. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Alžbeta B. (mamaza) ID 49365
.
mimibazar.sk/mamaza
Oblasť: Komárno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.6.2008
Naposledy: 25.3.2019 11:21
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47335742
HODNOTENIE 1411
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň,

Veľmi ma teší, že ste nahliadli do mojich stránok a ďakujem, že čítate tieto podmienky. Verím, že si niečo pekné vyberiete a že s nákupom budete spokojní.


Na vaše maily odpovedá: Žaneta Bartová Neyová
e-mail: neyova.zaneta@gmail.com
IČO: 47 335 742
Nie som platca DPH



Dodacie podmienky:
Nový tovar je dopĺňaný priemerne raz za týždeň, uhradené balíčky sú posielané cca 2x do týždňa(obvykle v utorok a vo štvrtok), prevažne ako list I. triedy doporučene, alebo podľa dohody. Tovar na objednávku je max. doba dodania 2 týždne, prípadne podľa dohody. V prípade, že objednaný tovar nebude možné dodať v dohodnutom termíne(nie vždy všetko majú na skladoch) dohodneme sa individuálne, či si počkáte na ďalší termín dodávky alebo objednávku stornujete. Rovnako platí pre čiastočné plnenie dodávky tovaru.
Platba je na účet v Mbank, úhrady je možné realizovať bezhotovostným prevodom, alebo podľa dohody. Prípadné zľavy sú vždy uvedené v inzeráte, príp. v odkazoch, vyhradzujem si právo nereagovať na maily ohľadne dodatočných zľiav.

Na DOBIERKU posielam len registrovaným a overeným zákazníkom!!!
Ak chcete objednať iné, čo v albume nie je, treba poslať link na horeuvedený mail.

Balíčky sú doručované prostredníctvom Slovenskej pošty, a.s. Ceny v inzerátoch sú uvedené bez poštovného a balného. Poštovné si platí kupujúci vždy podľa sadzieb SP, a.s. a balné je od 0,10 eur.

Na použité veci neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak vyjde najavo až dodatočne, je stanovená 12 mesačná lehota pre vytknutie vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu alebo všeobecne v obchodných podmienkach.

Možnosť vrátenia NOVEHO tovaru je do 7dní od prevzatia balíčka podľa platného zákona, o vrátení tovaru poprosím informovať ihneď po prijatí balíčka. Suma bude vyplatená najneskôr do 14 prac. dní po vrátení tovaru. Vrátený tovar musím byť v pôvodnom stave, tak ako Vám bol zaslaný + vrátená suma bude znížená o poštovné + balné. V prípade, ak budete žiadať o výmenu, je možná, pokiaľ sa na nej dohodneme, ale poštovné za výmenu hradíte Vy ako kupujúca strana.

Záruka na nový tovar:
Na akýkoľvek tovar sa vzťahuje zákonná záručná lehota 24 mesiacov, pokiaľ nieje uvedené inak. Nárok na uplatnenie záruky môže zaniknúť pokiaľ bol výrobok poškodený pri preprave (zjavné poškodenie tovaru alebo jeho obalu je potrebné riešiť s dopravcom). Zákazník nie je povinný takýto tovar prevziať a musí o zistenom poškodení okamžite informovať predajcu.

Ochrana údajov:
Vaše osobné údaje / meno, priezvisko, adresa,e-mail, telefonický kontakt/ slúžia len pre nutný kontakt so zákazníkom, preto nebudú zverejňované a poskytnuté druhým osobám.

Stornovanie objednávky zákazníkom (mailom alebo telefonicky) je možné do 24 hodín od prijatia objednávky. Ak bude objednávka stornovaná po tomto termíne, píšem negatívne hodnotenie na mmb.

Pri väčších objednávkach alebo pri čiastočnom plnení objednávky, požadujem zálohu vo výške podľa dohody. V prípade, že doplatok za objednané veci nebude uhradený najneskôr do 14 dní od zaslania údajov k úhrade, píšem negatívne hodnotenie na mmb a záloha sa Vám prepadá.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.5.2014, 23:04
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu