. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Anna B. (aba74) ID 30886
Anna Balázsyová- NINA FASHION
.
mimibazar.sk/aba74
Oblasť: Zvolen
Telefon: 0918523812
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.12.2007
Naposledy: 6.7.2023 19:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
41775465
DIČ SK1072927526
HODNOTENIE 692
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujem, že ste nahliadli do nášho obchodíku :-) V prípade otázok k tovaru ma neváhajte kontaktovať. Rada veci, čo sú skladom premeriam.

Adresa firmy:
Anna Balázsyová- NINA FASHION
Kalnická 381/40
935 38 Lok

súvisiaci priestor -T.Vansovej 1440/1, 960 01 Zvolen . Možný osobný odber priamo
na tejto adrese vo Zvolene.

Slovenská republika

tel. 0918/ 523 812

IČO: 41775465
DIČ:1072927526
zodp. osoba Anna Balázsyová
info@nina-fashion.sk, t.č. 0918523812 (volať. denne do 17:00)
Nie sme platcami DPH.

-Informácie o ponúkanom tovare-

Na všetok tovar sa vzťahuje záručná doba 2 roky odo dňa zakúpenia tovaru. Dokladom je faktúra priložená v zásielke.
Dodacie a platobné podmienky


1. Platby za tovar sa uskutočňujú v € nasledovne:

PRI PLATBE VOPRED sú poštovné a balné náklady pri odoslaní prostredníctvom:
• Slovenskej pošty 1,90€ (DOPORUČENE ) - do 500g
• Slovenskej pošty 2,50€ (DOPORUČENE ) - do 1000g

•Kuriérskej spoločnosti 4€


PRI PLATBE NA DOBIERKU: sú poštovné a balné náklady pri odoslaní prostredníctvom:
• Slovenskej pošty 2,90€ .
• Kuriérskej spoločnosti 5€


2. Pokiaľ objednávka obsahuje viacero kusov tovaru, poštovné sa platí podľa hmotnosti celkového objednaného tovaru a to podľa cenníka SP.
3. Pokiaľ si objednáte tovar, ktorý je skladom a súčasne s ním tovar na objednávku, v rámci úspory Vašich nákladov na poštovné Vám balík odošlem ako jednu súhrnnú zásielku a to v dodacej lehote platnej pre tovar na OBJEDNÁVKU. Ak by ste predsa chceli obdržať tovar, ktorý je skladom skôr, nie je problém, treba však rátať s tým, že poštovné si platíte ako kupujúci pri každom odoslaní tovaru.
4. Tovar odosielame max do 3 dní od prijatia peňažných prostriedkov na učet a to výlučne len doporučene.
5.Predávajúci si vyhradzuje právo udeliť kupujúcemu zmluvnú pokutu vo výške 10 € (slovom desať eur) v prípade, že vytvoril objednávku, ktorú nestornoval a tovar si od dopravcu nevyzdvihol, a tak bol vrátený späť predávajúcemu.
Táto zmluvná pokuta zahŕňa náklady na dopravu ako i sankciu za nenaplnenie kúpnej zmluvy.
6.Z dôvodu veľkého záujmu o tovar môže dôjsť k oneskoreniu dodania. V takomto prípade príjmite naše ospravedlnenie. O oneskorení dodávky alebo vypredaní tovaru budete vyrozumení. Ďakujeme za pochopenie.

7. U objednávok s vyššou hodnotou môže dodávateľ resp. predávajúci e-mailom alebo telefonicky overiť pravosť (alebo správnosť obsahu) objednávky pred jej odoslaním.




Storno objednávky, výmena a vrátenie tovaru-
1. Objednávku môžte stornovať kedykoľvek do odoslania zásielky k Vám, o čom vždy informujem mailom.
2. Tovar nepoužitý a v originálnom balení máte možnosť bez udania dôvodu do 14dní vrátiť. Poštovné náklady na vrátenie tovaru však znáša kupujúci.
Spotrebiteľ má na základe zákona č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ako „Zákon“) podľa ustanovení § 7 a nasledujúcich právo odstúpiť od kúpnej zmluvy do 14 kalendárnych dni odo dňa prevzatia tovaru. Ak predmetom kúpnej zmluvy je dodanie tovaru, spotrebiteľ má právo odstúpiť od zmluvy aj pred dodaním tovaru.
3. Ak by Vám tovar nesadol, nie je problém ho vymeniť za inú veľkosť. resp. vrátiť a peniaze Vám pošlem späť. Všetok tovar však musí byť v originálnych krabičkách (balení) a s neodtrhnutými štítkami a visačkami!!!
Spotrebiteľ zodpovedá za zníženie hodnoty tovaru, ktoré vzniklo v dôsledku takého zaobchádzania s tovarom, ktoré je nad rámec zaobchádzania potrebného na zistenie vlastností a funkčnosti tovaru. (V prípade, že kupujúci odstúpi od zmluvy a doručí predávajúcemu tovar, ktorý je použitý, poškodený alebo neúplný, predávajúci vráti kupujúcemu zníženú kúpnu cenu tovaru v súlade s ustanovením § 457 Občianskeho zákonníka o hodnotu jeho opotrebovania.)
4. Výnimočne sa stane, že sa nečakane tovar na sklade u môjho dodávateľa vypredá, vtedy Vás ihned budem informovať. Máte možnosť počkať na tovar (presnú dobu uvediem v emaile) , alebo Vám vrátim peniažky na účet.
5.Pokiaľ bude tovar vrátený nekompletný,či nebude v povodnom stave, vrátenú čiastku si ponížime o hodnotu opotrebenia tovaru.

PREDÁVAJÚCI JE OPRÁVNENÝ ÚČTOVAŤ SI ZA VÝMENU TOVARU POPLATOK 2€ t.j. NÁKLADY NA OPäTOVNÉ ZASLANIE TOVARU!

Ošetrovanie bielizne a blúzok
Tovar zakúpený u nás je nutné starostlivo ošetrovať, prať vždy pri teplote aká je na štítku väčšinou 30 stupnov program ručné pranie v prácke alebo max 40 stupnov a vždy BEZ Aviváže. Takto Vám tovar bude dlho slúžiť a dobre vyzerať.

Prajem príjemné nakupovanie :-)
www.nina-fashion.sk
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.10.2015, 8:23
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu