. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Lena B. (malaparadnica) ID 288807
Jorpix s.r.o.
.
mimibazar.sk/malaparadnica
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.11.2013
Naposledy: 29.12.2017 23:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46257047
HODNOTENIE 48
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vítam Vás v našom mimibazáriku !

Názov „Malá parádnica“ vznikol vďaka mojej dcérke Milky, ktorá si už vo svojích troch rokov len tak hocičo na seba nechce obliecť, veľmi rada vystáva pred zrkadlom a hráva sa najradšej na princezné. A po druhé, lebo na svojej rodičovskej dovolenke neviem zaháľať, som zvedavý človek, mám rada výzvy, zaujímam sa o veci okolo seba a najmä sa snažím vychádzať v ústrety mojím dvom deťom a samozrejme manželovi, ktorý je veľký kritik. Cez deň sa venujem výlučne im a večer trávim pri počítači a pripravujem podklady k novemu tovaru.

Keďže si fotky vyhotovujem sama, som foto-začiatočník, môže sa farba sponiek alebo náramkov trošíčku líšiť od fotografie. Prosím o zhovievavosť, ubezpečujem Vás, že v skutočnosti sú vecičky oveľa krajšie : )

Ponúkaný tovar mám overený na mojích deťoch a detičkách mojich priateliek, či už sa jedná o kozmetiku alebo o sponky. Odoberám ho z veľkoskladov a samozrejme ho s nadšením distribuujem ďalej. Kozmetika je vyrobená a dovážaná z Talianska a sponky, náramky a náhrdelníky až na pár výnimiek pochádzajú z Číny, tak ako vlastne väčšina vecí v súčasnej dobe. Milky má veľmi citlivú pokožku, takže zdravotne závadný tovar nemá u nás šancu.

Na svojom „išopíku“ s rovnomenným názvom bodka sk ešte pracujem : )

Tak a teraz trochu oficialít:

Názov spoločnosti pod ktorou som registrovaná a kde sídlim:
Jorpix, s.r.o.
Budatínska 63
851 06 Bratislava
IČO: 46257047
Za prevádzku mimibazarika zodpovedá osoba: Lena Bočkayová
e-mail: lena.bockayova@malaparadnica.sk
tel. číslo poskytnem na požiadanie, prosím o pochopenie, máme doma bábätko takže požiadavky promptne vybavím do 24hodín mejlom, pokiaľ mi zanecháte tel.kontakt tak Vám zavolám.

Všetok tovar, ktorý ponúkam je NOVÝ TOVAR. Ceny sú vrátane DPH. Balné si neúčtujeme.
Tovar je zasielaný v priebehu nasledovných troch pracovných dní od pripísania úhrady prostredníctvom Slovenskej pošty DOPORUČENE - buď po predchádzajúcej platbe a následnom pripísaní na bankový účet /po uzavretí obchodu posielam číslo/, pričom pripísanie čiastky očakávam najneskôr do 5 dní od objednávky alebo tovar pošlem na dobierku v čase od pondelka do piatku.
Tovar posielam v kvalitných bublinkových obálkach pričom poštovné je podľa tarify Slovenskej pošty, a to pri sponkách : 2,05 Eur (dobierka, doporučene 2 trieda) , v prípade väčších balíkov ako je kozmetika je 4 Eur

NOVINKA ! Ponúkam aj osobný odber - Budatínska 63 - prosím sa vopred ohlásiť.

Zľavy: v prípade väčšieho odberu sponiek alebo kozmetiky vieme poskytnúť individuálnu zľavu - ma stačí kontaktovať, viem vyjsť v ústrety po dohode.

Objednávky považujem za záväzné a potvrdením nákupu potvrdzujete, že ste sa oboznámili s Obchodnými podmienkami, storno objednávky je možné písomne správou na emailovú adresu pozri nižšie. Ak do 24 hod. po prejavení záujmu o tovar si nevyžiadate podklady k platbe, posúvam tovar ďalšiemu záujemcovi, alebo na ďalší predaj.

Ak nebudeme schopní objednaný tovar dodať, ponúknem Vám náhradný tovar alebo objednávku sami stornujeme. V prípade, že tovar bude vami už zaplatený, sumu v plnej výške zašleme späť.

Záruka na tovar a reklamácie : v zmysle platných slovenských zákonov, pričom v prípade poškodených sponiek a detských doplnkov ponúkam možnosť výmeny tovaru kus za kus.
Záručná lehota na nový tovar je 24 mesiacov.

Vrátenie tovaru: v prípade nespokojnosti je možné vrátiť tovar v pôvodnom obale, nepoužitý do 7 kalendárnych dní.



Dúfam, že sa vám budú ponúkané veci páčiť a prajem Vám príjemný nákup.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.7.2014, 22:39
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu