. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Ivana Jurovatá (mimisk) ID 2403
.
mimibazar.sk/mimisk
Oblasť: Skalica
Telefon: 0907 183 050
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.2.2006
Naposledy: 8.9.2022 14:29
Aktualizácia: 5.5.2019 14:22
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
33515344
DIČ SK1020297300
HODNOTENIE 221
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
***Prevádzkovateľ:
Ivana Jurovatá MI-MI
Bratislavská 29
908 51 Holíč
IČO: 33515344
DIČ: 1020297300
IČ DPH: SK1020297300

Prevádzka: MI-MI, Bratislavská 29, 908 51 Holíč
tel: 034 668 3089 ,0907 183 050
mail : mi-mi@stonline.sk
Zodpovedný za objednávky: Ivana Jurovatá
Pracovná doba : Pondelok - Piatok 9.00-12.00 13.00-17.00
Sobota 9.00-11.00

1. Objednávka a uzatvorenie zmluvy.


Po výbere a zvolení počtu kusov tovaru do nákupného košíka a vyplnení registračných a kontaktných údajov a ich odoslaní ste urobili záväznú objednávku. Pokiaľ bola Vaša objednávka riadne odoslaná a prijatá, zapíše sa do našej databázy a my Vám zašleme správu e-mailom o jej prijatí a následne aj o výške poštovného a balného.Všetky objednávky sú pre obe zmluvné strany záväzné. Odoslaním objednávky zákazník potvrdzuje, že sa oboznámil s nákupnými aj reklamačnými podmienkami. Kúpno-predajná zmluva medzi predávajúcim a kupujúcim vzniká odoslaním objednávky kupujúcim ( zákazníkom ) a jej prijatím na strane predávajúceho.

2. Dodacie podmienky.

Predávajúci sa zaväzuje dodať kupujúcemu druh a množstvo objednaného tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok, ktoré platia v deň prijatia objednávky a dodať ho adekvátne zabalený, odoslať tovar v najkratšej možnej lehote, vystaviť a priložiť faktúru ( doklad o kúpe ).

Kupujúci sa zaväzuje objednaný tovar prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov a zaplatiť za tovar cenu v zmysle platobných podmienok. V prípade, že si zákazník neprevezme zásielku s tovarom pri prvom doručení a požaduje jeho opätovné doručenie, je povinný uhradiť náklady oboch doručení tovaru.

3. Doba dodania.

Dodávky objednaného tovaru budú podľa dostupnosti produktov a prevádzkových možností predávajúceho realizované v čo najkratšom termíne. Priemerná doba dodania tovaru je 7 až 14 dní, pri nábytku od 2 do 6 týždňov. Pri tovare, ktorý nie je dostupný skladom v deklarovanej dodacej lehote, Vás upovedomíme na zmenu dodacej lehoty Vašej objednávky a Vy máte možnosť objednávku zmeniť alebo celkom zrušiť.

4. Ceny tovaru.

Uvedené ceny tovaru sú platné v čase objednania tovaru. Predajca si vyhradzujeme právo tlačových chýb a zmeny cien. Všetky ceny sú vrátane 19% DPH. V cene tovaru nie je započítané poštovné a balné.

5. Spôsob dopravy.

a) Slovenská Pošta - balíky s hmotnosťou do 15 kg sú zasielané ako balíky 2.triedy. Balík je doručený až k Vám domov. V prípade, že nebudete doma zastihnutý, môžete si balík s tovarom vyzdvihnúť na pobočke Slovenskej Pošty príslušnej podľa Vašej adresy. V deň podania balíka na Pošte Vás budeme o tom informovať e-mailom. Tento spôsob dopravy je spoplatnený podľa cenníka služieb Slovenskej Pošty ( Tarifa SP ).

b) Expres Kuriér – touto službou sú zasielané balíky s hmotnosťou nad 15 kg. Ak požadujete zaslať aj balík do hmotnosti 15 kg kuriérom, uveďte túto skutočnosť do poznámky k objednávke. Kuriér doručí balík až k Vám domov, do zamestnania a pod. v následujúci deň po podaní ( maximálne do 2 dní od podania ). Deň podania balíka a jeho doručenie bude s Vami dohodnuté vopred. Tento spôsob dopravy je spoplatnený podľa cenníka služieb Slovenskej Pošty ( Tarifa SP ).

c) osobný odber – je možný počas otváracích hodín „kamennej“ predajne. Po predbežnej telefonickej dohode aj mimo nich, ak to naše prevádzkové podmienky dovolia.

6. Spôsob platby.

a) Dobierka - platíte až pri prevzatí tovaru. Tento spôsob platby je spoplatnený podľa cenníka služieb Slovenskej Pošty ( Tarifa SP ).

b) Bezhotovostná platba - predfaktúra - táto forma platby vopred sa vyžaduje pri objednávke nad 180,- €. Po prijatí objednávky sa vystaví predfaktúra, ktorá je odoslaná e-mailom alebo poštou, podľa požiadavky zákazníka. Platbu vopred možno uskutočniť vkladom na účet firmy, poštovou poukážkou alebo prevodným príkazom. Po nezaplatení predfaktúry do 10 dní budeme považovať objednávku za zrušenú. Doba dodania začína plynúť dňom prijatia platby. Ak doba dodania bude z technických dôvodov nesplniteľná, zákazníkovi je poskytnutá možnosť zrušenia objednávky a zároveň je mu vrátená uhradená platba.

c) Platba v hotovosti pri osobnom odbere tovaru v predajni.

Príklady cien poštovného :

balík Pošta na dobierku do 5kg +3,60 €

balík Pošta na dobierku do 10kg +4,10 €

balík Pošta na dobierku do 15kg +4,60 €

Kuriér na dobierku do 20 kg +8,5 €

Kuriér platba vopred do 30kg +8,30 €

O presnej výške poštovného za objednaný tovar Vás budeme informovať e-mailom po prijatí objednávky ( softvér internetového obchodu nedokáže spočítať cenu poštovného podľa ozajstnej váhy zásielky a jej prípadné rozdelenie do viacerých balíkov kvôli rozmerom a váhe zásielky a požiadavkám jej bezpečnej prepravy).

Pri objednávke do zahraničia poštovné vypočítavame individuálne podľa hmotnosti zásielky a štátu, do ktorého sa zásielka posiela.

7. Zrušenie objednávky.

Kupujúci je oprávnený stornovať objednávku bez udania dôvodu do 24 hodín od jej odoslania. Zrušenie objednávky nám zašlite na náš e- mail, obratom Vám zašleme potvrdenie o zrušení objednávky.

8. Vrátenie tovaru - odstúpenie od kúpnej zmluvy.

Odstúpenie od kúpnej zmluvy zo strany kupujúceho v prípade neosobného spôsobu doručenia tovaru (nevzťahuje sa na osobné prevzatie tovaru) - kupujúci má v súlade so zákonom právo odstúpiť od zmluvy do 14 dní od prevzatia tovaru.

Ak takýto prípad nastane, musí kupujúci :

- kontaktovať predávajúceho, so žiadosťou o odstúpenie od zmluvy s uvedením čísla objednávky, dátumu nákupu a Vaším číslom účtu či adresou pre vrátenie peňazí,

- tovar musí byť v pôvodnom nepoškodenom obale, nepoužitý, nepoškodený, kompletný ( vrátane príslušenstva, záručného listu, návodu, atď. ),

- súčasťou vráteného tovaru musí byť kópia útržku z dobierkovej alebo balíkovej faktúry, dokladu o kúpe tovaru,

- tovar treba zaslať doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste k nám (NIE VŠAK NA DOBIERKU!).

Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar zašleme poukážkou alebo prevodom na Váš účet a to najneskôr do 3 pracovných dní po fyzickom prijatí tovaru. Vrátená čiastka sa bude rovnať kúpnej cene, pokiaľ bolo poštovné pri dodávke účtované. Ak sa poštovné neúčtovalo, tak bude z kúpnej ceny suma za dopravu odpočítaná.
Reklamačný poriadok a záruka



Pri reklamácií postupujte nasledujúcim spôsobom:
Popis zistenej závady s číslom faktúry, prípadne fotografiu poškodenej súčiastky, dielu ( môže byť nafotené aj mobilným telefónom ) zašlite na našu e-mailovú adresu. O ďalšom postupe pri výmene reklamovanej súčiastky, dielu Vás budeme informovať. Nie je nutné ihneď zasielať poškodenú súčiastku, diel.
Ak pri preberaní balíku od pošty alebo kuriérskej služby zistíte, že obal dodaného tovaru je poškodený, balík neprevezmite, alebo prevzatie tovaru potvrďte pracovníkovi pošty, alebo kuriérskej služby až po skontrolovaní tovaru.

Na každý tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná lehota 24 mesiacov . Plynúť začína dňom prevzatia tovaru. Počas tohoto času budú všetky reklamované chyby, nedostatky a závady odstránené bezplatne. Čas, od kedy začína plynúť záručná doba, zistíte na doklade o kúpe (blok, faktúra, dodací list atď.). Tento doklad si prosím dôkladne uschovajte.


Na použité veci (prevažne oblečenie po mojom synovi ) neplatí záruka, zodpovednosť prodávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim a nebol o nich pri predaji informovaný. Pokiaľ takáto vada výjde najavo až dodatočne, je stanovená 12-mesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a na uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady. Zodpovednost prodávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď v konkrétnom inzeráte alebo všeobecne v obchodných podmienkach.



ODSTÚPENIE OD KÚPNEJ ZMLUVY

Odstúpenie od kúpnej zmluvy zo strany kupujúceho v prípade neosobného spôsobu doručenia tovaru (nevzťahuje sa na osobné prevzatie tovaru):
Kupujúci má v súlade so zákonom právo odstúpiť od zmluvy do 14 dní od prevzatia tovaru.
Ak takýto prípad nastane, musí:
- kontaktovať predávajúceho, so žiadosťou o odstúpenie od zmluvy s uvedením čísla objednávky, dátumu nákupu a Vaším číslom účtu či adresou pre vrátenie peňazí

- tovar musí byť: v pôvodnom nepoškodenom obale, nepoužitý, nepoškodený, kompletný (vrátane príslušenstva, záručného listu, návodu, atď.)



- súčasťou vráteného tovaru musí byť kópia útržku z dobierkovej alebo balíkovej faktúry, dokladu o kúpe tovaru
- tovar treba zaslať doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste k nám (NIE VŠAK NA DOBIERKU!)



Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar zašleme poukážkou alebo prevodom na Váš účet a to najneskôr do 3 pracovných dní po fyzickom obdržaní tovaru. Vrátená čiastka sa bude rovnať kúpnej cene, pokiaľ bolo poštovné pri dodávke účtované. Ak sa poštovné neúčtovalo, tak bude z kúpnej ceny suma za dopravu odpočítaná.

V prípade, že vyššie uvedené podmienky Vami neboli splnené, nebudeme môcť akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený na náklady odosielajúceho späť.


Tovar je možné odobrať osobne po dohode priamo na našej predajni, viď kontakt
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.4.2011, 11:08
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu