. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Majka Havkova (BestMeModa) ID 299735
Klemostav s.r.o.
.
mimibazar.sk/BestMeModa
Oblasť: Dolný Kubín
Telefon: 0908234799
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.5.2014
Naposledy: 14.2.2016 19:55
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47464119
HODNOTENIE 23
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Predávajúci:
BC.Mária Havková
Chočská 1525/5
Dolný Kubín 02601

IČO: 44241518

DIČ: 1078699996

Nie sme platcami DPH.

Kontakt

mail: mariahavkova@gmail.com
Tel: 0908 234 799

Prevádzková doba: pondelok- nedeľa
9.00 - 17.00

/Dalej len predavajuci/

Kupujúci

-Kupujúcim je fyzická alebo právnická osoba, ktorá vstúpila do obchodného vzťahu s predávajúcim ako odberateľ (zákazník) produktov od predávajúceho prostredníctvom internetového obchodu. Kupujúci potvrdením záväznej objednávky potvrdzuje, že akceptuje Obchodné podmienky pre dodávku tovaru vyhlásených predávajúcim. Vzťahy medzi kupujúcim a predávajúcim sa riadia týmito obchodnými podmienkami, ktoré sú zároveň pre obe strany záväzné.

Dodacia lehota

-Objednaný tovar,expedujeme do 3 pracovných dni od pripísania platby na účet v rámci SR. V prípade voľby dodania dobierkou expedujeme v pracovný deň pripísaní objednávky. Vyhradzujeme si právo na predĺženie dodacej doby a to v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné udalosti. O tomto Vás však budeme okamžite informovať.

Spôsob doručenia

-Slovenská pošta, cena podľa taríf slovenskej pošty

-Kuriérska služba

Nenesieme zodpovednosť za

- oneskorené doručenie tovaru zavinené doručovateľom (pošta, kuriér) - oneskorené doručenie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa - poškodenie zavinené doručovateľom (pošta, kuriér), viditeľne poškodený tovar (poškodený obal balíka a pod.) nepreberajte!!!!

Cena a spôsob platby

-Ceny sú uvedené v eurách a s DPH.V prípade platby prevodom na bankový účet, tovar expedujeme po pripísaní Vašej platby na účet. V cene tovaru nie je uvedené poštovné a balné - je vždy prirátané k celkovej cene objednávky. Poštovné a balné je podľa taríf Slovenskej pošty.

-Platbu je potrebné vykonať najneskôr do troch dní od potvrdenia objednávky a po obdržaní potvrdzujúceho mailu od nás.Ak tak nebude vykonané automaticky a bez predošlého upozornenia zo strany prevádzkovateľa serveru bude vami objednaná veci od rezervované a vrátené späť do ponuky k ďalšiemu predaju!!

Zrušenie objednávky a Odstúpenie od zmluvy :

Kupujúci má právo zrušiť objednávku bez udania dôvodu kedykoľvek pred expedíciou tovaru a to prostredníctvom elektronickej pošty alebo telefonicky.

V zmysle ustanovenia § 7 zákona O ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji (zákon č. 102/2014 Z. z.) má kupujúci právo od takto uzavretej zmluvy odstúpiť bez uvedenia dôvodu do 14 kalendárnych dní odo dňa prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby, pričom je nevyhnutné, aby bolo v uvedenej lehote predávajúcemu odoslané písomné v elektronickej forme Odstúpenie od zmluvy. Toto právo má kupujúci aj v prípade, ak si tovar objednaný prostredníctvom internetu vyzdvihol osobne v priestoroch výdajného miesta predávajúceho.

Pri odstúpení od zmluvy znáša kupujúci iba náklady na vrátenie tovaru predávajúcemu (Zbierka zákonov č. 102/2014 §10 ods. 3). Spotrebiteľ zodpovedá za zníženie hodnoty tovaru, ktoré vzniklo v dôsledku takého zaobchádzania s tovarom, ktoré je nad rámec zaobchádzania potrebného na zistenie vlastností a funkčnosti tovaru. (V prípade, že kupujúci odstúpi od zmluvy a doručí predávajúcemu tovar, ktorý je použitý, poškodený alebo neúplný, predávajúci vráti kupujúcemu zníženú kúpnu cenu tovaru v súlade s ustanovením § 457 Občianskeho zákonníka o hodnotu jeho opotrebovania.)

Predávajúci sa zaväzuje vrátiť kupujúcemu cenu zaplatenú za príslušný tovar v lehote 14 kalendárnych dní odo dňa doručenia tovaru a oznámenia o odstúpení od zmluvy predávajúcemu.

Spotrebiteľ môže odstúpiť od zmluvy, predmetom ktorej je dodanie tovaru, aj pred začatím plynutia lehoty na odstúpenie od zmluvy.

TOVAR NEPOSIELAJTE AKO DOBIERKU!!!


Reklamačný poriadok

-Na všetok predávaný tovar označený ako NOVÝ TOVAR sa vzťahuje 24 mesačná záruka podľa Zákona o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji č. 1082000 Z. z.
POUŽITÝ TOVAR -Zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré mal tovar pri prevzatí kupujúcim. V prípade, ak sa takáto vada prejaví neskôr, je stanovená 12 mesačná lehota, kedy má kupujúci právo uplatniť si právo za zodpovednosť za vadu u predávajúceho. Zodpovednosť sa nevzťahuje na bežné opotrebenie tovaru, prípadne za vadu tovaru, ktorá bola popísaná pri konkrétnom inzeráte, alebo v Podmienkach predaja.

-Kupujúci sa zaväzuje tovar po jeho prevzatí prezrieť tak, aby zistil prípadné vady a poškodenia. Prípadné vady je potrebné ihneď, najneskôr však do 48 hodín od prevzatia nahlásiť e-mailom.
Reklamácia poškodeného tovaru jeho nesprávnym používaním, skladovaním, nesprávnym ošetrovaním alebo nesprávnym praním sa neakceptuje pre svoju neopodstatnenosť. Preto si vždy dôkladne pozrite znaky poukazujúce na správne zaobchádzanie a čistenie daného tovaru (visačka - návod ošetrovania pri všetkých doplnkoch a pod).

POSTUP PRI REKLAMÁCII

-Po obdržaní reklamovaného tovaru vás budeme bezodkladne kontaktovať e-mailom a potvrdíme doručenie reklamovaného tovaru. Reklamácia bude vybavená v čo najkratšom čase, najneskôr však do 30 dní od prijatia reklamovaného tovaru. Reklamačná doba začína plynúť dňom, kedy predajca zásielku s reklamáciou prevzal a končí dňom, kedy predajca zásielku s vyreklamovaným tovarom odoslal (rozhoduje pečiatka podacej pošty). Za prípadnú stratu zásielky reklamovaného tovaru smerom od zákazníka k predajcovi predajca nezodpovedá.

Ochrana osobných údajov

-V zmysle zákona o ochrane osobných údajov č.4282002 Z.z sa zaväzujeme postupovať v zmysle zákona a budeme robiť všetko potrebné preto, aby sme tieto údaje ochránili. Využívaním našich služieb každý zákazník dáva súhlas so zhromažďovaním a používaním jeho osobných údajov.

Spôsob stornovania objednávky (zákazníkom do 24 hodín telefonicky alebo mailom)
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.10.2014, 21:42
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu