. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Monika L. (MonikaL) ID 44959
RNDr. Vladimír Lacko PhD.
.
mimibazar.sk/MonikaL
Oblasť: Košice
Telefon: 0948 490 973
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.5.2008
Naposledy: 23.9.2021 10:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
37518593
DIČ SK1035119074
HODNOTENIE 136
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
La Impressione
Milí nakupujúci,

Distribúcia tovaru z nášho obchodíka je zabezpečená štandardnými spôsobmi. Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov dopravy tovaru:

•kuriérom Slovak Parcel Service (UPS)
•Slovenskou poštou

Po zaplatení tovaru prevodom na účet Vám bude tovar bezodkladne odoslaný na Vami zadanú adresu.

Platba za poštovné a balné - Kuriérska služba Slovak Parcel Service (UPS):

3,40€ pre zásielku do 30€
1,70€ pri zásielke v hodnote nad 30€

Doručenie nasledujúci deň po odoslaní na vami zadanú adresu (domov, do práce).

Platba za poštovné a balné - Slovenská pošta:

3,80€ pri zásielke do 30€
2,10€ pri zásielke v hodnote nad 30€.

Krehké alebo nadrozmerné zásielky Slovenskou poštou nezasielame.
Doručenie do 3 dní po odoslaní na príslušnú poštu - služba Balík na poštu.

Uvedené poštovné a balné sa vzťahuje len na balíky zodpovedajúce štandardným podmienkam prepravcu (rozmery, váha). V prípade nutnosti využitia iného spôsobu prepravy Vás budeme kontaktovať.


Spôsoby platby

Bankovým prevodom na ľubovoľný z nasledujúcich účtov:
v Slovenskej Sporiteľni, číslo účtu 5032011030/0900
v Tatra banke, číslo účtu 2920884274/1100
vo VÚB banke, číslo účtu 3073434356/0200

Úhradu tovaru prosíme previesť až po potvrdení Vašej objednávky z našej strany.

Obchodné podmienky

Obchodné podmienky sa vzťahujú na obchodné vzťahy medzi spoločnosťou MALENA Decor s.r.o, so sídlom Šemša 124,044 21, IČO: 46814698 DIČ:2023610380, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Košice I, Oddiel Sro, vložka č.30554/V a kupujucim.

Tovar (bytové doplnky a dekorácie- dodávané veľkoobchodnými partnermi z Francúzska, Dánska, Nemecka, Čiech a Holandska) distribuovaný spoločnosťou MALENA Decor s.r.o. pokiaľ nie je uvedené inak, je k dispozícii skladom. Po jeho záväznom objednaní je tovar po úhrade na účet predávajúceho bezodkladne (do 48hodín po pripísaní platby na účet predávajúceho) odoslaný na adresu zadanú kupujúcim.

Kupujúci má právo stornovať objednávku tovaru bez udania dôvodu kedykoľvek pred jej záväzným potvrdením predávajúcim. Storno objednávky je možné vykonať telefonicky na tel.č. 0948 490 973 (kontakt možný bez časového obmedzenia) alebo oznámením na mail info@laimpressione.sk.

Storno objednávky zo strany predávajúceho: predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku ak v prípade objednávky na dobierku túto nebolo možné záväzne potvrdiť (chybne uvedené telefónne číslo, nedostupný, neodpovedá na e-maily atd.), v prípade, že kupujúci si v minulosti neprevzal tovar alebo iným spôsobom porušil obchodné podmienky, tovar sa už nevyrába alebo nedodáva alebo sa výrazným spôsobom zmenila cena dodávateľa tovaru. Ak takáto situácia nastane, predávajúci bude okamžite kontaktovať kupujúceho za účelom dohody o ďalšom postupe. V prípade, že kupujúci zaplatil už časť alebo celú sumu kúpnej ceny, bude mu táto čiastka obratom prevedená späť na jeho účet alebo adresu.

V prípade zvolenej platby prevodom na účet, bude objednávka rezervovaná po dobu 7 dní od objednania. Pri neuhradení platby na účet predávajúceho do siedmich dní bude po uplynutí tejto lehoty objednávka stornovaná.

Kupujúci má právo v súlade so zákonom O ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji č. 108/2000 Z.z. odstúpiť od kúpnej zmluvy do 7 pracovných dní od prevzatia tovaru bez udania dôvodu. Vrátenie tovaru je možné zaslaním na adresu spoločnosti: MALENA Decor s.r.o., Šemša 124, 044 21. Vrátený tovar bude akceptovaný v prípade, že nedošlo k jeho používaniu ani poškodeniu.Náklady (poštovné a balné) spojené s vrátením tovaru predávajúcemu hradí kupujúci. Kupujúcemu bude zaslaná úhrada za vrátený tovar obratom po skontrolovaní tovaru predávajúcim.


Záručné podmienky a Reklamačný poriadok

1. Tento reklamačný poriadok sa vzťahuje na tovar, ktorý bol zakúpený v spoločnosti MALENA Decor s.r.o., a ktorého reklamácia bola uplatnená v záručnej dobe 24 mesiacov odo dňa prevzatia tovaru kupujúcim.

2. Ku každému tovaru zakúpenému v spoločnosti MALENA Decor s.r.o. je pri jeho dodaní kupujúcemu priložená faktúra (predajný doklad), ktorá slúži zároveň ako záručný doklad.

3. Pri preberaní tovaru je kupujúci povinný skontrolovať fyzickú neporušenosť a kompletnosť zásielky a tieto potvrdiť na prepravnom liste. Pokiaľ je zásielka viditeľne poškodená alebo zničená, kupujúci je povinný bez prevzatia zásielky ihneď kontaktovať predávajúceho. Akékoľvek neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie tovaru nebudú akceptované.

4. Zo záruky sú vyňaté chyby spôsobené nesprávnym zaobchádzaním s výrobkom, mechanickým poškodením výrobku, nesprávnym skladovaním ako aj prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach.

5. Reklamácia musí obsahovať: číslo faktúry (resp. kópiu dokladu o nadobudnutí), presný názov tovaru, popis chyby a fotodokumentáciu poškodeného tovaru.

6. Reklamovaný tovar je kupujúci povinný uplatniť za vyššie uvedených podmienok na tejto adrese:

MALENA Decor, s.r.o., Šemša 124, 044 21 Šemša, Slovenská Republika.


V prípade akýchkoľvek dotazov nás prosím kontaktujte:

Monika Lacková, RNDr.
konateľ
MALENA Decor s.r.o.
www.laimpressione.sk
tel: +421948 490 973 (prevádzková doba- bez časového obmedzenia)
mail: info@laimpressione.sk
IČO: 46 814 698
DIČ: 2023610380
Nie sme platcami DPH.
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.4.2015, 21:56
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu