. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Miroslava Jakabová (mialandline) ID 285666
.
mimibazar.sk/mialandline
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.10.2013
Naposledy: 25.1.2016 0:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 27
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
***Podmienky predaja a stručná charakteristika mojej stránky a mojej osoby :-) ***

Zdravím všetkých ktorí ma virtuálne navštívili.

Ako študentka VŠ si rada tymto spôsobom privyrobím a tiež som rada že potesim vsetkých ktorí si u mna najdu veci za skvele ceny a usetria.
- jedine minus je ze podstatna vacsina veci je na objednavku t.j. caka sa na ne urcitu dobu kym pridu nakolko su zo zahranicia.
-som sprostredkovatel nakupu cize vy mne poslete peniazky na ucet a ja vam dane veci objednam a nasledne su poslane ku vam ( samozrejme az ked pridu na slovensko)
pri kazdom tovare sa budem snazit uvadzat dobu dodania ak by som ale nahodou zabudla spytajte sa prosim.
tovar treba poriadne pozriet vybrat pomerat pripadne sa pytajte budem ochotne odpovedat na vsetky vase otazky.

Som sprostredkovateľom nákupu. Vo Vašom mene vybavím objednávku, sprostredkujem platbu a všetky colné náležitosti vybavím za Vás. Mne prináleží odmena za sprostredkované služby. Cena, ktorá je udávaná je konečná vrátane poštovného z dovozného štátu (USA, Čína, atď... ) , DPH a CLA. Pri preberaní balíka na pošte už NIČ NAVYŠE NEPLATÍTE ! ***pozorne sa prosim pri objednavani pomerajte a rozmysite si velkost farbu ci typ tovaru ***


Sprostredkovateľ ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za zabalenie tovaru, za dodanie správneho tovaru. Sprostredkovateľ neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú poštovou službou . Poslanim čiastky na učet kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.
-Objednavky budem vybavovat vacsinou v poobednych a vecernych hodinach :-)
POZOR neponukam len tovar ktory je na stranke ak ste si kdekolvek v google alebo inde na internete nasli urcite veci a zdaju sa vam predrazene kludne mi poslite obrazok pripadne popis tovaru a ja sa vam budem snazit dany tovar najst za rozumnejsiu cenu :-)

Doba dodania je vždy do 15-30 dní, zalezi od druhu tovaru, dalej vas porosim pocas tejjto doby vam neviem povedat kedy presne pride vas tovar alebo kde je nakolko mi pri kontrole balikov pise " v preprave" cize vam viac o dodanie tovaru viem povedat az po uplynuti cca 20 dni ked uz sa zasielka zvykne pohnut, doba dorucenia sa moze niekedy aj trosku predlzit nakolko niektore balicky su kontrolovne a colnici o tejto skutocnosti budete informovaní. Tuto skutocnost ovplyvnit bohuzial neviem :( preto vas velmi prosim o zhovievavost.

***PRIEBEH POSIELANIA TOVARU KU VAM
po nabehnuti čiastky na učet tovar ihneď objednavam, nasledne sa čaka počet uvedených dní . Po uplynuti doby je tovar doručený mne ja ho doma skontrolujem nachystam zabalim a posielam ku vam, posielam vyhradne DOPORUČENE s dokladom a ihned po odoslani je vam do 24-48 hodin poslane podacie cislo podla ktoreho si mozete zasielku skontrolovat na poste, TOVAR POSIELAM doporucene 2.triedou a dodanie ku vam od odoslania tovaru je cca 2-4 pracovne dni. Pokial chcete tovar poslat expresne t.j. 1triedou JE POTREBNE MI TO VOPRED NAPISAT v takom pripade je cena postovneho spoplatnena podla cennika posty.


Po precitani tychto podmienok vas poprosim pri objednavke jasne napisat vetu " suhlasim s podmienkami uvedenymi na stranke"
Odoslaním čiastky na účet, súhlasíte s týmito podmienkami.
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.10.2014, 15:40
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu