. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Ivana R. (inalepky) ID 34489
.
mimibazar.sk/inalepky
Oblasť: Žilina
Telefon: 0918653867
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.2.2008
Naposledy: 5.3.2018 13:40
Aktualizácia: 10.10.2015 22:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 345
RODINNÉ FOTOGRAFIE 179
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
ďakujeme že ste si vybrali náš obchodík,v prípade že kupujete nálepky po prvý krát odporúčam prečítať dôležité odkazy uvedené ako prvé. Ak nenájdete odpovede na Vaše otázky napíšte odkaz budete o všetkom pravdivo informovaný. prajeme príjemný nákup.
Kupujúci dokončením objednávky potvrdzuje, že si predmet kúpy vybral v súlade s ponukou predávajúceho . Kupujúci prehlasuje, že s podmienkami kúpy je oboznámený sú pre neho zrozumiteľné a tieto podmienky sa zaväzuje dodržiavať. Predávajúci sa zaväzuje dodať predmet kúpy kupujúcemu podľa stanoveného expedičného času daného produktu od zaplatenia objednávky, ak nie je dohodnuté inak (napr. platba dobierkou). Náklady prepravného hradí kupujúci spolu s tovarom pred dodávkou alebo na mieste pri dodávke. Pri objednávke nad 100,-€ môže byť od kupujúceho v prípade platby na dobierku vyžadovaná záloha až do výšky 100%. Prepravu predmetu kúpy zabezpečí predávajúci prostredníctvom zmluvného prepravcu, poštou alebo vlastnou prepravou (podľa želania zákazníka).
Dodacia lehota zo strany predávajúceho je splnená ak bol predmet kúpy v danej lehote odovzdaný na prepravu. Dodacia lehota sa pohybuje od 1 do 15 pracovných dní. V prípade dlhšej dodacej lehoty bude kupujúci bezodkladne ionformovaný o aktuálnej dodacej lehote.

Predávajúci sa zaväzuje:
* dodať správny druh a množstvo tovaru v cene tak, ako je uvedené v objednávke
* adekvátne zabaliť tovar a odoslať tovar v dohodnutej lehote
Predávajúci nenesie zodpovednosť:
* za oneskorené dodanie objednaného tovaru zavinené dopravcom
* poškodenie zásielky zavinené poštou, resp. zásielkovou službou
* za škody vzniknuté bežným opotrebením, nesprávnym použitím výrobku a nesprávnym skladovaním výrobku

Záručné podmienky, reklamácie.
Poštovné účtujeme podľa taríf sl. pošty (pohybuje sa vzľadom k veľkosti balíčka. Príp. ak si zákazník žiada inú prepravu účtuje sa podľa daných podmienok prepravcu. Balné je účtované do 0.50€ pri malých zásielkach, ak je balné vyššej hodnoty bude s tým zákazník oboznámený vopred.

Ak je zákaznik spoľahlivý po jeho overení môžme zaslať zásielku na dobierku.

Na predávaný tovar sa vzťahuje záruka 24 mesiacov, pokiaľ nie je uvedené inak.

Záruka sa vzťahuje len na výrobné vady.

Reklamácie sú vybavované:
* telefonicky na čísle 0918 653 867 v prac.dňoch od 9.00–16.00
* e-mailom na inalepky@inalepky.info
* poštou, spolu s reklamovaným tovarom prosíme priložiť sprievodný list s popisom závady na adresu: Ing. Jozef Rovňan JR Company, Dubová 21, 010 07 Žilina.
* pri oprávenenej reklamácii vám reklamovaný tovar obratom vymeníme za nový, resp. po dohode so zákazníkom zasielame iný tovar ktorý si zákazník vyberie v rovnakej cene, alebo bude zákazníkovi vrátená celá suma za reklamovaný tovar .

Stornovanie objednávky
Predávajúci má právo stronovať objednávku ak:
* kupujúci pre účely kúpy tovaru uvedie neplatné údaje
* kupujúci neprevezme z akéhokoľvek dôvodu na jeho strane predmet kúpy v riadne avizovanom termíne.

Kupujúci má právo stornovať objednávku bezplatne do chvíľe, kým nedostane emailom avízo o odoslaní objednávky. Stornovať sa dá prostredníctvom mailu alebo tel. rozhovorom. Neskôr sa už objednávka bezplatne stronovať nedá, a kupujúci je povinný zaplatiť celú sumu.
Všetky ceny sú uvedené vrátane DPH.
V prípade neprevzatia zásielky kupujúcim z akéhokoľvek dôvodu je predávajúci oprávnený od kupujúceho požadovať úhradu všetkých nákladov na dopravu a balné.

Záverečné ustanovenia
Pokiaľ nie je uvedené v tejto zmluve inak, spravujú sa právne vzťahy príslušnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka.

Na vybavenie Vaších objednávok potrebujeme Vaše osobné údaje, aby sme Vám mohli zaslať objednaný tovar a komunikovať s Vami. Ak si neželáte, aby boli Vaše údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, alebo uveďte v poznámke k objednávke pod adresou žiadosť o ich vymazanie po vybavení objednávky.Prevádzkovateľ inalepky.info prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov", a nebudú poskytnuté tretej strane s výnimkou potrebných údajov prepravcovi za účelom doručenia zásielky.
Kontaktná osoba ktorá vybavuje Vaše objednávky Ivana Rovňanová

Inalepky.info prevádzkuje firma
Ing. Jozef Rovňan JR Company
Dubová 21
010 07
Žilina
Slovensko
IČO: 33859582
DIČ: 1022906401

* telefon 0918 653 867 v prac.dňoch od 9.00–16.00
* e-mail inalepky@inalepky.info

Na veci použité sa záruka nevzťahuje pri všetkých použitých veciach sú vypísané všetky vady a stav tovaru, tomu následne zodpovedá cena za uvedený tovar. Ak sa pri preberaní tovaru vyskytne vada, ktorú si predávajúci nevšimol je na vzájomnej komunikácii poskytnutia zľavy z ceny tovaru prípadne jeho vrátenie.

Zákaznik má právo do 7 dní od prevzatia tovar vrátiť bez udania dôvodu. Tovar však musí byť neporušený, kompletný a v stave v akom mu bol zaslaný. Zákazník si je povinný pri preberaní zásielky túto skontrolovať pri preberaní neporušenosť a celistvosť zásielky.

V prípade že nie je možné dodať objednaný tovar kompletný príp. len jeho časť, bude o tom do troch dní od prijatia objednávky informovaný a a bude mu ponúknuté náhradné riešenie ( dodanie podobného tovaru v rovnakej kvalite, celková zľava z tovaru, príp.iná kompenzácia po vzájomnej dohode)
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.10.2011, 21:57
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu