. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Zuzana G. (Preinterier) ID 274157
Preinterier s.r.o.
mimibazar.sk/preinterier
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.4.2013
Naposledy: 22.5.2014 18:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46279041
DIČ SK2023331981
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 1
V stratke :) nakup do 40€ - kurier - 4€ + 1€ dobierka
nad 40€-kurier- zadarmo + 1€ dobierka
osobne prevzatia v SNV- 0€
Tovar možete do 7dní bez udania dovodu vratiť (ak sa nevyrábal na mieru )


Všetky zmluvné vzťahy vzniknuté medzi predávajúcim a kupujúcim sa riadia týmito obchodnými podmienkami, koré sú v súlade s právnym poriadkom Slovenskej republiky. V prípade absencie úpravy zmluvných vzťahov obchodnými podmienkami, ktoré vznikli medzi predávajúcim a kupujúcim - spotrebiteľom sa tieto riadia zákonom č. 40/1964 Z. z. Občiansky zákonník, v platnom znení, zákonom č. 250/2007 Z. z. Zákon o ochrane spotrebiteľa, v platnom znení a zákonom č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v platnom znení, zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov §22/2004 Z.z. o elektronickom obchode.
V prípade absencie úpravy zmluvných vzťahov obchodnými podmienkami, ktoré vznikli medzi predávajúcim a kupujúcim – podnikateľom sa tieto radia zákonom č. 513/1991 Z. z. Obchodný zákonník, v platnom znení.
1 . Ochrana osobných údajov
Tieto obchodné podmienky umožňujú predávajúcemu archiváciu a reprodukciu osobných údajov za účelom plnenia z uzatvorenej kúpnej zmluvy a ďalšej evidencie. Kupujúci odoslaním objednávky dáva súhlas so spracovaním údajov podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení.
K vybaveniu Vašej objednávky , potrebujeme Vaše základné informácie : meno a priezvisko, fakturačnú adresu, adresu dodania ( ak je iná ako fakturačna) , telefónne číslo - pre rýchlejší kontakt
V prípade, že nakupujete ako firma , živnostník , k základným udajom potrebujeme Ičo, Dič , príp. Ič Dph
Vaše osobné udaje nezverejňujeme , nesprístupňujeme a neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácii s ktorými musíme spolupracovať pri vybavení Vašej objednávky (doručovateľská spoločnosť ). Tieto údaje su poskytnute jednorazovo a iba na účel vybavenia Vašej objednávky.
Odoslaním objednávky nám udeľujete súhlas so spracúvaním osobných údajov uvedených v objednávke za účelom jej vybavenia po dobu nevyhnutnú k jej vybaveniu. Poskytnutie udajov je dobrovoľné.
Platobné podmienky :
Dobierka – kúpnu cenu zaplatíte až pri prevzatí tovaru .
Prevod na účet – podmienkou expedície objednaného tovaru je poukázanie kúpnej ceny na účet predávajúceho a to na číslo účtu: 2961457156/0200.
Objednávka nad 40€
Kuriér 0,00€
Objednávka do 40€
Kuriér zásielkovej služby 4,00€
Ceny poštovného sú platné v prípade platby na účet vopred, príplatok za dobierku je 1€
Storno podmienky
Objednávku môžete stornovať kedykoľvek pred jej expedíciou zaslaním emailu na adresu shop@preinterier.sk, telefonicky 0911982143. V prípade, že objednávka nebude riadne stornovaná je kupujúci povinný zásielku prevziať.
. Odstúpenie od zmluvy
V súlade so zákonom č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v platnom znení, podľa s ustanovenia §12 odst. 1 má spotrebiteľ právo odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru bez uvedenia dôvodu. V prípade, že spotrebiteľ využije právo na odstúpenie od zmluvy bez uvedenia dôvodu znáša náklady na vrátenie tovaru. Pri uplatnění tohoto práva je kupujúci povinný vrátit výrobok s pôvodným obalom, bez známky použitia a je nepoškodený, teda plne zodpovedá kvalitatívnym požiadavkám s etiketou.
Odstúpením od zmluvy sú si zmluvné strany povinné vrátiť navzájom poskytnuté plnenia. Zákazník od zmluvy odstúpiť nemôže v prípade, keď vráti objednaný tovar poškodený,použitý /rozstihaný/ čiastočne spotrebovaný resp. v stave, ktorý neodpovedá stavu, v ktorom bol predávajúcim odoslaný.
Pri odstúpení od zmluvy je spotrebiteľ povinný uviesť kontaktné údaje a číslo účtu, na ktorý má byť uhradená kúpna cena za objednaný tovar poukázaná zo strany predávajúceho. Predávajúci sa zaväzuje uhradiť zaplatenú sumu bezodkladne po vrátení objednaného tovaru.
Vrátený tovar zasielajte na adresu : Preinterier s.r.o., Duklianska 7, 05201 Sp.Nová Ves
Tovar odporúčame poistiť. Tovar nezasiejte na dobierku, nebude prebratý !
Od zmluvy nieje možné odstúpiť bez udania dôvodu, v prípade, že tovar (napr.fototapeta ) , bol zákaznikovi vyrábaný na mieru.
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.4.2014, 13:39
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu