. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Alena M. (alis) ID 5288
.
mimibazar.sk/alismotusova
Oblasť: Dunajská Streda
Telefon: 0903053146
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.8.2006
Naposledy: 3.9.2019 19:31
Aktualizácia: 3.9.2019 18:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 486
RODINNÉ FOTOGRAFIE 233
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé mamičky, zákazníčky.

Som tiež mamička na MD a viem aké je to vyžiť z toho mála čo nám dávajú. :( Preto ceny stanovujem tak, aby boli čo najnižšie, ale, aby som aj ja z toho dačo mala. Preto ich už prosím akceptujte. Ďakujem.
Predávam nový tovar ihneď k odberu, nový tovar na objednávku a sprostredkujem aj nákup vecí priamo zo stránky george.com.
NOVÝ TOVAR IHNEĎ K ODBERU - väčšinou je to pri veciach uvedené, že sú ihneď k odberu. Resp. ak nemám uvedené, že sú na objednávku, tak sú skladom. :) Takýto tovar Vám viem pofotiť, pomerať a ak náhodou nesadne vieme mi ho do 7 dní vrátiť. Samozrejme tovar musí byť v pôvodnom stave, nepoužitý, ešte s visačkami a musím o tom vedieť, že mi ho posielate späť. To isté platí aj pri výmene tovaru. Poštovné pri vrátení a výmene tovaru NEPREPLÁCAM!
NOVÝ TOVAR NA OBJEDNÁVKU - vždy je pri veciach uvedené, že sú na objednávku. Tovar objednávam až keď ho mám uhradený. Veci Vám väčšinou neviem pofotiť, ani pomerať, keďže ich tu nemám. Objednávam ich až na základe Vašej objednávky. Ak náhodou mám miery či real fotky, vždy to mám v danom inzeráte uvedené. Tovar na objednávku ponúkam za nižšie ceny, ako by ste ho kúpili keby bol skladom! A keďže tieto veci skladom nedržím, neviem Vám daný tovar ani vymeniť a nedá sa ani vrátiť!!
SPROSTREDKOVANIE NÁKUPU PRIAMO ZO STRÁNKY GEORGE.COM
Beriem aj objednávky priamo zo stránky. Objednávam každý utorok večer. Objednávky sú záväzné. Dajú sa zrušiť pokiaľ som to ešte neobjednala. Ak sa dohodneme, že Vám veci objednám a sú už objednané, treba ich potom aj uhradiť!! Pri objednávke priamo zo stránky nie som predajca, ale iba sprostredkovateľ. Veci objednávam bez ZISKU, prispievate iba na poštovné z UK.! Ak Vám veci nesadnú, dajú sa vrátiť iba za podmienky, že si sami uhradíte poštovné do UK, čo je dosť vysoké.:((( Tak isto funguje aj výmena. Veci by bolo treba najprv vrátiť a potom objednať nové. Vôbec sa to nevyplatí, treba radšej vec posunúť ďalej. U takto objednaného tovaru sa bohužiaľ nedá reklamovať, ak napr. nesedí farba podľa fotky. Čo sa týka reklamácií takto objednaného tovaru. Každú vec čo mi príde vždy sama skontrolujem. Ak vec príde poškodená, deravá či inak chybná, samozrejme Vám ju takto nepošlem, vždy Vás o tom informujem. Tak isto ak náhodou pošlú niečo iné. Nežiadajte odomňa, aby som Vám vrátila peniažky. Všetky nedostatky, teda poškodené veci, iný tovar, viem maximálne reklamovať u George. A závisí od toho ako sa oni k tomu postavia. Ak sa vyjadria, že danú vec treba poslať späť, sami si musíte uhradiť poštovné do UK. Reklamácie neriešim ja, ale dodávateľ a neviem nijako ovplyvniť výsledok reklamácie.:((( Na vlastné náklady riešim iba reklamácie v prípade nedodaného tovaru, resp. ak daná vec v balíku chýba. Vtedy automaticky vraciam peniažky. Dodanie tovaru je asi 10-14 dní od jeho uhradenia.
Všetko posielam až potom, ako mi prídu peniažky na účet (cena tovaru + poštovné). Účet mám v mBank. Do správy pre prijímateľa vždy uveďte prosím Váš nick, aby som vedela identifikovať od koho mi peniažky prišli. Platiť sa dá prevodom z Vášho účtu, alebo poštovou poukážkou typu U mi viete poslať peniažky priamo na účet. Na dobierku posielam iba overeným zákazníkom!

Poštovné je podľa taríf Slovenskej pošty. Väčšinou je vždy pri tovare uvedené. Ak kupujete viac vecí a balíček bude žažší, poštovné je samozrejme vyššie. Balíčky do 1kg posielam ako doporučený list. Ťažšie balíčky ako balík.

Vy si viete sami určiť ako chcete mať balík poslaný a na koľko ho chcete mať poistený. V prípade straty balíčka preplácam iba sumu, ktorú mi vyplatí pošta.

Veci do 6€ na vlastnú žiadosť zákazníčky, pošlem aj obyčajne za 0,80€, ale za doručenie tejto zásielky neručím!!!!
Pri vrátení tovaru beriete na seba plnú zodpovednosť či mi vec dorazí v poriadku a tak určite doporučujem posielať tovar doporučene a drahšie zásielky aj poistiť.
Čo sa týka rezervácie vecí. Ak máte o vec záujem, vyžiadate si údaje k platbe a čakám maximálne 7 dní na peniažky. Rezervácia na veci je iba na čas kým peniažky nabehnú na účet, nie na to, aby ste rozmýšlala či danú vec chcete alebo nie. Po týždni neuhradené objednávky a rezervácie, ak sa mi nepodarí s Vami kontaktovať bohužial ruším.
Potvrdením a uhradením objednávky zároveň akceptujete moje podmienky predaja!! Preto prosím čítajte pozorne, v prípade nejasností sa prosím dopredu informujte, aby nedošlo k zbytočným nedorozumeniach.

Ďakujem za pochopenie a prajem príjemné nakupovanie.

Alena.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.10.2014, 14:38
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu