. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Jakub Fojtík (dvdrozpravky) ID 310665
mimibazar.sk/dvdrozpravky
Bazárik v Čechách
Oblasť: Skalica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.2.2015
Naposledy: 25.7.2016 14:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Poštovné:
Tovar zasielame prepravnou spoločnosťou GLS.
Poštovné pri platbe vopred na bankový účet 2,99EUR
Dobierka + 2EUR

V Českej republike som overený obchodník, hodnotenie si môžete prečítať TU http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?user=292116


Provozovatel
Jakub Fojtík
tř. Masarykova 113
Veselí nad Moravou
69801
Česká republika
IČO: 88500489
Nejsme platca DPH

Email: Jakub.Fojtik@seznam.cz
Telefonickú podporu neposkytujete.

Kontaktná (zodpovedná) osoba:
Jakub Fojtík
Email: Jakub.Fojtik@seznam.cz



Dobrý deň,
vítam Vás v mojom albíčku na MMB a ďakujem za Váš záujem o moje ponúkané tovary a vašu dôveru.

Ponúkam tu nový tovar skladom, ale aj na objednávku a tiež niečo málo zo súkromného predaja.

PLATOBNÉ PODMIENKY:
Kupujúci má možnosť zaplatiť za tovar predávajúcemu prevodom na účet alebo zloženkou. Spôsob platby uvedie kupujúci vo svojej objednávke. Poštovné je účtované podľa taríf Slovenskej pošty a balné podľa objednávky.

NOVÝ TOVAR:

OBJEDNÁVKA - na všetky Vaše otázky a objednávky sa snažím odpovedať čo najskôr, najneskôr do 48 hodín. Najčastejšie vo večerných a nočných hodinách. Ak sa Vám do 48 hodín neozve (okrem víkendu + sviatku alebo dovolenky), pošlite mi prosím dotaz znova. Moc ďakujem.

DOSTUPNOSŤ TOVARU - O dostupnosti Vami vybraného tovaru Vás budem informovať prostredníctvom e-mailu. Môže sa stať, že pre veľký záujem bude tovar vypredaný alebo dočasne nedostupné.
Tovar skladom je označené v popise: SKLADOM alebo IHNEĎ K ODOSLANIA.

ZASIELANIE REKLAMNÝCH MAILOV:
SÚHLASÍM so zasielaním obchodných oznámení (zákon č. 480/2004 Zb. § 7)
Zasielanie informácií elektronickými prostriedkami je novo upravené zákonom č. 480/2004 Zb., O niektorých službách informačnej spoločnosti, ktorý nadobudol účinnosť dňa 7.9.2004, a podľa § 7 tohto zákona je možné šíriť obchodné oznámenia elektronickými prostriedkami.
Tieto oznámenia sa budú týkať aktuálnych noviniek, informácií týkajúcich sa predaja tovaru a pod. Budete mať možnosť sa tu jednoducho kedykoľvek zase odhlásiť. Ak napíšete na mail Jakub.Fojtik@seznam.cz

ZÁRUKY A REKLAMÁCIE:
Reklamačný poriadok upravuje spôsob a podmienky reklamácie vád tovaru a uplatnenie nárokov zo záruky spotrebiteľom, v súlade s ustanoveniami Občianskeho zákonníka, v platnom znení a Zákona o ochrane spotrebiteľa, v platnom znení.

Reklamáciu mi prosím povedzte e-mailom, následne prosím odošlite na moju adresu ako doporučený balík. Do 30tich dní Vašu reklamáciu vybavíme.

Záruka:
Na všetky výrobky je poskytovaná záručná doba 24 mesiacov. V prípade, že sa v priebehu záručnej doby vyskytne vada, pre ktorú nemôže byť zakúpený výrobok riadne používaný, a túto vadu je možné odstrániť, má kupujúci právo na jeho bezplatnú opravu. U odstrániteľné vady na doteraz nepoužitom výrobku má kupujúci právo namiesto odstránenia vady požadovať výmenu chybného výrobku za bezchybný. V prípade vady, ktorú nemožno odstrániť a ktorá bráni tomu, aby výrobok mohol byť riadne používaný ako výrobok bez vady, má kupujúci právo na výmenu výrobku alebo má právo od kúpnej zmluvy odstúpiť.
Doručené reklamácie sú vybavované bez zbytočného odkladu, najneskôr však do 30 dní odo dňa uplatnenia tejto reklamácie, ak sa predajca s kupujúcim nedohodne inak.
Dňom uplatnenia reklamácie sa rozumie deň, kedy bol tovar doručený na adresu predajcu

Záruka sa nevzťahuje na tovar, u ktorého bola reklamácia uplatnená po uplynutí stanovenej záručnej doby a ďalej na opotrebenie tovaru spôsobené jeho užívaním. Záruka sa nevzťahuje na vady spôsobené pri preprave (tieto škody sa rieši s prepravcom), nesprávnym používaním alebo nevhodnou údržbou výrobku

TERMÍN OBJEDNÁVOK od firmy BOMA vždy, prosím, sledujte vo vzkaz !!!
Iné ako mám vystavenej skladom, objednávam po predchádzajúcej dohode.

Pre neregistrovaných
Upozorňujem, že tovar na dobierku neposielam! Veľmi zlé skúsenosti.

Veci či výrobky, ktoré uvádzam ako nové, sú naozaj nové nepoškodené, nepotrhané sú riadne kontrolované pred odoslaním.

DODACIE PODMIENKY - Osobný odber možný, po predchádzajúcej dohode, na vyššie uvedenej adrese.
Balíčky sú zasielané prostredníctvom Slovenskej pošty. Zodpovednosť za poškodenie zásielky v priebehu prepravy nesie dopravca.

BALÍKY a ZÁSIELKY sa snažím odosielať nasledujúci deň po pripísanej čiastke.
Budem Vás kontaktovať o odoslaní balíčka.
Prosím posielajte adresu vždy pri Vašej objednávke na môj e-mail, ktorú si riadne pred zaslanie objednávky skontrolujete.

Tovar je dodávaný nové, vrátane visačiek, vrecúšok alebo krabíc - podľa balenia výrobcu.
Všetky zásielky posielam doporučene po pripísaní platby na účet.
Na základe potvrdenia z banky balíček neposielam.

V prípade straty doporučenej zásielky alebo balíka Slovenskou poštou Vám bude vrátená celá suma vrátane poštovného, ​​ak ho nehradíte ja, a to do 30 pracovných dní od straty zásielky.
Ak je tovar poškodený pri preprave Slovenskou poštou, je nutné reklamovať balíček do 48 hodín na dodacie pobočke. Balíček si pri prevzatí nafoťte alebo natočte na kameru. Ak je pri dodaní obal balíka viditeľne poškodený, skontrolujte jeho obsah ihneď pri prevzatí pred doručovateľom. Prosím, aby ste ma tiež informovali.

PRÁVO SPOTŘEBUTELE NA ODSTÚPENIE OD ZMLUVY A STORNO OBJEDNÁVKY:
Stornovať objednávku je možné e-mailom do 12 hodín od jej odoslania.

Ak nebudete s tovarom spokojní, môžete ho bez udania dôvodu vrátiť do 14 dní od prevzatia zásielky naspäť podľa Občianskeho zákonníka a ja Vám podľa Vášho výberu vrátim peniaze alebo vymením tovar za iný. Táto ochranná lehota neplatí v prípade osobného odberu (kedy si tovar môžete prezrieť a vyskúšať), zákazník môže v tomto prípade odstúpiť od kúpnej zmluvy najneskôr v čase vyzdvihnutia tovaru.
Ak tovar nebude vyhovovať a budete ho chcieť vrátiť, prosím, informujte ma vopred na email.

Finančná čiastka bude kupujúcemu vrátená v lehote do 14 dní od odstúpenia od zmluvy bankovým prevodom. Napíšte mi, v tomto prípade, ČÍSLO ÚČTU, kam mám vrátenú čiastku poslať.

Tovar zaslaný späť formou dobierky alebo neoznámenej vrátenej zásielky nebudú prijaté!

Ak budete vracať objednaný tovar, budú od vrátenej sumy odpočítali všetky náklady, ktoré súvisia s vrátením tovaru (prebalenie, poplatok banke, ktorý zaplatím, keď Vám budem vracať sumu na Váš účet a pod.) Prosím počítaj s tým.

POUŽITÝ TOVAR:

Je po mojich deťoch alebo z rodiny. Ak budete mať otázky, rada odpoviem. Prosím, počítajte v tomto prípade, sa oneskorenou reakciou. Bohužiaľ musím rýchlo vybaviť záväznej objednávky. Ďakujem za pochopenie.

Osobné dáta, ktoré kupujúci uvedie pri objednaní, slúžia výhradne pre moju potrebu a nebudú poskytnuté iným subjektom.

Ak budete mať tovar objednaný a stále nebudem mať sumu na účte a nebudete sa mi ozývať na mojej maily, budem nútená zrušiť Vašu objednávku / nákup a Vám pripíšeme negatívne hodnotenie za nespoľahlivosť a zmarenie predaja. Neregistrovaní - nahlásim na administrátora MMB.
Tieto kroky sú pre mňa veľmi nepríjemné, bohužiaľ poslednou dobou je toho čím ďalej viac !!!
Naozaj nie je problém sa dohovoriť a zaplatiť, treba po vašej materskej, rodičovskom príspevku alebo ako budete mať peniaze na účte. Je to len o dohovore. Prosím za pochopenie.

Spoľahlivým a stálym zákazníčkam a ich deťom moc ďakujem za fotky a za všetky vaše krásna hodnotenia, ktorá mi píšete. Mám z nich veľkú radosť a veľmi si ich vážim, rovnako ako času stráveného pri ich písaní. ĎAKUJEM!

Budem rada, keď mi dáte vedieť, že balíček v poriadku dorazil.
Daňový doklad zasielam spoločne s novým tovarom.

Príjemné nakupovanie
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.6.2015, 12:04
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu