. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Peter P. (Bobooo) ID 35182
Splendis
mimibazar.sk/bobooo
Oblasť: Bratislava
Telefon: 0903175709
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.2.2008
Naposledy: 7.6.2018 21:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46462805
HODNOTENIE 66
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vitajte v mojom obchodíku!
Ďakujem, že ste prejavili záujem o ponúkané vecičky. Balíčky posielam až po pripísaní platby na účet. Vecičky je možné prevziať aj osobne, ušetríte tak na poštovnom. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Ak ste boli s nákupom spokojní, dajte vedieť aj ostatným a napíšte mi kladné hodnotenie :) Ak sa náhodou vyskytne problém, nedávajte mi prosím hneď negatívne hodnotenie, najprv mi napíšte. Posnažím sa urobiť všetko pre vašu 100% spokojnosť!

Prajem príjemné nakupovanie! :)

KONTAKTNÉ ÚDAJE
Peter Poliak - Splendis
Rozvodná 15
83101 Bratislava 37
Tel.: 0903 175 709
IČO: 46 462 805
DIČ: 1079086338

Nie som platcom DPH.

1. ZÁRUKA
Všetky výrobky označené ako "Nový tovar" sú s 24-mesačnou zárukou plynúcou odo dňa, v ktorom Vám je výrobok doručený. Ako záručný list slúži doklad o kúpe (faktúra).
Na výrobky, ktoré nie sú označené ako "Nový tovar" sa záruka nevzťahuje.

2. REKLAMÁCIE
V prípade prepravného poškodenia ma prosím kontaktujte najneskôr do 2 prac. dní, v ostatných prípadoch reklamácie prepravného poškodenia neprijímam. Vadu výrobku vzniknutú počas záručnej doby (alebo nesprávne údaje v inzertnej fotografii výrobku) možno reklamovať prostredníctvom e-mailu, alebo telefonicky. O ďalšom postupe reklamácie Vás budem bezodkladne informovať. Reklamácie vybavujem v čo najkratšom čase, najneskôr však do 30 dní. O tento čas sa záruka predlžuje. O rozhodnutí reklamácie Vás informujem e-mailom, alebo telefonicky. Ak bola reklamácia opodstatnená, kupujúci má právo na preplatenie adekvátnych preukázateľných nákladov na dopravu reklamovaného výrobku predávajúcemu.

3. DODACIE PODMIENKY
Objednaný tovar posielam poštou. Poštovné je podľa taríf SP, ak nie je uvedené inak. Ak mám tovar na sklade, posielam ho do 2 prac. dní od prijatia platby. V opačnom prípade tovar objednávam u dodávateľa a doba dodania je v tomto prípade zväčša 20-30 dní, v ojedinelých prípadoch aj viac. O dobe dodania konkrétneho výrobku Vás informujem ešte pred zaplatením.

Ak sa stane, že objednaný tovar nebudem schopný dodať alebo ho budem môcť dodať len čiastočne, kontaktujem Vás a dohodneme sa na ďalšom postupe, príp. na vrátení už uhradenej sumy.

4. PLATBA
Prijímam len platby vopred na účet. V niektorých prípadoch (ak je napr. vyššia cena objednávky a kupujúci má veľa kladných hodnotení), pošlem aj na dobierku. K celkovej cene je potom nutné prirátať poplatok 0,55 €.

5. VRÁTENIE TOVARU, STORNO OBJEDNÁVKY
V prípade, že Vám kúpený výrobok nevyhovuje, môžete ho vrátiť do 7 dní odo dňa prevzatia výrobku. Výrobok nesmie javiť známky používania, nesmie byť poškodený a musí byť v pôvodnom obale aj s kompletným príslušenstvom (ak bolo súčasťou výrobku). V opačnom prípade Vám nebudem môcť vrátiť plnú sumu. Výrobok spolu s dokladom o kúpe a listom o odstúpení od kúpnej zmluvy pošlite poštou na adresu uvedenú v týchto podmienkach. Neposielajte zásielku na dobierku, neprevezmem ju. Uhradenú sumu Vám prevediem na účet do 15 dní. Náklady spojené s vrátením tovaru znáša kupujúci.
Ak stav a vlastnosti výrobku v čase doručenia nezodpovedajú popisu objednaného výrobku v inzertných fotografiách, vrátenie sa riadi bodom 2. týchto podmienok.

Objednávku, ktorá nebola expedovaná možno kedykoľvek zrušiť prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky. Prípadnú uhradenú sumu Vám vrátim v plnej sume.
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.9.2012, 0:28
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu