. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Slavomira K. (ARTsablony) ID 57905
ARTsablony
mimibazar.sk/artsablony
Bazárik v Čechách
Oblasť: Trebišov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.9.2008
Naposledy: 29.7.2021 0:06
Aktualizácia: 4.2.2019 8:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46417834
HODNOTENIE 279
RODINNÉ FOTOGRAFIE 124
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vaše maily vybavuje Barborka, Jarko a Slávka občas:-)
Obchodné podmienky

=============­========================­========================­====
1. OBJEDNÁVKA

Kupujúci objednáva tovar prostredníctvom internetu tým, že vyplní objednávkový formulár a objednávku odošle. Kupujúci má povinnosť vyplniť všetky povinné údaje, ktoré sú potrebné pre správne a rýchle vybavenie objednávky. Ak je kupujúcim právnická osoba, alebo SZČO musí uviesť aj IČO a DIČ, platcovia DPH uvádzajú aj IČ DPH.

Objednávka odoslaná predávajúcemu sa považuje za návrh prvých 24 hodín, kedy má kupujúci možnosť od tejto zmluvy odstúpiť bez udania dôvodu a to písomne mailom, alebo telefonicky. Po 24 hodinách považujeme objednávku za záväznú a kupujúci sa zaväzuje predbežnú faktúru doručenú mailom uhradiť najneskôr do 7 dní od objednania tovaru, ak si zvolil formu PLATBY PREVODOM vopred na účet. Ak si kupujúci zvolil formu platby DOBIERKOU a nezrušil objednávku do 24 hodín od objednania tovaru, zaväzuje sa tento tovar vyzdvihnúť v čo najkratšom termíne od doručenia oznámenia poštou, alebo GEIS a súčasne tento tovar na mieste uhradiť ak je na dobierku. V prípade neprevzatia dobierky sa kupujúci zaväzuje uhradiť predávajúcemu škodu, ktorá mu bola spôsobená, teda uhradiť náklady na poštovné za poslanie 5,29 eur a za vratenú dobierku 5,29 eur, teda spolu 10,58 eur a to najneskôr do 5 pracovných dní odo dňa vrátenia balíka na číslo účtu uvedeného vo faktúre, a pod variabilným symbolom, ktorý mu bol poslaný mailom pri objednaní tovaru + viď bod 6. o sankčnom poplatku za storno objednávky po 24 hodinách. Kupujúci má právo požiadať o preposlanie tovaru opakovane a v tomto prípade sa mu k cene priráta nie celý, ale polovica sankčného poplatku, teda 5,29 eur.
Obchodný zákonník

Zákon 513/1991 Zb.z 5. novembra 1991 Obchodný zákonník. Platnosť od: 18. 12. 1991. Účinnosť od: 01. 01. 2009.

DIEL I Kúpna zmluva

Povinnosti kupujúceho

§ 447

Kupujúci je povinný zaplatiť za tovar kúpnu cenu a prevziať dodaný tovar v súlade so zmluvou.

§ 449

Ak sa má kúpna cena platiť pri odovzdaní tovaru alebo dokladov, je kupujúci povinný kúpnu cenu zaplatiť v mieste tohto odovzdania.

DIEL XIII Zasielateľská zmluva

§ 607

(1) Zasielateľovi prislúcha zmluvná odplata, alebo ak nebola dohodnutá, odplata obvyklá v čase dojednania zmluvy pri obstaraní obdobnej prepravy. Okrem toho má zasielateľ nárok na úhradu potrebných a užitočných nákladov, ktoré zasielateľ vynaložil za účelom splnenia svojich záväzkov. Okrem toho má zasielateľ nárok na úhradu nákladov, ktoré účelne vynaložil pri plnení svojho záväzku.

(3) Príkazca je povinný zaplatiť zasielateľovi odplatu a vzniknuté náklady bez zbytočného odkladu po tom, čo zasielateľ zabezpečil obstaranie prepravy uzavretím potrebných zmlúv s dopravcami, prípadne medzizasielateľmi .

2. KTO JE KTO

„Kupujúcim“ sa rozumie v elektronickom obchode fyzická alebo právnická osoba, ktorá dobrovolne a z vlastnej vôle vyplnila a odoslala elektronickú objednávku.

„Predávajúcim“ sa rozumie ARTsablony s.r.o., Kollárová 7, Trebišov IČO: 46417834, IČ DPH:SK2023382339

Spotrebiteľom je pre účely odstúpenia od zmluvy v zmysle zák. č. 108/2000 Z.z. chápaná fyzická osoba, ktorá nenakupuje tovar za účelom podnikania, výkonu povolania alebo zamestnania.
3. PODMIENKY DODANIA

Tovar sa zaväzujeme dodať do 30 dní od vytvorenia objednávky, avšak zvyčajne tovar expedujeme do 15 dní od vytvorenia objednávky. Spolu s tovarom zasielame v balíku aj faktúru, ktorá slúži zároveň aj ako dodací list. V prípade ak časť objednávky nemáme skladom po dohode Vám môžeme zaslať tovar po častiach, pričom výšku dopravných nákladov hradí predajca.

Cena poštovného pre vase-obrazy.sk:

Kuriér UPS SLOVENSKO – 3,70 EURO s dodávkou nasledujúci pracovný deň po expedícii z nášho skladu
Kuriér UPS ČESKO – 6,60 EURO s dodávkou do dvoch pracovných dní po expedícii z nášho skladu
NAD 70€ JE POŠTOVNÉ ZDARMA

Spôsob platby:

Dobierka (platba pri prevzatí balíka) +1,3 EURO
Platba prevodom vopred na účet VUB +0 EURO
Platba prevodom vopred PAYPAL +0 EURO

Cena poštovného pre ARTsablony.sk:

Poštou pre SLOVENSKO – 2,29 EURO s dodávkou do dvoch pracovných dní po expedícii z nášho skladu
Poštou pre ČESKO – 6,60 EURO s dodávkou do troch pracovných dní po expedícii z nášho skladu
NAD 70 € JE POŠTOVNÉ ZDARMA

Spôsob platby:

Dobierka kuriérom UPS (platba pri prevzatí balíka) +3 EURO
Platba prevodom vopred na účet VUB +0 EURO
Platba prevodom vopred PAYPAL +0 EURO

Zásielky, ktoré sú predávajúcemu vrátené ako nevyzdvihnuté, zašleme znovu len na vyžiadanie kupujúceho a kupujúci nesie náklady spojené s opakovaným dodaním v polovičnej výške, ako je uvedené v prvom bode. V prípade nevyzdvihnutia DOBIERKY si vyhradzujeme právo zamietnuť tomuto kupujúcemu každú ďalšiu objednávku, ktorú si objedná formou dobierky, schválené budú len objednávky platené platbou vopred.
4. AKO PLATIŤ

Po uskutočnení objednávky bude na váš e-mail zaslané potvrdenie objednávky spolu s potrebnými údajmi na platbu. V prípade, že ste zvolili platbu prevodom, riaďte sa údajmi uvedenými v predbežnej faktúre, ktorá Vám bola doručená po objednaní tovaru mailom. Daňový doklad posielame mailom, daňový doklad poštou posielame na vyžiadanie.

Všetky uvádzané ceny sú vrátane 20 % DPH.

Ponúkame možnosti platieb na území Slovenskej republiky

DOBIERKA: Platba v hotovosti prostredníctvom dobierkovej služby kuriérovi UPS. Za tovar platíte až pri jeho prevzatí od doručovateľa. V prípade nevyzdvihnutia DOBIERKY si vyhradzujeme právo zamietnuť tomuto kupujúcemu každú ďalšiu objednávku, ktorú si objedná formou dobierky, schválené budú len objednávky platené platbou vopred. Ak hodnota objednaného tovaru presiahne 150 € – má právo predávajúci požadovať zálohovú platbu vo výške 50% kúpnej ceny. V odôvodnených prípadoch má právo predávajúci požadovať až 100% kúpnej ceny ako zálohovú platbu. Sankčné poplatky v prípade neprebratia dobierky sú rozpísané v prvom bode obchodných podmienok.
PLATBA NA ÚČET VOPRED: Bezhotovostná platba prostredníctvom prevodu na náš účet VÚB banky Slovensko 3192245953/ 0200 Pri platbe bezhotovostným prevodom sa za dátum zaplatenia považuje dátum pripísania celej kúpnej ceny na účet predávajúceho. Náklady na použitie komunikačných prostriedkov na diaľku hradí každá zo zmluvných strán na svoju ťarchu.
PLATBA PRIAMYM VKLADOM VOPRED: priamo vo VÚB banke Slovensko 3192245953 / 0200 Pri priamom vklade na účet vo VÚB banke si banka účtuje poplatok za vklad.

Ponúkame možnosti platieb na území Českej republiky

Bezhotovostná platba prostredníctvom prevodu na náš účet ČSOB banky Česko 2956481856 / 0300 Pri platbe bezhotovostným prevodom sa za dátum zaplatenia považuje dátum pripísania celej kúpnej ceny na účet predávajúceho. Náklady na použitie komunikačných prostriedkov na diaľku hradí každá zo zmluvných strán na svoju ťarchu.

5. ZÁRUKY A REKLAMÁCIE

Na všetok predávaný tovar je poskytovaná záručná doba v trvaní 24 mesiacov od dátumu prevzatia tovaru. Pri mechanickom poškodení výrobku kupujúcim,skla­dovaním výrobku v nevhodných podmienkach kupujúcim táto záruka zaniká. Zodpovednosť za škodu prechádza na kupujúceho v momente prevzatia predmetu zmluvy od dopravcu. Zodpovednosť za vady zistené pri prevzatí tovaru nesie predávajúci len vtedy, ak neboli spôsobené kupujúcim. Kupujúci je povinný takéto vady prípadne rozdiely v množstve reklamovať písomne do 3 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru.

Zo záruky sú taktiež vyňaté chyby, ktoré vznikli pri živelnej pohrome. Záruka sa nevťahuje taktiež i na bežné opotrebenie tovaru (alebo jeho časti) spôsobené používaním tovaru. Kratšiu životnosť výrobku teda nemožno považovať za vadu a nedá sa reklamovať.

Reklamovať je možné len tovar, ktorý bol zakúpený u predávajúceho, a ktorý je vlastníctvom kupujúceho.

Kupujúci má právo požadovať odstránenie záručných vád v prípade, že je to možné alebo môže požadovať primeranú zľavu z kúpnej ceny, alebo výmenu tovaru za ten istý. V prípade, že nie je možné záručné vady odstrániť, má kupujúci právo na výmenu vadného tovaru za nový alebo vrátenie peňazí. Kupujúci nemá právo žiadať výmenu tovaru za iný, ak je tovar, ktorý predtým objednal dostupný.

V prípade reklamácie je kupujúci povinný doručiť tovar na adresu predávajúceho: ARTsablony s.r.o., Kollárová 7, Trebišov 07501. Predávajúci potvrdí prijatie reklamácie a vydá kupujúcemu potvrdenie o uplatnení reklamácie tovaru vo vhodnej forme. Ak nie je možné potvrdenie doručiť ihneď, musí sa doručiť bez zbytočného odkladu, najneskôr však spolu s dokladom o vybavení reklamácie. Po obdržaní tovaru, písomnej reklamácií a kópie faktúry je predávajúci povinný do 30 dní odo dňa uplatnenia reklamácie písomne oboznámiť kupujúceho s výsledkom reklamačného konania.
6. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY

Spotrebiteľ je oprávnený bez udania dôvodu odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní od prevzatia tovaru.

Odstúpenie od zmluvy musí byť uskutočnené písomnou formou, musí obsahovať všetky údaje slúžiace k identifikácii kupujúceho a musí byť do 7 pracovných dní osobne doručené do sídla spoločnosti alebo najneskôr v posledný deň lehoty podané na poštovú prepravu. Zmluvné strany si vrátia všetky poskytnuté plnenia.

Tovar musí byť v stave, v akom bol kupujúcemu doručený. Nesmie byť použitý, nalepený, prilepený a nesmie mať odstránené ochranné fólie. Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar pošleme prevodom na Váš účet a to najneskôr do 15 dní odo dňa odstúpenia od zmluvy. tovar, ktorý bude doručený dobierkou na našu adresu nebude vyzdvihnutý.

Upozornenie: S ohľadom na ust. § 12 ods. 5 písm. c) zákona č. 108/2000 Z.z. nie je možné vrátiť tovar, ktorý je zhotovený podľa osobitných požiadaviek spotrebiteľa. V našom e-shope je možné si zakúpiť tovar v ktorom si spotrebitelia vyberajú vlastné farby, farebné variácie alebo upravujú štandardné rozmery. Podľa tohto zákona spotrebiteľom pri tomto tovare NEMÁ právo odstúpiť od zmluvy. Prosíme preto ctených zákazníkov aby od zmluvy pri tomto tovare neodstupovali, nakoľko tovar Vám bude vrátený a budeme od Vás požadovať úhradu za poštovné.
7. OSOBNÉ ÚDAJE A ICH OCHRANA

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.

Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.
8. NA KONIEC

Kupujúci prehlasuje, že sa pred vyplnením objednávky oboznámil s týmito podmienkami predaja a že s nimi súhlasí.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.4.2014, 7:58
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu