. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Katarína Michálková (Katehutch) ID 55284
mimibazar.sk/katehutch
Oblasť: Komárno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.8.2008
Naposledy: 6.6.2016 18:43
Aktualizácia: 26.5.2016 7:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3866
RODINNÉ FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vitajte na mojej stranke tesim sa Vasmu zaujmu a budem sa snazit o vasu maximalnu spokojnost !!
zmeny vzdy upravujem podla aktualneho kurzu alebo podnkatelskych zmien a informujem o nich na mojej stranke MMb
OBCHODNE UDAJE :
Meno a sidlo mojej sro spolocnosti
KMH TRADE s.r. o
K.nagya 4/2, 945 01 Komarno

ICO : 46 334 785
DIC: 2023 336 689
IC DPH: SK 2023336689

Vzhladom na nepriaznivy kurz budem priratavat 50 centov ku kazdej objednavke aby som mohla zachovat doterajsi kurz na objednavky .
Zodpovedna veduca Katarina Michalkova

Miesto podnikania a adresa:
7 BYRON ROAD, Banbury, OX16 9RJ, ENGLAND
Telefónny kontakt je mozny na : 0044 7980 779048 alebo 00421 914 112 640
E-mail: katerina75@sky.com na emaili som priebezne cely den, dobre je vsak zaslat objednavky cez MMB.

Kupujúci je fyzická alebo právnická osoba, ktorá vstupuje do obchodného vzťahu s predávajúcim ako odberateľ produktov od predávajúceho prostredníctvom internetového obchodu.
Objednaním akéhokoľvek tovaru kupujúci potvrdzuje, že akceptuje tieto Podmienky predaja.

2. TOVAR A CENY
Ponúkam NOVÝ tovar dovážaný z UK, v priade ze Tovar je odo mna zaslany poskodeny, vybavim reklamaciu vo vas prospech , viď nižšie ZÁRUKA A REKLAMÁCIE. V ponuke mám aj tovar z druhej ruky ("secondhandový") a nové aj nosené veci po mojich deťoch. Na tento tovar záruku neposkytujem, len možnosť vytknutia chyby, ktoré majú veci pri prevzatí kupujúcim, viď nižšie ZÁRUKA NA POUŽITÝ TOVAR.
Ceny za tovar sú uvedené vrátane DPH, v prípade zmeny ceny platí cena uvedená v čase objednania. Ceny sú pevne stanovené, prípadné zľavy určujem sama! K cene za tovar je vždy prirátané príslušné poštovné, viď nižšie.
TOVAR NA OBJEDNAVKU Z UK STRANOK
!!! velkosti a druh tovaru si zakupujete na vlastnu zodpovednost a podla vlastneho vyberu , toto sa netyka poskodeneho noveho Tovaru (viz reklamacie ) ak je maly alebo velky alebo vam nevyhovuje nevymienam ho kedze je to viazane na urcitu dobu a je to tazko korigovatelne.
Tovar pre Vas na objednavky ja kupujem a vyplacam okamzite .toto treba mat vzdy na pamati a respektovat snahu predavajuceho a jeho vlastne vydavky.
3.OBJEDNÁVKA
Kupujúci si tovar objedná prejavením záujmu o kúpu. Pri záujme o viac vecí je nutné potvrdiť každú zvlášť, aby nedošlo k nedorozumeniam. Po výbere dostanete informáciu o dostupnosti tovaru. Ak bude tovar ihneď dostupný, obdržíte podklady k platbe. Doplňujúce otázky alebo premerania nepovažujem za záväzné, máte max.24 hod.na potvrdenie objednávky, inak vec posúvam ďalšiemu záujemcovi!
STORNO objednávky je možné a bez nejakých sankcií do 24 hodin! Takže, ak si kúpu rozmyslíte, dajte mi to vedieť čo najskôr a potešíte ďalšieho záujemcu *:o)) Ak po obdržaní údajov k platbe nezaplatíte ani nekomunikujete, dostanete negatívne hodnotenie!!

4. PLATOBNÉ PODMIENKY
Akceptujem platbu vopred na účet alebo poštovnou poukážkou, variabilný symbol Vam bude zaslane na zaklade cisla priradenej faktury, , variabilný symbol je nutný na správne identifikovanie platby! Na dobierku neposielam!! O tom ani nebudem diskutovat alebo robit ine zmeny.
Po obdržaní údajov k platbe ma informujte, kedy objednávku uhradíte!! Nie je problém počkať, ak máte vážny záujem. Ak mi však bez predchádzajúceho upozornenia nepríde platba do troch pracovných dní, som oprávnená uprednostniť dalšieho záujemcu!

5. POŠTOVNÉ A DODANIE TOVARU
Zijem a podnikam V UK odkial vzdy prepravujem Tovar kuriermi, alebo inymi prepravcami. Tovar vykladame v KOmarne a odtial aj idu zasielky dalej ku Vam prostrednictvom SK posty. Tovar odo mna odchadza z uk raz tyzdenne.
Zoznam odoslanych zasielok vzdy aktualizujem ku veceru toho dna ked boli odosielane z SK posty.
Kazde rano pripravujem uhrady a v ten den zaslem iba za pripisane platby!!

Vybraný tovar zasielam poštou do 2 pracovných dní od obdržania platby, výnimočne sa môže dodacia lehota predĺžiť v prípade choroby, sviatkov a pod. Balíčky sú odosielané najčastejšie doporučene 2.triedou, cena poštovného a balného je 1,25€, nad 500g 1,60€. Ak máte záujem o 1.triedu, doplatok je 0,20€. Drobnosti je po dohode možné zaslať obyčajne 1.triedou za 0,70-0,80€ + balné 0,05€.
Nový tovar nad 20€ posielam radšej poisteným balíkom 1.triedy, inak bude zaslaný na Vaše riziko!
do 30€: 1kg 2,10€, 2kg 3,10€,
do 250€: 1kg 2,40€, 2kg 3,40€
Ostatné ceny poštovného sa riadia podľa cenníka SP.
O spôsobe zaslania balíčka, teda o jeho poistení, rozhoduje kupujúci, takže v prípade straty nepoisteného balíčka nenesiem finančnú zodpovednosť s ním spojenú a finančné vyrovnanie strateného balíčka prebehne len vo výške náhrady škody uznanej Slovenskou poštou.
Zaslem aj do zahranicia !!!
Preplatky poštovného vraciam len na vyžiadanie.
OSOBNY ODBER je MOZNY v Komarne a to na dohodu.
Daňový doklad prikladám na vyžiadanie.



Ak by sa stalo, že tovar z akýchkoľvek príčin (napr.choroba, poškodenie alebo meskajuca preprava z UK ) nebudem môcť dodať, ihneď Vás budem kontaktovať s návrhom riešenia. Môžeme sa dohodnúť na výbere iného tovaru, zľave alebo vrátení zaplatenej sumy.

6. VRÁTENIE TOVARU
Zakúpený tovar je možné vrátiť bez udania dôvodu do 7 dní od prevzatia kupujúcim, ale nie dobierkou! Tovar musí byť nepoškodený, nepraný, v pôvodnom obale, s visačkami, ak tam boli. O vrátení tovaru ma vopred informujte! Po jeho kontrole bude suma za tovar vrátená do 7 dní od jeho prevzatia. V prípade poškodenia výrobku, odstránenia visačiek bude vrátená suma primerane znížená.

7. ZÁRUKA A REKLAMÁCIE
Na nový tovar je poskytovaná záruka 24 mesiacov v zmysle zákona a začína plynúť dátumom prevzatia tovaru. Kupujúci je povinný pri prevzatí tovaru si ho skontrolovať a do 48 hod.nahlásiť prípadné zistené chyby. Zásielku s viditeľne poškodeným obalom nepreberajte! Reklamácia používaného tovaru, ktorá vznikla jeho nesprávnym používaním, skladovaním alebo nesprávnym ošetrovaním (praním) sa neakceptuje pre neodôvodnenosť. Po obdržaní reklamovaného tovaru Vás budem ihneď kontaktovať a reklamáciu vybavím v čo najkratšom stave, ale podľa zákona max.do 30 dní.

8. ZÁRUKA NA POUŽITÝ TOVAR
Na použitý tovar (alebo aj nový tovar po mojich deťoch) záruka neplatí, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na chyby, ktoré tento tovar mal pri prevzatí kupujúcim a on nebol o tom informovaný. Ak takáto chyba vyjde najavo neskôr, kupujúci má 12 mesačnú lehotu na vytknutie chyby. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a chyby popísané v inzertnej fotografii.

9. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Predávajúci sa zaväzuje, že získané osobné údaje o kupujúcich v žiadnom prípade neposkytne tretej osobe, slúžia výlučne pre potreby obchodného vzťahu medzi predávajúcim a kupujúcim.

10. DODATOK
Tieto obchodné podmienky ako aj fotky a texty uverejnené v mojich albumoch sú mojim vlastníctvom a ich kopírovanie alebo ďalšie šírenie bez môjho súhlasu je zakázané!



Velmi pekne dakujem a tesim sa na vase nakupy!!!
Katarina
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.6.2012, 13:24
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu