. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
sona m. (monster) ID 41897
.
mimibazar.sk/monster
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.4.2008
Naposledy: 26.5.2016 19:21
Aktualizácia: 10.10.2014 10:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 180
RODINNÉ FOTOGRAFIE 81
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň mamičky.Najprv sa Vám chcem poďakovať,že ste si vybrali niečo z mojej ponuky.Ako každá mamička, ktorá niečo predáva Vás najprv poprosím poslať adresu a samozrejme peniaze na účet 0443879923/0900 alebo 12883488/6500.K sume za tovar treba ešte prirátať aj poštovne a pri vklade hotovosti na môj účet ešte aj poplatok, ktorý žiada banka a to je 0,49euro. Nie sú to žiadne mimoriadne výdavky, také isté pýtajú aj ostatné mamičky.Zo zásady uvádzam pravdivé informácie o tovare a jeho stave keďže nemám rada nečestnú hru. Ochotne Vám odpoviem na ďalšie prípadné otázky.Mamičkám z Košíc poprípade doručím tovar osobne.Teším sa na spoluprácu.


ČO SA TÝKA NEXTU TOVAR OBJEDNÁVAM KAŽDÉ DVA TÝŽDNE A DODÁM HO DO 14 DNÍ OD UZÁVIERKY.
MÔŽE SA STAŤ, ŽE TOVAR BUDE MEŠKAŤ Z RÔZNYCH DÔVODOV A TAK VÁS PROSÍM ABY STE S TÝM RÁTALI, NIKTO NIE JE DOKONALÝ,JE V TOM REŤAZEC ĽUDÍ,KTORÝ SA STARAJÚ O TO ABY TO FUNGOVALO A PRIŠIEL TOVAR K VÁM A STAŤ SA MÔŽE HOCIČO A HLAVNE KEĎ ROBÍME S NEXTOM , LEBO TAM JE MOŽNÉ AJ NEMOŽNÉ, NIEKEDY SOM Z ICH PRÍSTUPU K SVOJÍM ZÁKAZNÍKOM ZÚFALÁ.ROVNAKO SI KAŽDÁ MAMINA NESIE SAMA RIZIKO ZLEJ OBJEDNÁVKY TOVARU A VEĽKOSTI. REKLAMÁCIE NEPRIJÍMAM ,JE LEN NA VÁS A VÁS, ČI SI NIEČO OBJEDNÁTE A KÚPITE TO AKO SA POVIE MAČKU VO VRECI.Reklamácie nie sú možné z toho dôvodu, že zmenili obchodné podmienky a časové rozpätie dali na 7 dní od zakúpenia, no keďže ten tovar bude na Slovensku až o 14 dní nie je možné ho vrátiť.
ĎAKUJEM VÁM ZA ČAS, KTORÝ STE VENOVALI TOMUTO ČÍTANIU, PREDIŠLI STE TÝMTO DÚFAM,MNOHÝM OTÁZKAM.

§12 Odstúpenie od zmluvy
(1) Spotrebiteľ je oprávnený bez uvedenia dôvodu odstúpiť od zmluvy do siedmich pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby, ak predávajúci včas a riadne splnil informačné povinnosti podľa § 10.
(2) Ak predávajúci splnil informačné povinnosti podľa § 10 dodatočne, spotrebiteľ je oprávnený odstúpiť od zmluvy do siedmich pracovných dní odo dňa, keď predávajúci dodatočne splnil informačné povinnosti, najneskôr však do troch mesiacov od prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby.
(3) Ak predávajúci nesplní informačné povinnosti podľa § 10 ani dodatočne, spotrebiteľ je oprávnený odstúpiť od zmluvy do troch mesiacov od prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby.
(4) Odstúpením spotrebiteľa od zmluvy sa zmluva od začiatku zrušuje. Predávajúci je povinný
a) prevziať tovar späť alebo nepokračovať v poskytovaní služby,
b) vrátiť spotrebiteľovi najneskôr v lehote 15 dní odo dňa odstúpenia od zmluvy cenu zaplatenú za tovar alebo za službu alebo preddavok, ktorý spotrebiteľ uhradil za tovar alebo za službu vrátane nákladov, ktoré spotrebiteľ vynaložil v súvislosti s objednaním tovaru alebo služby. Náklady na vrátenie tovaru znáša spotrebiteľ len v tom prípade, ak výrobok plne zodpovedal kvalitatívnym požiadavkám a nebol vadný.

Mile mamičky takže aktuálne poštovne na Slovensku.
List II. triedy do 500 gr 1,45euro
List II. triedy do 1 kg 2,05 euro
List I. triedy do 500gr 1,65 euro
List I. triedy do 1kg 2,15 euro

Balík II. trieda do 2 kg 2,80 euro
Balík II.triedy do 5kg 3,20 euro
Balík I. trieda do 2 kg 3,50 euro
Balík I.trieda do 5kg 4 euro
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.1.2013, 15:01
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu