. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Denisa K. (ORIGGO) ID 268024
ORIGGO s.r.o.
.
mimibazar.sk/origgo
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.1.2013
Naposledy: 8.9.2014 18:10
Aktualizácia: 21.8.2014 17:15
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 15
RODINNÉ FOTOGRAFIE 24
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
OBCHODNÉ ÚDAJE :
Adresa a sídlo spoločnosti:
ORIGGO s.r.o.
Pečeňady 45
922 07 PEČEŇADY
IČO: 46 956 981
DIČ: 202 366 6238
Bankový účet: TATRABANKA: 2928887402/1100



Kupujúci je fyzická alebo právnická osoba, ktorá vstupuje do obchodného vzťahu s predávajúcim ako odberateľ produktov od predávajúceho prostredníctvom internetového obchodu. Objednaním akéhokoľvek tovaru kupujúci potvrdzuje, že akceptuje tieto podmienky predaja:

1. TOVAR A CENY
Ponúkame NOVÝ tovar.
Ceny za tovar sú uvedené vrátane DPH, v prípade zmeny ceny platí cena uvedená v čase objednania. Ceny sú pevne stanovené. K cene za tovar treba prirátať príslušné poštovné, viď nižšie.

2. TOVAR NA OBJEDNÁVKU:
Veľkostia druh tovaru nakupujete na vlastnú zodpovednosť a podla vlastného výberu , toto sa netýka poškodeného nového tovaru (viď. nižšie reklamácie ) ak tovar je malý alebo veľký alebo Vám nevyhovuje, nevymiename ho.
Uzávierky tovaru na objednávku budeme uvádzať na našich stránkach. Keďže sa jedná zväčša o tovar ručne robený a v limitovaných sériach, môže sa stať, že už požadovaný tovar nebude k dispozícii, v tom prípade zašleme Vašu úhradu späť na Váš účet a budeme Vás informovať.

3.OBJEDNÁVKA
Objednávky prosím zasielať cez MMB.Kupujúci si tovar objedná prejavením záujmu o kúpu. Pri záujme o viac vecí je nutné potvrdiť každú zvlášť, aby nedošlo k nedorozumeniam. Po výbere dostanete informáciu o dostupnosti tovaru. Ak bude tovar ihneď dostupný, obdržíte podklady k platbe. Doplňujúce otázky alebo premerania nepovažujeme za záväzné a vec posúvame prípadnému ďalšiemu záujemcovi!
STORNO objednávky je možné bez sankcií do 24 hodin! Ak po obdržaní údajov k platbe nezaplatíte ani nekomunikujete, dostanete negatívne hodnotenie!!

4. PLATOBNÉ PODMIENKY
Akceptujeme platbu vopred na účet alebo poštovou poukážkou, variabilný symbol Vám bude zaslaný na základe čísla priradenej faktúry, Tento variabilný symbol je nutný na správne identifikovanie platby! NA DOBIERKU NEPOSIELAME!!
Po obdržaní údajov k platbe nás informujte, kedy objednávku uhradíte! Vieme počkať, ak máte vážny záujem. Ak nám však bez predchádzajúceho upozornenia nepríde platba do troch pracovných dní, sme oprávnení uprednostniť dalšieho záujemcu!

5. POŠTOVNÉ A DODANIE TOVARU
Tovar zasielame Slovenskou poštou, pričom treba rešpektovať ich dodacie lehoty.

Vybraný tovar, ktorý je ihneď k dispozícii zasielame poštou štandartne do 3 pracovných dní od obdržania platby, výnimočne sa môže dodacia lehota predĺžiť v prípade choroby, sviatkov a pod. Tovar posielame Slovenskou poštou najčastejšie formou doporučeného listu, balíka.*** Na požiadanie obyčajne na svoju zodpovednosť.***Na požiadanie poistený balík + si priplatíte poistenie.***

° Poštovné ZADARMO - pri nákupe nad 100 €!!!

POZOR!!!
POŠTOVNÉ PRI TOVARE NEUVÁDZAME Z TOHO DÔVODU,ŽE TEN ISTÝ TOVAR LEN INÁ VEĽKOSŤ MÁ INÚ GRAMÁŽ.
PRI POŠTOVNOM DÁVAM MOŽNOSŤ KAŽDÉMU SI VYBRAŤ DOPORUČENE ALEBO OBYČAJNE. .AUTOMATICKY POSIELAM DOPORUČENE 2. TRIEDA LISTOVOU NA POŽIADANIE OBYČAJNE 2. TRIEDA LISTOU. NAD 1 KG - BALÍK 2. TRIEDOU.

BALNÉ - 0,20 Eur

LIST 2.TRIEDY DOPORUČENE :
50 g.- 1.10 + 0,20 (BALNÉ)= 1,30
100 g.- 1.25 + 0,20 =1,45
500g. - 1.45 + 0,20 = 1,65
1000g- 2,05 + 0,20 = 2,25

BALÍK 2.TRIEDY : Do 2 kg - 2,80 +0,20 = 3,00

LIST 2. TRIEDY OBYČAJNE :
50 g - 0,45 + 0,20 = 0,65
100 g- 0,60 + 0,20 = 0,80
500 g - 0,80 + 0,20 = 1,00
1000 g - 1,40 + 0,20 = 1,60
2000 g - 2,40 + 0,20 =2,60

Ostatné ceny poštovného sa riadia podľa cenníka SP.
O spôsobe zaslania balíčka, teda o jeho poistení, rozhoduje kupujúci, takže v prípade straty nepoisteného balíčka nenesieme finančnú zodpovednosť s ním spojenú a finančné vyrovnanie strateného balíčka prebehne len vo výške náhrady škody uznanej Slovenskou poštou.

Preplatky poštovného vraciame len na vyžiadanie.
OSOBNÝ ODBER je MOŽNÝ v PIEŠŤANOCH ORIGGO Winterova 74 a to na predchádzajúcej dohode.


Ak by sa stalo, že tovar z akýchkoľvek príčin (napr.choroba, poškodenie alebo meskajuca preprava zo zahraničia) nebudeme môcť dodať, ihneď Vás budeme kontaktovať s návrhom riešenia. Môžeme sa dohodnúť na výbere iného tovaru, zľave alebo vrátení zaplatenej sumy.

6. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY -
Všetok tovar zakúpený v našom internetovom obchode môžete bez udania dôvodu vrátiť do 7 pracovných dní od prevzatia tovaru. Prosím písať cez MMB. § 12 Zákona o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (zákon č. 108/2000 Z.z.). Neskoršie odstúpenie od zmluvy už nie je možné. Tovar je nutné zaslať na našu adresu, prípadne doručiť osobne do predajne v Piešťanoch.
Tovar neposielajte dobierkou!!
Do balíka priložte originál daňového dokladu, ktorý sme Vám poslali spolu s tovarom. Za zaplatený vrátený tovar Vám vrátime € najneskôr do 15 pracovných dní po obdržaní vrátenej zásielky, na účet, z ktorého ste zaplatili, prípadne inou formou podľa vzájomnej dohody.
Dôležité upozornenie: sumu za fakturované náklady na poštovné a balné predávajúci späť nevracia!!

Od zmluvy nie je možné odstúpiť v nasledovných prípadoch:
° Ak je tovar mechanicky poškodený
° Ak tovar javí známky používania
°Ak tovar nie je v pôvodnom obale a nie je opatrený pôvodnými štítkami výrobcu alebo dodávateľa

V prípade neoprávneného vrátenia tovaru bude tento tovar vrátený zákazníkovi na jeho náklady.

7. ZÁRUKA A REKLAMÁCIE
Na nový tovar je poskytovaná záruka 24 mesiacov v zmysle zákona a začína plynúť dátumom prevzatia tovaru. Kupujúci je povinný pri prevzatí tovaru si ho skontrolovať a do 48 hod.nahlásiť prípadné zistené chyby. Reklamácia používaného tovaru, ktorá vznikla jeho nesprávnym používaním, skladovaním alebo nesprávnym ošetrovaním (praním) sa neakceptuje pre neodôvodnenosť. Po obdržaní reklamovaného tovaru Vás budeme ihneď kontaktovať a reklamáciu vybavíme v čo najkratšom stave, ale podľa zákona max.do 30 dní.

8. ZÁRUKA NA POUŽITÝ TOVAR
Na použitý tovar záruka neplatí, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na chyby, ktoré tento tovar mal pri prevzatí kupujúcim a on nebol o tom informovaný. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a chyby popísané v inzertnej fotografii.

9. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Predávajúci sa zaväzuje, že Vaše osobné údaje / adresa,e-mail, číslo telefónu/ slúžia len pre nutný kontakt so zákazníkom, preto nebudú zverejňované a poskytnuté druhým osobám.

Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu a prajeme príjemný nákup.
Vaše ORIGGO
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.11.2013, 10:55
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu