na iné účely, najmä nebudú sprístupnené tretím osobám (okrem osôb vykonávajúcim doručovanie zásielok).

11.3. Spoločnosť MIRASPORT spracúva osobné údaje fyzickej osoby v tomto rozsahu: krstné meno, priezvisko, bydlisko, e-mailová adresa, fakturačná adresa, adresa dodania, kontaktné telefónne číslo.

11.4. V prípade, ak objednávateľ pri registrácii alebo objednaní tovaru označí, že súhlasí so zasielaním aktuálnej ponuky a iných komerčných informácií spoločnosti MIRASPORT, bude mu ich MIRASPORT zasielať na emailovú adresu, ktorú pri registrácii alebo objednaní tovaru uviedol. O zrušenie zasielania aktuálnej ponuky a komerčných informácií možno kedykoľvek požiadať elektronickou poštou na adrese mirasport@mirasport.sk.

11.5. Ubezpečujeme Vás, že Vaše osobné údaje budú spracúvané v nevyhnutnom rozsahu, bezpečne a profesionálne, a že nedôjde k ich úniku ani inému zneužitiu. V žiadnom prípade ich neposkytneme tretím osobám, okrem tých, ktoré participujú na dodaní objednaného tovaru (kuriérske spoločnosti a pod.). Dávame Vám však do pozornosti, že Vašu e-mailovú adresu (žiadny iný údaj o Vašej osobe), ktorá zásadne nestačí na identifikáciu Vašej osoby, poskytujeme subjektom, ktoré prevádzkujú webové portály najnakup.sk a tovar.sk slúžiace na porovnanie cien tovarov poskytovaných v rôznych obchodoch a E-shopoch. Vaša e-mailová adresa je im poskytnutá za účelom preskúmania Vašej spokojnosti s vybavením Vašej objednávky zadanej cez náš E-shop. Preskúmanie Vašej spokojnosti sa realizuje tak, že osoba prevádzkujúca webový portál na porovnanie cien Vám môže, ale nemusí zaslať krátky hodnotiaci dotazník, ktorý môžete alebo nemusíte vyplniť. Vaše hodnotenie sa následne prejaví v hodnotení nášho E-shopu uvedenom na príslušnom porovnávacom portáli. Zaslaním Vašej objednávky súhlasíte s takýmto poskytnutím Vašej e-mailovej adresy uvedeným subjektom. Ubezpečujeme Vás, že všetky osoby, ktoré prídu do styku s Vašimi osobnými údajmi sú poučené o správnom zaobchádzaní s osobnými údajmi. Pri platení cez internet pomocou platobných systémov zadávate všetky svoje údaje na zabezpečenej stránke príslušnej banky a my s Vašimi platobnými údajmi neprichádzame do styku. Dostaneme len informáciu o úspešnosti transakcie.

11.6. Účelom spracúvania osobných údajov je:

Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).
Doručenie tovaru a identifikácia kupujúceho alebo oprávnenej osoby pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru,
Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru,
Evidencia osôb registrovaných prostredníctvom e-shopu,
Evidencia objednávok a kúpnych zmlúv pre vybavovanie prípadných reklamácií,
Zasielanie aktuálnej ponuky a komerčných informácií prostredníctvom elektronickej pošty (e-mail) so súhlasom adresáta.
Registrácia informačného systému osobných údajov podľa §36 ods. 1 č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov je vykonaná na úrade na ochranu osobných údajov pod č. 201410399

1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCA
1.1. Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť Mirasport s.r.o,, Pionierska 324, 91621 Čachtice IČO:46 752 269, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Trenčíne, Oddiel. Sro, vložka číslo 26575/R (ďalej len "správca").

1.2. Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: adresa pre doručovanie: Pionierska 324, 91621 Čachtice, adresa elektronickej pošty: mirasport@mirasport.sk, telefón: 0948255753
1.3. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

2. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

2.1. Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš s úhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochra
ne osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").

3. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.
Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

4. DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uloţené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

5. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému WEBAREAL), firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra), Heureka Shopping s.r.o. (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti), Direct Parcel Distribution SK s.r.o,Technická 7,821 04 Bratislova, Slovenská pošta a.s.Partizánska cesta č.9, 975 99 Banská Bystrica(doručovanie zásielok), Smartsupp.com, s.r.o. Milady Horákové 13,602 00 Brno,Česká republika/prevázdkovateľ online chatu/, Zuzana Gulánová, Mnešická 74 Nové Mesto nad Váhom /účtovníctvo /
.
6.PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

6.1.Za podmienok stanovených v nariadení máte právo poţadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov,
prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.
6.2. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovani a Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na e-mail:mirasport@mirasport.sk.
6.3. Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.
6.4. Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.5.2018
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.10.2018, 19:19
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu