. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Michal S. (DEDRA eshop) ID 237728
SCHMUCKIES s. r. o.
.
mimibazar.sk/dedraeshop
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.3.2012
Naposledy: 3.4.2017 20:28
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
50096966
DIČ SK2120185089
HODNOTENIE 55
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Na úvod stručné informácie:

Kontaktovať nás môžete prakticky nepretržite na: dedraeshop@gmail.com
v prípade záujmu aj prostredníctvom sms na t.c. 0902424597

Tovar expedujeme do 5 pracovných dní od prijatia objednávky (v prípade platby vopred do 5 pracovných dní od úhrady)..


Platba:
- vopred na účet,
- na dobierku,


Dodávka:
- poštou - ceny podľa taríf Slovenskej pošty
- kuriér DPD - 3,99eur (platba vopred), 4,99eur (dobierka).
- kuriér DPD - objednávka na 50eur doručenie Zdarma
- DPD Parcel shop - 3,60eur (platba vopred), 4,60eur (dobierka).-
- osobný odber Bratislava Staré mesto Zeleninka Holubka (platba vopred).


DEDRA eshop je nezávislý distribútor výrobkov českej spoločnosti Vaše Dedra.


Kontaktné údaje obchodu
www.dedraeshop.sk

Obchodné meno: SCHMUCKIES s. r. o.

Sídlo: Lichardova 3, 81103 Bratislava
IČO 50096966
DIČ 2120185089


Dodacie lehoty

Nakoľko tovar expedujeme do 5 pracovných dní, doručenie kuriérom garantujeme do 7 pracovných dní, pri zaslaní poštou do 10 pracovných dní.


Cena, platobné podmienky a prepravné

Predávajúci nie je platcom DPH. Platná cena produktu bude vždy oznámená pri spracovaní objednávky. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu ceny. Pokiaľ je predajná cena vyššia ako cena potvrdená kupujúcemu je o tom kupujúci informovaný a situácia sa rieši vzájomnou dohodou medzi predávajúcim a kupujúcim - kupujúci má právo predmetnú objednávku stornovať. V cene tovaru nie je zahrnuté poštovné. Balné a manipulačné je zdarma. Daňovým dokladom je faktúra, ktorú obsahuje každá zásielka a ktorá slúži zároveň ako dodací a záručný list. Kupujúci uhrádza platbu dobierkou alebo prevodom/vkladom vopred na účet predávajúceho.

Kupujúci si môže zvoliť spôsob dopravy, a to:

- prostredníctvom Slovenskej pošty podľa aktuálne platného cenníka Slovenskej pošty.
Výška nákladov na dopravu bude vždy oznámená kupujúcemu pri spracovaní objednávky. (Podmienkou je platba vopred na účet)

- kuriérom DPD - 3,99eur (platba vopred), 4,99eur (dobierka). Objednávka na 50eur doručenie Zdarma

- DPD Parcel shop - 3,60eur (platba vopred), 4,60eur (dobierka).

- Osobný odber – Bratislava Staré mesto Zeleninka Holubka (platba vopred na účet).



Preberanie tovaru

Pri preberaní tovaru je kupujúci povinný skontrolovať fyzickú neporušenosť a kompletnosť zásielky. Pokiaľ je zásielka viditeľne poškodená a zničená, spotrebiteľ je povinný bez prevzatia zásielky ihneď kontaktovať predávajúceho a so zasielateľskou spoločnosťou spísať Zápis o škode na zásielke. Akékoľvek neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie produktu nebudú akceptované.


Predávajúci nezodpovedá

- Za oneskorené dodanie tovaru poštou, za poškodenie zásielky poštou, za oneskorené dodanie tovaru zapríčinené nesprávne uvedenou adresou prijímateľa. Kupujúci sa zaväzuje zaplatiť za tovar cenu v plnej výške a v zmysle platobných podmienok platných v deň objednania tovaru. V prípade, že kupujúci objednaný tovar neprevezme, predávajúci si vyhradzuje právo uplatniť si u kupujúceho náhradu vzniknutej škody. Tovar je dodávaný kupujúcemu na miesto uvedené v objednávke ako miesto dodania tovaru spolu s daňovým dokladom. Dodatočnú zmenu doručenia je možné spresniť e-mailom. Kupujúci je informovaný o expedícii tovaru. Slovenská pošta doručuje zásielky cca do 3 dní. V prípade ak pošta nedoručí oznam o uložení zásielky kontaktujte nás.

- Za prípadné škody, ktoré si môže kupujúci spôsobiť nevhodným použitím čistiacich prostriedkov. V prípade pochybností odporúčame vyskúšať na nie viditeľnom mieste.


Odstúpenie od zmluvy

Kupujúci je oprávnený stornovať objednávku bez poplatku a uvedenia dôvodu do jednej hodiny od oznámenia o spracovaní objednávky. Objednávku je možné stornovať výlučne e-mailom.

Podľa § 12 Zákona č. 108/2000 Z.z. pri tovare zakúpenom v internetovom obchode je kupujúci oprávnený bez uvedenia dôvodu odstúpiť od zmluvy do 14 kalendárnych dní odo dňa prevzatia tovaru. Odstúpenie od zmluvy musí byť uskutočnené písomnou formou, musí obsahovať všetky údaje slúžiace k identifikácii produktu, kupujúceho a predávajúceho a musí byť vo vyššie uvedenej lehote doručené spolu s produktom do sídla predávajúceho na náklady a zodpovednosť spotrebiteľa. Náklady na vrátenie produktu znáša spotrebiteľ. (Formulár na odstúpenie od zmluvy Vám zašleme po vyžiadaní, poprípade si ho môžete stiahnuť na stránke nášho eshopu).
Produkt nesmie byť poškodený, používaný, musí byť v pôvodnom obale a spolu s produktom musí spotrebiteľ odovzdať všetky dokumenty týkajúce sa predmetného produktu, ktoré obdržal pri jeho kúpe. Produkt sa nevracia na dobierku. Takto zaslaný produkt sa neprijíma a vracia späť.

Pri dodržaní vyššie uvedených povinností spotrebiteľa, predávajúci prevezme tovar späť a do 14 dní odo dňa odstúpenia od zmluvy cenu zaplatenú za produkt vráti spotrebiteľovi vopred dohodnutým spôsobom.

Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku (odstúpiť od zmluvy) alebo jej časti ak:
a) produkt sa prestal vyrábať alebo nie je momentálne dostupný

b) zmenila sa cena dodávateľa produktu


Záruka a reklamácia

Na tovar sa vzťahuje záruka 2 roky. V prípade reklamácie nás kontaktujte na dedraeshop@gmail.com. Reklamovaný tovar je potrebne zaslať na našu adresu spolu s kópiou faktúry (ktorá je záručným listom). Predávajúci ma na posúdenie reklamácie 30 dni.

Záverečné ustanovenia

Odoslaním objednávky kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil a súhlasí s obchodnými podmienkami. Kúpna zmluva medzi predávajúcim a kupujúcim vzniká odoslaním objednávky na strane kupujúceho a prijatím objednávky na strane predávajúceho.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.8.2016, 17:45
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu