. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Ingrid R. (inaa) ID 33405
.
mimibazar.sk/inaa
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.1.2008
Naposledy: 17.8.2014 14:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 95
RODINNÉ FOTOGRAFIE 112
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 1
NÁVODY 0
MAMIČKY PROSÍM, pozor. TOPOLINO predaj je pozastavený ! situácia je v riešení na dlhšiu dobu. Je mi to ľúto... INGRID
Milé maminky/oteckovia, MIMIBAZARzávisláci....
ďakujem za vašu prejavenú dôveru a vitajte v mojom MINI - obchodíku na MIMIbazáre.
Kontaknté údaje:
IČO 637 23 077
DIČ 761013/5247
Meno: Radek Raška
Bazárik prevádzkujem na živnosť manžela! jak na Slovensku, tak i v Českej republike.

****SÚKROMNÉ VECIČKY***
Je to oblečenie po mojich detičkách, nosia známky nosenia ale stále radosť urobia.
*** TOPOLINO***
Jedná sa o kvalitný nemecký tovar, ktorý sa postupne dostáva do povedomia aj vám "mamičky" na Slovensku a vidím, že ste s ním spokojné, pretože si ho objednávate, čím ďalej, tým viacej.
Ja sama som si túto značku obľúbila a naše detičky tiež, preto si myslím, že ponúkam mnou a nami osvedčenú kvalitu....!!!
Balíčky zasielalm 1x týždenne zo slovenskej pošty a tiež peniažky budete prevádzať na slovenský účet.

DOBA DODANIA - tovar je na objednávku a od doby objednania potrvá min. 14-20dní, kým sa mi ho podarí, k vám dostať. Je to hlavne kvôli tomu, že dodávka na pobočku v Nemecku trvá 8 pracovných dní, tiež pošta z Nemecka trvá cca 3-4 pracovné dni a na poštu na Slovensko jazdím zatiaľ 1x týždenne, prosím pochopte, že kvôli 1-2 balíčkom nebudem točiť niekoľkokrát do týždňa 100km!

OBJEDNÁVKA na REZERVÁCIU - vecičky sa v predtermíne propagujú a rezervujú. Tu je najväčšia pravdepodobnosť, že danú veľkosť, ktorú potrebujete nie je problém zaistiť. Nevýhodou je, že miery nedokážem poskytnúť, keď sa veci budú len predávať. Ďakujem za vaše pochopenie!

SYSTÉM OBJEDNÁVANIA A PREDAJA - vecičky nakupujem len na základe vašej "záväznej" objednávky, nemám ich doma skladom!, som na MD a ani nemienim vecičky nakupovať na sklad a pre komerčný predaj!!!, a preto každá zrušená objednávka ostáva u mňa a zaťažuje finančný rozpočet našej rodiny, kým sa nenájde nový kupca! preto vás prosím, aby ste brali, že každá objednávka je od vás skutočne Záväzná!!!!!!

ZASIELANIE - balíček odosielam až po prevedení peniažkov na účet, snažila som sa vyhovieť a na prísľub poslať aj skôr a dodatočne si to skontrolovať, fungovalo to...bohužiaľ už musím riešiť nedoplatky..., takže už len na istotu!!!

POŠTOVNÉ - mamičky nemyslite si, že by som sa chcela na poštovnom obohacovať, preto pre vaše vysvetlenie - cena za poštovné zahŕňa cenu za cenný list + poistenie do 33EUR + balné - bohužiaľ na rôznych poštách som mala rôzne skúsenosti a podotýkam aj veľmi zlé, že som musela balíčky pre vás prebaľovať a pri tom množstve to nie je sranda. Z toho daného dôvodu som musela na doporučenie pošty pristúpiť ku kompromisu a kupujem za týmto účelom špeciálne obálky - A5 0,53EUR a A4 0,63EUR, čo prosím pochopte tiež musím započítať do ceny.
Keby som kupovala za týmto účelom kartóny na balíček, tak by cena poštovného prevýšila 2 EURá, čo sama už nechcem. (pre vaše porovnanie v ČR - doporučený dopis - 40Kč - 1,5 EUR, poistenie na 18EUR, doporučený balík 49Kč - 1,81 EUR)
Pochopte prosím je to najvhodnejší spôsob riešenia záruky, že sa vám vrátia aspoň peniažky, keď sa balíček niekde na pošte stratí.

KOMUNIKÁCIA - mamičky už sa mi mnohokrát stalo, že som poslala mail a nebol doručený, tak prosím píšte, urgujte, mailujte ako sa vám dá, pokiaľ by som nereagovala, tak mi píšte najradšej cez odkazy na MMB, to viem, že mi príde.

HODNOTENIE - samozrejme poteší, keď po uzavretom obchode pripíšete svoje dojmy z celého obchodu. Píšem svoje hodnotenie každej mamičke, ktorá si dá ten čas a napíše mi ho tiež.

SPOKOJNÝ ZÁKAZNÍK - mamičky, určite už čas od doby nákupu poriadne ubehol, ale tá radosť z pekných vecí je stále prítomná... tak pokiaľ máte možnosť, rada vaše fotky uverejním aj vo svojom albume... Niet nad spokojného zákazníka a radosť predávajúceho...

NIEČO O MNE - som na materskej dovolenke, tak ako väčšina mamičiek tu na MMB, preto okrem pobytu za počítačom trávim čas aj s mojou rodinou a hlavne s dvoma dcérkami... Občas prídu choroby, teploty a tiež aj staršia dcérka rada trávi čas za počítačom... tak mám svoj čas viac-menej vyhradený vo večerných až nočných hodinách, preto sa dostávam k počítaču skôr sporadicky ako plánovane.
Víkendy sú tiež naše.

Ďakujem že ste si dali tú námahu a podmienky prečítali, prajem príjemné nakupovanie a spokojnosť s obdržaným tovarom.
Vaša Ingrid
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu