. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Monika H. (hegyim) ID 251620
.
mimibazar.sk/hegyim
Oblasť: Bratislava
Telefon: 0910933556
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.8.2012
Naposledy: 1.12.2018 14:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Takáč Milan - DELTA
Eötvösova ul. 2379/45
Komárno
IČO: 37199196
zodpovedná osoba za vedenie web stranky Monika Hegyiová, 0910 933 556
anjelskabielizen@gmail.com - k dispozicii nonstop
na telefone od 07.00 - 21.30 hod.,

Objednávky prijaté o víkende a vo sviatok sú potvrdzované najneskôr nasledujúci pracovný deň. Doba dodania sa v tomto prípade o dni pracovného voľna predlžuje.

Záruka na predávaný nový tovar podľa platnej legislatívy 2 roky.

Cena poštovného:
Všetky výrobky zasielame zákazníkom diskrétne zabalené formou dobierky, (Slovenská pošta). Pri objednávke do hodnoty 50 Eur, účtujeme poštovné a balné vo výške 2 Eur. Pri objednávke od hodnoty 50 Eur neúčtujeme poštovné ani balné. Pri zahraničných objednávkach vyžadujeme platbu vopred na náš účet. Variabilný symbol ako aj informácie o možnosti platby posielame emailom.

Zásielky, ktoré sú nám vrátené ako nevyzdvihnuté, zasielame znovu len na opätovné vyžiadanie.

Doba dodania tovaru:
Tovar Vám doručíme do 7 pracovných dní pokiaľ je na sklade, v opačnom prípade od 14 do 20 pracovných dní. O meškaní dodávky alebo vypredaní tovaru budete informovaní. O skutočnosti, že tovar nie je momentálne skladom, budete hneď informovaní e-mailom alebo telefonicky. Ďakujeme za pochopenie.
Objednávky prijaté o víkende a vo sviatok sú potvrdzované najneskôr nasledujúci pracovný deň. Doba dodania sa v tomto prípade o dni pracovného voľna predlžuje.

Osobné prevzatie objednaného tovaru je možné len po predchádzajúcom písomnom alebo telefonickom dojednaní, zvyčajne od 8:00 do 18:00 hod aj vrátane víkendov.

Všetky objednávky, urobené prostredníctvom internetového obchodu sú záväzné.
Odoslaná objednávka je návrhom kúpnej zmluvy. Kúpna zmluva vzniká a je platná v okamžiku vzájomného potvrdenia objednávky medzi kupujúcim a predávajúcim, t.j. okamžikom, keď je: - zákazníkovi(kupujúcemu) doručený e-mail s výpisom z objednávky alebo potvrdená objednávka textovou správou na jeho telefónne číslo.
Podmienkou platnosti elektronickej objednávky je vyplnenie všetkých formulárov, predpísaných údajov a náležitostí. Storno objednávky je mozne do 24 hodin od objednavky mailom alebo sms.

Ceny tovaru sú vyznačené u jednotlivých položiek tovaru. Sú uvedené vrátane DPH.
Ceny za dopravu, prípadne ďalšie poplatky si kupujúci môže overiť na stránke Dodacie podmienky. Pred odoslaním objednávky bude celková cena dodávky vypočítaná vrátane DPH, a zákazník odsúhlasí konečnú cenu tovaru, dopravy a všetkých prípadných poplatkov.Vlastnícke právo ku tovaru prechádza na kupujúceho v okamžiku zaplatenia kúpnej ceny a jeho prebraním. Vyplnením a odoslaním objednávkového formuláru dáva kupujúci predávajúcemu súhlas k zhromažďovaniu a archivovaniu osobných údajov o kupujúcom a o jeho nákupoch (dôvernosť údajov, viď. Ochrana osobných údajov).

Kupujúci (spotrebiteľ) má právo na základe ustanovenia občianskeho zákonníku, v znení neskorších predpisov odstúpiť od zmluvy do 14-tich dní od prevzatia tovaru. Pokiaľ sa tak rozhodne, musí tovar poslať späť predávajúcemu v uvedenej lehote – predpokladom je doručenie vráteného tovaru predávajúcemu (určujúci je dátum odoslania: napr. dátum doručenia je 1.2., posledný deň tovar odoslať tzn. Predať k preprave či osobne vrátiť v sídle prevádzky je 15.2.). Po prevzatí vráteného tovaru predávajúci najneskôr do 30-tich dní zákazníkovi vráti späť odpovedajúcu čiastku dopredu dohodnutým spôsobom. Tovar musí byť nepoškodený, bez známok používania spolu s dodacím listom.

V prípade, že žiadate o výmenu tovaru alebo vrátenie peňazí (vid. odst.1), zašlite nám výrobok späť bez známok používania, nepoškodený, v pôvodnom obale spolu s dodacím listom.

Pri zaslaní späť volte vhodný obal, aby nedošlo k poškodeniu tovaru pri preprave. Vrátený tovar zároveň odporúčame poistiť.

Tovar poškodený pri preprave v dôsledku voľby nevhodného obalu nie je možné vymeniť alebo za takýto tovar žiadať vrátenie peňazí.

Zákazníkovi bude vrátená čiastka zaplatená za tovar ponížená o náhradu za skutočne vynaložené náklady dodávateľa spojené s vrátením tovaru (§53 Občianskeho zákonníku). Náklady spojené s vrátením tovaru hradí zákazník. Zákazník nesmie zaslať tovar na dobierku. Pri zaslaní tovaru na dobierku necháme tovar vrátiť späť.

Kupujúci nemôže odstúpiť podľa Občianskeho zákonníku, v znení neskorších predpisov od kúpnej zmluvy na poskytovanie služieb, ak s ich plnením sa začalo s jeho súhlasom pred uplynutím 14 dní od prevzatia plnenia, na dodávku tovaru alebo služieb, ktorých cena závisí na výchylkách finančného trhu nezávisle na vôli dodávatela, na dodávku tovaru upraveného podľa priania spotrebiteľa alebo pre jeho osobu, ako i tovaru, ktorý podlieha rýchlej skaze, opotrebeniu alebo zastaraniu, na dodávku audio a video nahrávok a počítačových programov, ak porušil spotrebiteľ ich originálny obal, na dodávku novín, periodík a časopisov, spočívajúcich v hre alebo lotérii.

Záručné podmienky a reklamácie

Dĺžka záručnej doby sa riadi platnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka, činí teda 24 mesiacov s výnimkami stanovenými zákonom. Záručná doba začína bežať prevzatím tovaru kupujúcim a predlžuje sa o dobu, po ktorú bol výrobok v záručnej oprave.

Garantovaná záručná doba 24 mesiacov platí len pre konečného spotrebiteľa, nie pre podnikateľov (nákup na IČ), ktorí tovar kupujú pre účely ďalšieho obchodu s daným výrobkom. V tomto prípade nie je záručná doba stanovená občianskym zákonníkom, ale stanovuje ju konkrétny dovozca tovaru do SR.

Na použitý tovar sa nevzťahuje záručná doba.

Dĺžka záručnej doby sa riadi platnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka, činí teda 24 mesiacov s výnimkami stanovenými zákonom. Záručná doba začína bežať prevzatím tovaru kupujúcim a predlžuje sa o dobu, po ktorú bol výrobok v záručnej oprave.

Prípadné reklamácie budú vybavené v súlade s reklamačným poriadkom internetového obchodu a právnym poriadkom platným v SR.

Tovar na reklamáciu posielajte najlepšie v pôvodnom obale (alebo zvoľte iný vhodný obal na prepravu), dopravca neručí za zle zabalené zásielky.

Prípadné reklamácie budú vybavené v súlade s reklamačným poriadkom internetového obchodu a právnym poriadkom platným v SR.

Pokiaľ zákazník dostal iný výrobok, než si objednal (neúmyselná zámena pri balení výrobku), alebo dostal výrobok s chybou, zašle nám ho späť nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom obale spolu s dodacím listom. Bezplatne Vám zašleme výrobok správny (resp. nepoškodený).Pri zasielaní späť volte vhodný obal, aby nedošlo k poškodeniu tovaru pri preprave. Zákazník doručí reklamovaný tovar na vlastné náklady a riziko na adresu servisného predajcu.

POUZITY TOVAR:

na použitý tovar sa záruka nevzťahuje.
Všetok použitý tovar bude odoslaný iba poštou a do do 7 dní od pripisania finančných prostriedkov na účet. Stornovať objednávku je možné do 24 hodín od potvrdenia objednávky mailom alebo sms správy. Reklamacie použitého tovaru budú riešené k vašej spokojnosti dohodou. Použitý tovar je možné vrátit do 7 dní od doručenia tovaru.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.9.2012, 11:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu