. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Laura L. (Laurine.L) ID 268834
ANTS s.r.o.
.
mimibazar.sk/laurinel
Oblasť: USA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.2.2013
Naposledy: 2.2.2015 21:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47471531
HODNOTENIE 17
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň.

Ďakujeme Vám, že ste zavítali do nášho albumu a prípadným nákupom prejavili dôveru. Veľmi si to ceníme.

Zaoberáme sa spostredkovaním nákupu z USA a iných krajín, to znamená, že vo Vašom mene zriadime objednávku, sprostredkujeme platbu a taktiež colné náležitosti, za čo nám prináleží odmena za vykonané služby.

C E N Y – Všetky ceny sú vrátane poštovného z USA(alebo iných krajín), DPH a prípadne cla. Ceny sú konečné a nemenné!
Pri nákupe väčšieho množstva tovaru sa môžme dohodnúť na prípadnej zľave. Prosím, majte na vedomí, že väčšie množstvo neznamená 2 kusy a pri takýchto nákupoch nás nežiadajte o zníženie ceny.

T O V A R – Všetok nami ponúkaný tovar je 100% originál, nejde o žiadne napodobneniny. Za originalitu Vám ručíme vrátením peňazí!

V niektorých prípadoch sa môže stať, že tovar nie je v originálnom balení(krabica), je to zapríčinené komprimovaním balenia, a teda snahou predajcov baliť zásielky v čo najmenších rozmeroch.

D O S TU P N O S Ť T O V A R U – V prípade, ak je tovar vypredaný alebo dlhodobo nedostupný, Vás bezodkladne informujeme a následne sa dohodneme, či tovar nahradíme alebo Vám peniaze vrátime.

P L A T O B N É P O D M I E N K Y - Po obdržaní objednávky Vám zašleme podklady, na základe ktorých je potrebné vykonať platbu na účet. Platí sa plná suma. O obdržaní platby Vás informujeme mailom, a zároveň tovar objednáme.

Na dobierku tovar neposielame!

Akonáhle tovar dorazí, pošleme Vám mail a následne objednávku odosielame.

D O D A C I E P O D M I E N K Y – Tovar bežne dodávame do 3-4 týždňov. Dodanie záleží od rýchlosti pošty a colnice, preto je doba dodania len približná. V prípade iných, nepredvídateľných okolností, sa doba dodania môže predĺžiť. V takomto prípade Vás okamžite informujeme.

Tovar posielame Slovenskou poštou, a to vždy 1. triedou, alebo kuriérom UPS.

P O Š T O V N É – Slovenská pošta – Ceny sú uvedené podľa taríf Slovenskej pošty:
Listové zásielky do 2 kg = 2,50€
Balík nad 2 kg = 3,50€

UPS – 5€

R E K L A M Á C I E A V R Á T E N I E P E Ň A Z Í – Po odoslaní peňazí môže zákazník objednávku bezplatne zrušiť. Ak však už bol tovar zo zahraničia odoslaný, vyhradzujeme si právo účtovať si prepravné náklady.

Tovar po doručení je možné do 7 pracovných dní vrátiť. Tovar je potrebné zaslať spolu s kópiou daňového dokladu a písomným odstúpením od zmluvy. TOVAR VRÁTENÝ NA DOBIERKU NEPREBERÁME! Po obdržaní a skontrolovaní tovaru vraciame zákazníkovi plnú sumu. Prepravné náklady na vrátenie tovaru do zahraničia hradí zákazník!

Každý tovar je pred odoslaním k Vám dôkladne skontrolovaný, preto sa nemôže stať, že by bol doručený tovar poškodený.

Z Á R U K A T O V A R U – Pokiaľ sa na tovare pri jeho používaní prejaví poškodenie, vybavuje sa tento problém v rámci reklamačného konania. Na nový tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná doba 24 mesiacov. Záruka sa vzťahuje na všetky vady výrobku spôsobené výrobcom (vady materiálu, výroby). Záruka sa nevzťahuje na vady spôsobené opotrebovaním výrobku používaním, praním, neodborným ošetrovaním, alebo čistením. Nárok na uplatnenie záruky môže zaniknúť pokiaľ bol výrobok poškodený pri preprave (zjavné poškodenie tovaru alebo jeho obalu je potrebné riešiť s dopravcom).

Ak zistíte chybu výrobku, na ktorú sa vzťahuje reklamácia počas záručnej doby, zistené chyby nám prosím oznámte čo najskôr e-mailom alebo telefonicky.

Dôležité!!! Záruky na tovar sa vzťahujú a riešia sa na vlastné náklady spojené s odoslaním späť k predajcovi do zahraničia!!!

Na použitý tovar sa záruka nevzťahuje.

Ak ste v albume nenašli vec, ktorú hľadáte, napíšte nám, v prípade záujmu objednáme aj tovar mimo tejto ponuky.

V prípade akýchkoľvek otázok prípadne nejasností nás kontaktujte na mail lau.lukacs@gmail.com. Na každý mail bez výnimky sa snažíme odpovedať do 24 hodín.

Vaše osobné údaje podľa zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov sú v rámci obchodu dôverné a nie sú poskytované tretej strane.

Prajem Vám pekný deň a teším sa na Vašu spoluprácu!

Laura





ANTS s.r.o.

IČO: 47 471 531
DIČ: 2023921669

Zodpovedný vedúci:
Bc. Ivan Mravec
Veľký Harčáš 5, 945 01 Komárno
Slovenská republika

Kontaktná osoba:
Laura Lukácsová
e-mail: lau.lukacs@gmail.com
tel.: +421908 597 759 (prac. dni 9:00-16:00)
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.1.2014, 10:18
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu