. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Juraj Volf (NUTRIMAS) ID 294239
Juraj Volf-BodyMas
mimibazar.sk/nutrimas
Oblasť: Námestovo
Telefon: 0915143495
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.2.2014
Naposledy: 4.12.2016 11:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46249567
DIČ SK1076621953
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 4
Milí zákazníci,
vitajte v našom obchode, ktorý sa špecializuje na predaj predovšetkým prírodných produktov (zelené potraviny, zdravá a špec.výživa, ekodrogéria, aromaterapia,prír.kozmetika atď.).Okrem toho je našou hlavnou podnikateľskou činnosťou prevádzkovanie nášho Liečebno-regeneračného štúdia BODYMAS, venujeme sa liečbe ochorení pohybového aparátu – formou špec.cvičenia SM SYSTÉM a rôznymi masážnymi technikami. Našu ponuku tovaru priebežne prispôsobujeme dopytu našich klientov. Veríme, že Vás naša ponuka osloví a naše produkty prispejú k Vásmu harmonickému zdraviu.

Ponúkame Vám nasledovné výhody:
***Profesionálny prístup
***Garanciu vrátenia tovaru – do 14 dní od prevzatia tovaru (tovar musí byť nepoškodený, v pôvodnom obale)
***Korektné informácie o tovare a jeho dodávke – dod. termín sa štandardne pohybuje v rozmedzí od 2-14 dní.Skladom máme väčšinu najpredávanejších produktov, niektoré produkty sú na objednávku. Na Vašu objednávku reagujeme najneskôr do 48 hodín v prac. dni, predpokladaný dodací termín Vám potvrdíme mailom alebo telefonicky.
***Poskytujeme garanciu BIO kvality – všetky naše produkty v BIO kvalite sú v zmysle zákona riadne označené číselným kódom certifikačného orgánu
***Detailné popisy k produktom
***Zabezpečujeme starostlivý výber sortimentu a našich dodávateľov. Väčšina našich dodávateľov bežne zásobuje lekárne.
***Osobný odber v našej predajni Zdravá výživa OC MEDIUM, 3.posch.. (Termín a čas vyzdvihnutia si prosím dohodnite vopred telefonicky na t.č. 0905-866-497).

Prevádzkovateľ a fakturačná adresa:
Juraj Volf-BodyMas
Slnečná 162/17
029 01 Námestovo

Adresa prevádzky: Liečebné a regeneračné štúdio BODYMAS, Štefánikova 205/1, OC MEDIUM, 3.posch.,02901 Námestovo

Kontaktné a fakturačné údaje:
Email:nutrimas@nutrimas.sk
Mobil:0915 143 495 (dostupnosť počas prac.dní 9,00-16,00h)
IČO: 46249567 DIČ: 1076621953
IČ DPH: SK1076621953 ( sme platcami DPH)
č.živnost.reg.: 560-16239

Všeobecné obchodné podmienky:

1.OBJEDNÁVKA:
Kupujúci objednáva výrobky predávajúceho písomne prostredníctvom elektronickej objednávky.Pri každej objednávke musí byť uvedené meno a priezvisko, poštová a fakturačná adresa, telefónne číslo, mailová adresa, u fyzickej a právnickej osoby aj IČO, DIČ, platcovia DPH uvádzajú aj IČ DPH, obchodný názov firmy, názov tovaru, počet kusov, spôsob úhrady.
Príjem objednávky potvrdí predávajúci najneskôr do 48 hodín (v pracovné dni) a to písomne alebo telefonicky,na mail.adresu, z ktorej bola zaslaná objednávka.
Odoslanie objednávky zo strany kupujúceho sa rozumie ako zaslanie návrhu na uzavretie zmluvy v zmysle §43a Občianskeho zákonníka. Kupujúci má možnosť návrh na uzavretie zmluvy odvolať alebo zrušiť len spôsobom uvedeným v tomto ustanovení. Potvrdením objednávky predávajúcim dôjde k prijatiu návrhu na uzavretie zmluvy v zmysle §43c Občianskeho zákonníka a zároveň k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takto vykonaná objednávka sa považuje za záväznú a je v súlade so zákonom č. 108/2000 Z.z. v znení neskorších zmien a predpisov chápaná ako zmluva uzatvorená na diaľku. Uzatvorením kúpnej zmluvy kupujúci potvrdzuje, že sa dôkladne oboznámil s týmito obchodnými podmienkami, vrátane reklamačných podmienok, a že s nimi bez akýchkoľvek výhrad súhlasí. Od momentu uzavretia zmluvy medzi kupujúcim a predávajúcim vznikajú vzájomné práva a povinnosti.

ODPORÚČANÁ MIN. HODNOTA OBJEDNANÉHO TOVARU JE 10 EUR !!!

2. TOVAR – CENA TOVARU A SLUŽIEB:
Predávaný tovar spĺňa deklarované parametre v súlade s aktuálnou ponukou-napr. kvalitu,množstvo,typ balenia. Pri vybraných druhoch tovaru musí byť na obale vyznačený dátum spotreby alebo dátum minimálnej trvanlivosti. Cena produktu je maloobchodná, uvedená v eurách. Sme platcami DPH. Náklady na dopravu tovaru nie sú súčasťou ceny tovaru.
Ceny uvedené pri jednotlivých položkách tovaru môžu podliehať zmenám i bez predchádzajúceho ohlásenia. Predávajúci si vyhradzuje právo zmeny cien v nadväznosti na zmeny cien výrobcov, dovozcov a pod. Platná cena produktu bude vždy oznámená pri potvrdzovaní objednávky.
Súčasťou každej zásielky je daňový doklad – faktúra. Faktúru zasielame v elektronickej forme mailom po expedovaní zásielky.

3. DODACIE PODMIENKY, POŠTOVNÉ A BALNÉ.
Zásielky sú odosielané kupujúcemu od 2 do 10 pracovných dní odo dňa potvrdenia objednávky predávajúcim.V prípade úhrady bankovým prevodom na účet vopred, sa dodacia lehota počíta odo dňa pripísania dohodnutej sumy na účet.Dodacia lehota závisí aj od momentálnej disponibility na sklade predávajúceho, prípadne jeho dodávateľa. Výnimočne pod vplyvom určitých nepredvídateľných okolností môže dôjsť k predĺženiu dodacej lehoty, o jej posune je kupujúci bezodkladne informovaný. V súlade s ustanovením § 13 ods. 1 zákona č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa v znení neskorších zmien a doplnkov, spotrebiteľ súhlasí s predĺžením dodacej lehoty v týchto výnimočných prípadoch s dodržaním uvedeného postupu.

Objednaný tovar je možné doručiť nasledovným spôsobom:

1.Kuriérskou spoločnosťou DPD:

doručenie do 24/48 hodín
poistenie/ krehké zahrnuté v cene poštovného
sledovanie zásielky online
3 pokusy o doručenie

balík do 3 kg - 3,50€
balík do 10 kg - 4,00€
balík do 20 kg - 4,50€

DOBIERKA: + 0,90€

Balné neúčtujeme.

Pri objednávke tovaru vo výške nad 70 EUR poskytujeme dopravu ZDARMA- platí len pre platbu prevodom na účet (nie pre dobierku) a do max. hmotnosti zásielky 10kg.


TOVAR ZASIELAME V RÁMCI SLOVENSKEJ REPUBLIKY.

2. Osobný odber:
Tovar je možné si vyzdvihnúť osobne v našej kamennej predajni Zdravá výživa v Námestove, OC MEDIUM, 3.posch. Termín a približný čas vyzdvihnutia tovaru si dohodnite prosím telefonicky min. 1 deň vopred.

4.PREBERANIE TOVARU.
Kupujúci sa zaväzuje prevziať tovar na adrese uvedenej na objednávke.Pri preberaní produktu je kupujúci povinný skontrolovať fyzickú neporušenosť a kompletnosť zásielky. Pokiaľ je zásielka viditeľne poškodená a zničená, kupujúci je povinný bez prevzatia zásielky ihneď kontaktovať predávajúceho a so zasielateľskou spoločnosťou spísať „Zápis o škode na zásielke“. Akékoľvek neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie produktu nebudú akceptované.
Ak kupujúci neoprávnene odmietne prevziať tovar, je predávajúci oprávnený si voči nemu uplatniť všetky náklady, ktoré mu v tejto súvislosti vznikli.

5. PLATOBNÉ PODMIENKY.
Ponúkame Vám nasledovné množnosti platieb na územi Slovenskej rebubliky:
V HOTOVOSTI-pri osobnom odbere
DOBIERKOU-platba v hotovosti pri prevzatí tovaru od doručovateľa dobierkovej služby
PREVODOM NA ÚČET predávajúceho – bezhotovostná platba na náš účet: Prima banka 4016891002/5600 IBAN: SK5156000000 004016891002
Pri platbe bezhotovostným prevodom sa za dátum úhrady považuje dátum pripísania celej kúpnej ceny na účet predávajúceho.Podmienkou expedovania objednaného tovaru je poukázanie kúpnej ceny na účet predávajúceho.
Presné podklady k platbe, vrátane variabilného symbolu, Vám budú zaslané v potvrdzovacom maili.Lehota na úhradu je 3 dni od zaslania podkladov k platbe, pokiaľ nie je inak dohodnuté.
Ak hodnota objednaného tovaru presiahne 100 € , má predávajúci právo požadovať zálohovú platbu vo výške 50% kúpnej ceny. Všetky náklady spojené s úhradou a použitím komunikačných prostriedkov na diaľku hradí každá zo zmluvných strán na svoju ťarchu.

6. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY.
Objednávku môžete stornovať pred jej expedovaním a to výlučne písomnou formou, elektronicky mailom na adrese:nutrimas@nutrimas.sk. Odporúčame Vám, telefonicky sa informovať, či Vaša zásielka už bola expedovaná. V prípade, že objednávka nebude riadne stornovaná, je kupujúci povinný zásielku prevziať.V zmysle §12 ods. 1 zákona č. 108/2000 Z. z. je kupujúci oprávnený odstúpiť od zmluvy do 14 dní od prevzatia tovaru a to bez udania dôvodu. Odstúpenie od zmluvy musí byť uskutočnené písomnou formou, musí obsahovať všetky údaje slúžiace k identifikácii produktu, spotrebiteľa a predávajúceho a musí byť vo vyššie uvedenej lehote doručené spolu s produktom do sídla predávajúceho na náklady a zodpovednosť spotrebiteľa. Všetky náklady vzniknuté v súvislosti s vrátením tovaru sú na ťarchu spotrebiteľa. Produkt nesmie byť poškodený, používaný, musí byť v pôvodnom obale a v kompletnom množstve. Spolu s produktom musí spotrebiteľ odovzdať všetky dokumenty týkajúce sa predmetného produktu, vrátane dokladu o kúpe. Produkt musí byť zaslaný ako balík, nie ako dobierka! Na dobierku zaslaný produkt sa neprijíma a vracia sa späť. Podľa § 12 ods. 5 zákona o podomovom predaji a zásielkovom predaji, ak sa predávajúci a spotrebiteľ nedohodnú inak, kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy, ktorej predmetom je: predaj tovaru, ktorý vzhľadom na jeho vlastnosti nemožno vrátiť, alebo tovaru, ktorý rýchlo podlieha skaze alebo rýchlemu zníženiu akosti, predaj zvukových záznamov, obrazových záznamov, zvukovoobrazových záznamov, kníh alebo počítačového softvéru predávaných v ochrannom obale, ak spotrebiteľ tento obal rozbalil (CD,DVD).
Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám kúpnu cenu tovaru zašleme prevodom na Váš účet a to najneskôr do 14 pracovných dní po fyzickom obdržaní tovaru. Pri odstúpení od zmluvy je spotrebiteľ povinný uviesť kontaktné údaje a číslo účtu, na ktorý bude zo strany predávajúceho poukázaná kúpna cena za objednaný a vrátený tovar.

7. ZÁRUKA A REKLAMAČNÉ PODMIENKY.
Ak spotrebiteľ po prevzatí tovaru zistí nejakú chybu alebo vadu, má právo reklamovať tovar:
-písomne na emailovú adresu predávajúceho (nutrimas@nutrimas.sk) s presným popisom chyby, vady a pod., a s priloženou kópiou o kúpe tovaru.
- osobne v našom Liečebno-regeneračnom štúdiu BODYMAS - dôležité je doloženie tovaru dokladom o jeho kúpe
Pri tovare kupovanom na základe občiansko-právnych vzťahov je záručná doba v súlade s právnymi predpismi Slovenskej republiky štandardne 24 mesiacov. Záručná doba začína plynúť dňom prevzatia tovaru.
Záruka sa nevzťahuje na vady a poškodenia vzniknuté: v súvislosti s bežným opotrebovaním, konaním kupujúceho, alebo tretej osoby po prevzatí tovaru kupujúcim, neodborným, nešetrným zaobchádzaním, nadmernou záťažou, mechanickým poškodením, alebo opotrebovaním, použitím tovaru v rozpore s jeho účelom použitia, alebo nedodržaním pravidiel používania, údržby alebo skladovania, pri živelných katastrofách, alebo uskladnením.
Kupujúcemu zaniká záruka tovaru taktiež v prípade, ak bude vykonaný neodborný zásah do tovaru. Zmiešaním rôznych druhov tovaru, prípadne akýmkoľvek iným znehodnotením.

8. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV.
Rešpektujeme Vaše súkromie.Kvôli zaslaniu tovaru potrebujeme od Vás niektoré základné údaje: meno a priezvisko,presnú adresu dodania/fakturačnú adresu,e-mailovú adresu,telefónne číslo. Garantujeme Vám, že tieto údaje sú chránené pred zneužitím a nie sú predávané žiadnej ďalšej osobe, s výnimkou externých doručovateľov, ktorým sú osobné údaje predávané za účelom doručenia tovaru kupujúcemu. Informácie o zákazníkoch sú spracovávané v súlade so zákonom č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov, v platnom znení. Vystavením objednávky/uzatvorením zmluvy súhlasíte so zhromažďovaním a spracovaním informácií o Vás a Vašich nákupoch v databáze prevádzkovateľa.

9. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIE
Zaslaním objednávky potvrdzujete, že ste si tieto všeobecné obchodné podmienky prečítali a v celom rozsahu s nimi súhlasíte.

Ďakujeme Vám za preštudovanie a akceptovanie našich obch. podmienok a želáme Vám príjemné nakupovanie :)

Podmínky byly naposledy upraveny: 10.3.2016, 22:12
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu