. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Andrea V. (andy96) ID 37147
.
mimibazar.sk/andy96
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.2.2008
Naposledy: 7.11.2017 12:53
Aktualizácia: 28.2.2014 18:48
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2558
RODINNÉ FOTOGRAFIE 30
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
CENY SÚ PEVNÉ,NEŽIADAJTE O VÝMENU,ZĽAVY,ÚHRADU POŠTOVNÉHO-PLATÍTE HO POŠTE,NIE MNE.ČÍTAJTE PROSÍM PODMIENKY PREDAJA.PÍŠTE LEN CEZ MMB.ĎAKUJEM!!
Dobrý deň,

ďakujem za prejavený záujem o vecičky z nášho albumu.

PROSÍM O KOMUNIKÁCIU LEN CEZ MMB-to je tá najpodstatnejšia vec,pretože maily mimo MMB často neprechádzajú !!!

Milé maminky,prosím NEŽIADAJTE MA ma o výmenu za tovar z vašich albumov a ani o zľavy,úhradu poštovného a pod...Ja si poštovné platím sama a tovar si tiež kupujem a platím plné sumy.
.
Poštovné NEPLATÍTE MNE,ALE SLOVENSKEJ POŠTE!!

Takmer všetok tovar v albume priebežne ZLACŇUJEM /dávam "ZĽAVY"/,myslím,že ceny sú dosť nízke a pre každého dostupné.

Stálym zákazníčkam a pri väčšom odbere samozrejme zľavu dám,ale požiadavka typu "vezmem to/ napr. vec za 5 €../,ak mi to dáte za 3 € vrátane poštovného... " mi pripadá neúctivá a nekritická,okrem iného... zvlášť keď to niektoré kupujúce formulujú ako rozkaz...žiaľ,aj takých je na MMB veľa...

Tovar posielam po pripísaní platby zaň na môj účet.Podklady k platbe vám zašlem po záväznej rezervácii.Na úhradu čakám 5 pracovných dní.Ak sa rozhodnete rezerváciu zrušiť,tiež mi to prosím oznámte s patričným vysvetlením,vyhneme sa tak mnohým nedorozumeniam.

Platbu je najlepšie zrealizovať cez IB /internetbanking/ ,dá sa platiť aj pošt.poukážkou.V prípade hotovostnej platby priamo v banke si prosím k celkovej sume nákupu pripočítajte + 0,50 €...je to poplatok ktorý mi banka strháva pri hotovostných platbách.

Po zlých skúsenostiach píšem aj negatívne hodnotenia,pokiaľ si vec záväzne rezervujete a potom neuhradíte platbu,prípadne ani neodpovedáte na urgencie.

Pri rezervácii uvádzajte adresu S DIAKRITIKOU,na ktorú si želáte zaslať balíček a NEREGISTROVANÉ pri AKEJKOĽVEK KOMUNIKÁCII adresu aj telefon.kontakt.

Na otázky týkajúce sa rozmerov,materiálu a pod. vám rada odpoviem,následne čakám vašu odpoveď čo najskôr,resp.najneskôr na ďalší deň.Ak sa nevyjadríte,či o vec máte alebo nemáte záujem,posúvam ju ďalšiemu záujemcovi. Slušnosť je odpovedať aj v prípade negatívneho záujmu...

Nakoľko veci mám podrobne popísané,čo sa týka materiálu,rozmerov,vždy sú priložené detailné foto,tovar neberiem späť z dôvodu,že Vám nesedí a pod....Preto sa vždy pred kúpou poriadne premerajte.

DôLEŽITÉ !!! Prosím na tovar klikajte,ak máte naozaj SERIÓZNY záujem.A samozrejme peniaze na platbu.Každá viete,koľko € si môžete dovoliť minúť a tovar je cenovo dostupný a priebežne zlacňovaný.Preto rôzne výhovorky v tomto smere neberiem,súvisí to aj s vyššie menovanými Vašimi "ponukami na výmenu,žiadosťami o zľavy,úhradu pošt. a pod." Takéto prípady sa na MMB množia,kupujúce si klikajú a klikajú a majú nezmyselné požiadavky...NA TAKÉTO MAILY NEBUDEM REAGOVAŤ !!!

Na DOBIERKU NEPOSIELAM.

Balíčky zasielam priebežne/zväčša na ďalší deň,ako nabehne platba na účet-posielam vždy mail o odoslaní balíčka/doporučene 2.triedou,resp.1.triedou-na požiadanie/.Tovar v hodnote nad 20,- € ako poistený balík.

Poštovné podľa taríf Slovenskej pošty.

Ceny tovaru sú bez poštovného a balného,pokiaľ nie je uvedené ináč.Balné si účtujem zväčša 20 centov ,resp.záleží od veľkosti a hmotnosti/obsahu/ zásielky.

V prípade,že si na tovar klikne naraz viacej záujemcov,uprednostňujem/po predchádzajúcich nie dobrých skúsenostiach/ toho,kto chce tovar hneď kúpiť,teda žiada si záväznú rezerváciu.Prosím akceptujte to.

Po obdržaní zásielky sa ozvite,či je všetko v poriadku.Ak ste s obchodíkom spokojné,poprosím vyjadriť vašu spokojnosť v hodnotení,veľmi sa teším každému pozitívnemu hodnoteniu a každé hodnotenie rada opätujem.

Ak sa neozvete do 10 dní po odoslaní balíčka,považujem zásielku za doručenú a likvidujem podacie lístky.Preto ak vám balíčky nechodia načas a výraznejšie meškajú /viac ako týždeň/ ,ma čím skôr kontaktujte,nech predídeme zbytočným nedorozumeniam.

Želám príjemné nakupovanie,verím,že spokojnosť bude na oboch stranách a že sa do môjho bazárika budete rady vracať.


...............a ďakujem,že ste moje "trocha dlhé" Podmienky predaja dočítali...............

Všetko dobré,majte sa krásne,


ANDY
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.1.2012, 8:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu