. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Beáta Š. (Bibishop) ID 40346
.
mimibazar.sk/bibi766
Oblasť: Detva
Telefon: 0917973827
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.3.2008
Naposledy: 2.10.2023 18:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
36871508
DIČ SK1031766692
HODNOTENIE 2525
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Navštívte nás aj na našom novom Bibishop-befado ID 155579 zameranom na krásnu detskú OBUV.... bea.bibishop@gmail.com
Milé mamičky a milí zákazníci,

Ďakujem Vám za prejavený záujem o môj tovar.
Ceny sú PEVNÉ, ak je nejaká zľava, alebo akcia, všetko je uvedené v albume - AKCIA.

PÍŠTE MI PROSÍM CEZ MMB, stáva sa , že pošta mailom končí v spame a vznikajú tým zbatočné nedorozumenia a problémy... Ďakujem za pochopenie... V prípade akýchkoľvek otázok Vám rada odpoviem :)

V prípade záujmu a dohody tovar rezervujem.

Balíčky posielam po nabehnutí platby na účet cca. 3x do týždňa !!! Po dohode aj hneď. Poštovné je podľa taríf Slovenskej pošty, suma poštovného je uvedená aj pri inzeráte. Balné je zdarma.
Ak sa jedná o akciu poštovné zdarma, myslí sa tým poštovné doporučene 2. trieda bez poistenia balíka.....avšak každé poštovné uvedené pri tovare, je myslené bez poistenia, v prípade záujmu o poistenie balíka alebo zásielky ma prosím vopred informujte...pošta totiž pri strate zásielky bez poistenia prepláca max. výšku 12€. ak si teda želáte zásielku poistiť, navýši sa vaša úhrada o výšku poistenia podľa tarify sl.pošty.

Prevod trvá max. 2 dni, takže obchodíky sú vybavené max. za týždeň ! Preto Vás prosím, ak Vám balíček nedôjde max. do 2 týždňov od poslania platby, dajte vedieť, aby som mohla riešiť túto situáciu, poslať Vám podacie číslo, prípadne podať reklamáciu !!! Info o odslaných balíkoch nájdete vždy v albume : ODOSLANÉ BALÍKY.

Ak máme tovar skladom, posielame po nabehnutí platby. Môže sa ale stať, že pri našom množstve tovaru nie vždy zmeníme na karte dostupnosť tovaru, z časových dôvodov a pri množstve objednávok to nie je možné. V tom prípade je tovar na objednávku. Dostupnosť tovaru. je pak cca. týždeň, max. 14 dní.

Účet mám vedený v banku VÚB. Pri priamom vklade je poplatok navyše 0,50€.
Po dohode posielam aj na dobierku.

Pokiaľ by sa stalo, že Vami objednaný tovar nebude možné z akéhokoľvek dôvodu dodať, VŽDY Vás budem kontaktovať s návrhom riešenia. Je možné sa dohodnúť na čiastočnom dodaní, výbere iného tovaru, vrátení uhradenej čiastky, alebo akejkoľvek kombinácii uvedených možností. Tieto prípady budem riešiť bezodkladne, prípadné náklady spojené s riešením situácie nebudú zákazníkovi účtované!

Máte možnosť vrátiť tovar (odstúpiť od kúpnej zmluvy) do 7 pracovných dní od jeho prevzatia, bez uvedenia dôvodu. O tomto ma vopred informujte písomne - dohodneme ďalší postup.

Objednávku máte možnosť stornovať do 24 hod od objednania a to písomnou formou.

Na tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná doba a to 24 mesiacov.
Ak zistíte chybu výrobku, na ktorú sa vzťahuje reklamácia počas záručnej doby, zistené chyby nám oznámte čo najskôr e-mailom , telefonicky alebo písomne na uvedené kontakty. Reklamácia by mala obsahovať nasledovné informácie:
názov a typ tovaru ktorý reklamujete
dôvod reklamácie (popis vady)
dátum nákupu - číslo objednávky
Záruka sa vzťahuje iba na výrobné chyby. Oprávnenie na záruku zaniká v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku, bežným opotrebením veci, nesprávnym použitím a zaobchádzaním, nesprávnym ošetrovaním či prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach.

Záruka na použitý tovar:

Na veci použité neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje iba na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí zákazníkom. Ak vyje takáto vada najavo až dodatočne, je stanovené dvanásťmesačná lehota pre reklamáciu vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané v inzeráte alebo v všeobecne v obchodných podmienkach.

Na Vaše hodnotenia neodpovedám z časovej tiesni, ale vopred za všetky veľmi pekne ďakujem a cením si každé Vaše slovíčko.

Prajem príjemné nakupovanie
Bea


Firma :
Ján Šulek ( Beáta Šuleková - zodpovedám za prevádzku internetového obchodu )
IČO: 36871508
DIČ: 1031766692
DIČ DPH: SK1031766692
Miesto podnikania: Kriváň 518, 96204
Telefón: 0917973827 - v prac. dňoch od 8,00 do 16,00 hod.
Mail: bea.bibishop@gmail.com - na Vaše maily a objednávky odpovedám v prac. dňoch od 8,00 hod do 16,00 hod.
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.3.2015, 6:23
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu