. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Daiana N. (Kidoo) ID 315138
.
mimibazar.sk/kidoo
Bazárik v Čechách
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.8.2015
Naposledy: 22.11.2016 13:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 11
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Osobné odovzdanie možné v Bratislava - Rača.


Zasielam, na žiadosť môžem zaslať aj obyčajne, ale v tom prípade za balíček neručíme !!!!


Ďakujem za pochopenie, Daiana

* Obchodné podmienky NOVÝ TOVAR *

VŠEOBECNÉ

Tieto obchodné podmienky sa vzťahujú na nákup tovaru prostredníctvom internetového obchodu Kido. Podmienky bližšie vymedzujú a upresňujú práva a povinnosti predávajúceho, ktorým je Aleš Neumann (IČO 01725335), hvezdársky 4, 15900, Praha 5 a kupujúceho (zákazník, spotrebiteľa). Vzťahy, v obchodných podmienkach neupresnené, sa riadi Občianskym zákonníkom a zákonom o ochrane spotrebiteľa.

OBJEDNÁVKA

Kupujúci podáva svoju objednávkou návrh na uzatvorenie kúpnej zmluvy na tovar bližšie špecifikované v tejto objednávke. Objednávku je možné uskutočniť prostredníctvom internetového obchodu, alebo e-mailu. K uzavretiu kúpnej zmluvy nie je vyžadovaný formálny súhlas predávajúceho, zmluva vzniká dodaním tovaru. Kupujúci má právo vyžiadať si potvrdenie objednávky a dodacích podmínek.Prodávající si vyhradzuje právo zrušiť objednávku v týchto prípadoch: tovar sa už nevyrába alebo nedodáva, nie je dočasne dostupné, zmenila sa výrazne jeho cena. Predávajúci sa zaväzuje o tomto kupujúceho bezodkladne informovať. Ak už bola zo strany kupujúceho uskutočnená platba, zaväzuje sa ju predávajúci bezodkladne vrátiť.

Predávajúci neručí za rozdielne odtiene farieb u výrobkov.



VRÁTENIE TOVARU

Podľa § 53 ods.7 občianskeho zákonníka má kupujúci (spotrebiteľ) právo odstúpiť od zmluvy na diaľku do 14 dní od prevzatia tovaru.

Pokiaľ so zakúpeným tovarom z nášho obchodu nie ste spokojní, môžete tento tovar vrátiť, najneskôr však do 14 dní od jeho doručenia. Tovar bude predávajúcim po predchádzajúcej dohode so zákazníkom a po doručení takého tovaru (na adresu prevádzkovateľa) prijatý. Tovar musí byť vrátený nepoškodený, kompletný as dokladom o kúpe. Po vrátení tovaru bude zákazníkovi vrátená cena tovaru (do ceny tovaru sa nezapočítava dopravné a balné), a to bezodkladne, najneskôr však do 30 dní odo dňa prijatia vráteného tovaru. O úmysle vrátiť tovar zakúpený v našom obchode nás prosím informujte na emailu info@kidoo.cz



DODACIE PODMIENKY

Prevažná väčšina tovar je na sklade. Predávajúci sa zaväzuje vyexpedovať tovar, ktorý je skladom, do 3 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak nebude predávajúci schopný túto dobu dodržať, zaväzuje sa kupujúceho písomne, čí telefonicky informovať. Ak tovar skladom nie je, môže sa dodacia lehota predĺžiť, v závislosti na dodacích lehotách dodávateľa. V prípade platby prevodom na bankový účet predávajúceho sa doba dodania začína počítať od pripísania platby na bankový účet predávajúceho. V niektorých prípadoch je dodacia lehota vyznačená u popise tovaru, táto je potom nadradená lehote uvedenej v týchto podmienkach.



PRÁVA A POVINNOSTI PREDÁVAJÚCEHO


Predávajúci má povinnosť vybaviť záväznú objednávku, odoslať objednaný tovar a dodať na adresu kupujúceho. Pri prevzatí tovaru od nášho prepravcu dostane kupujúci k tovaru daňový doklad Všetky osobné údaje poskytnuté pri registrácii sú dôverné. Predávajúci má právo odmietnuť objednávku, pokiaľ kupujúci opakovane nesplní svoj záväzok odobrať tovar a zaplatiť kúpnu cenu. Predávajúci má právo od kúpnej zmluvy (záväznej objednávky) odstúpiť, ak sa stane plnenie nemožným, ak sa nedohodne s kupujúcim na novom plnení.


PRÁVA A POVINNOSTI KUPUJÚCEHO


Kupujúci je povinný uviesť správnu a úplnú poštovú adresu, na ktorú má byť objednaný tovar odoslaný. Kupujúci je povinný odobrať objednaný tovar a zaplatiť celkovú cenu. S celkovou cenou je zákazník oboznámený pri vyplňovaní objednávky ešte pred jej záväzným potvrdením. Kupujúci má právo stornovať odoslanú objednávku alebo vrátiť tovar do 14 dní od doručenia.



OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV


Informácie o zákazníkoch sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky, najmä so zákonom o ochrane osobných údajov č. 101/2000 Zb. v znení neskorších dodatkov a predpisov. Kupujúci uzatvorením zmluvy súhlasí so spracovaním a zhromažďovaním svojich osobných údajov v databáze predávajúceho po úspešnom splnení zmluvy a to až do doby jeho písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním. Kupujúci má právo prístupu k svojim osobným údajom, právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Osobné údaje je možné na základe písomnej žiadosti zákazníka odstrániť z databázy. Osobné údaje zákazníkov sú plne zabezpečené proti zneužitiu. Osobné údaje zákazníkov dodávateľ neposkytuje žiadnej ďalšej osobe. Výnimku predstavujú externý dopravcovia, ktorým sú osobné údaje zákazníkov predávané v minimálnom rozsahu, ktorý je nutný pre doručenie tovaru.



Spôsob platby

• prevodom na účet (v prípade, že platba nedorazí do 5 pracovných dní bude objednávka stornovaná)

• v hotovosti pri osobnom prevzatí



ZÁRUKA A REKLAMÁCIA

Záruka začína plynúť od odovzdania tovaru kupujúcemu a jej dĺžka je 3 mesiacov. Záruka sa vzťahuje na iba výrobné vady, nevzťahuje sa na vady, spôsobené bežným opotrebením, nesprávnym zaobchádzaním, nesprávnym používaním výrobku a nesprávnym skladováním.Vyskytne ak sa na tovar závada, kontaktujte predávajúceho za účelom dohodnutia ďalšieho postupu. (zaslanie náhradného dielu, oprava tovaru, výmena tovaru, atď.). Predávajúci sa zaväzuje vybaviť reklamáciu v čo najkratšom čase, najdlhšie však do 30-tich dní od prevzatia tovaru. Ak táto lehota nebude dodržaná, má kupujúci nárok požadovať späť kúpnu cenu v plnej výške.
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.9.2015, 12:49
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu