. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Jozef V. (socks) ID 229699
SOX Land a David James
.
mimibazar.sk/socks
Oblasť: Handlová
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.1.2012
Naposledy: 22.1.2015 16:48
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
41600282
DIČ SK1071005793
HODNOTENIE 13
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Firma: Jozef Vaigl - SOX Land a David James
Sídlo: Okružná 15/2, Handlová 97251
IČO: 41600282
DIČ: 1071005793
IČ DPH: SK 1071005793

Tel: kontakt 0905 444 140 v čase od 8:00 do 16:00
Email: soxland@soxland.sk v čase od 8:00 do 16:00 (ale emaily kontrolujeme priebežne aj mimo pracovnú dobu)

Ponúkaný tovar je NOVÝ TOVAR.

1. Dodacie podmienky:

Zaväzujeme sa -
* dodať kupujúcemu druh a množstvo objednaného tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok, ktoré platia v deň odoslania objednávky.
* dodať kupujúcemu tovar vhodne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy.
* pri objednávke viacerých produktov odoslať tovar naraz - obvykle do 48 hodín od obdržania objednávky, avšak ak na niektorý z výrobkov je dlhšia doba dodania a objednávka obsahuje aj tovar držaný skladom /ihneď k dispozícii/ a jedná sa o tovar, bude objednávka vybavovaná postupne, tovar na sklade najprv a potom objednaný tovar. V tomto prípade vám budú expedičné náklady účtované len raz, pri prvej dodávke tovaru.

Nezodpovedáme za -
* oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou, prepravným kuriérom, resp. prepravnou spoločnosťou.
* oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa.

Kupujúci sa zaväzuje -
* objednaný tovar prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov.
* zaplatiť za tovar cenu v plnej výške, v zmysle platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky


2. Dodacie lehoty:

Dodávky objednaného tovaru budú realizované ihneď po prijatí platby na náš účet a v čo najkratšom termíne. Priemerná doba expedície nášho tovaru sa pohybuje v rozmedzí do 24 hodín od prijatia platby (vyhradzujeme si možnosť predĺžiť čas do 48 hodín na základe našich prevádzkových možností)


3. Ceny tovaru:

Uvedené ceny sú platné v čase objednania tovaru. Všetky ceny sú vrátane 20% dane z pridanej hodnoty (DPH). V cene tovaru nie sú započítané expedičné náklady a balné.. Dokladom o predaji je faktúra, ktorá je pripojená ku každej zásielke, a ktorá slúži zároveň ako dodací a keď nie je priložený samostatný záručný list tak ako aj záručný list.


4. Platby za tovar:

Akceptujeme platby Bankovým prevodom alebo Priamym vkladom na náš účet
Bankové spojenie: Slovenská sporiteľna.
Číslo účtu: 0372986595 / 0900

- alternatíva Dobierka - platí len po vzájomnej dohode

Ttovar budeme pre kupujúceho rezervovať maximálne 7 kalendárnych dní odo dňa prijatia objednávky. Ak nedôjde k platbe do 7 dní, má predávajúci právo, po predošlom upozornení kupujúceho objednávku zrušiť..

Kupujúci za tovar zaplatí vopred prevodom na náš účet alebo priamym vkladom na náš účet - tu musí pripísať 1,45 EUR za poplatok vkladu v hotovosti.


5. Dodanie a poštovné:

Objednaný tovar zasielame Slovenskou poštou 1. triedou pri dodržaní taríf Slovenskej pošty na adresu udanú kupujúcim v objednávke. Na základ dohody môžme poslať tovar aj doporučene alebo s poistením.
Balné účtujeme v jednotnej sume 0,40EUR.

(Pri objednávke do zahraničia poštovné vypočítavame individuálne.)


6. Zrušenie objednávky:

Kupujúci je oprávnený stornovať objednávku bez udania dôvodu do 1 hodiny od jej odoslania. (Po 1 hodine prevádzkovateľ začne objednávku vybavovať). Zrušenie objednávky nám zavolajte telefonicky alebo zašlite na naš e- mail, obratom Vám zašleme potvrdenie o zrušení objednávky.


7. Vrátenie tovaru:

Tovar zakúpený v našom internetovom obchode je možné vráťiť bez udania dôvodu najneskôr do 7 dní od jeho prevzatia. Tovar je potrebné vrátiť na adresu sídla spoločnosti v originálnom balení, kompletný, nepoužitý a nepoškodený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí kupujúci. Tovar vrátený na spôsob dobierky nepríjmame! Cena za tovar bude zákazníkovi vrátená bezodkladne po skontrolovaní vráteného tovaru.


8. Záruka:

Na nový tovar, ktorý ponúkame, je poskytovaná 2-ročná záručná doba podľa zákona. Vybavením oprávnenej reklamácie sa záručná doba predlžuje o dobu trvania reklamácie. Ak bola reklamácia v zákonnej záručnej lehote vybavená výmenou tovaru za nový, potom záručná doba začne plynúť znova od dátumu vybavenia reklamácie.


9. Reklamačný poriadok:

V prípade reklamácie zašle kupujúci reklamovaný tovar na adresu prevádzky našej soločnosti. Balík musí byť riadne zabalený a má obsahovať: reklamovaný tovar vrátane príslušenstva, kópiu faktúry, popis závady a kontaktné údaje kupujúceho - spiatočná adresa, tel.číslo, e-mail. Tovar zasielajte buď formou balíka, alebo doporučene ako list. Pri zaslaní tovaru dobierkou nebude táto zásielka prijatá. Reklamovaný tovar musí byť dodaný čistý a mechanicky nepoškodený.



Spiatočnú prepravu po vybavení oprávnenej reklamácie hradí predávajúci. V prípade, že dôjde k vade výrobku v záručnej dobe, má zakazník právo na odstránenie vzniknutej vady. V prípade, že vada tovaru je neodstrániteľná, nahradíme zakazníkovi vadný výrobok novým, alebo po dohode - výrobkom iného typu, pričom dôjde k doplateniu, alebo vráteniu cenového rozdielu.

V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom. Reklamáciu tovaru vybavuje predávajúcí bez zbytočného odkladu, maximálne však do 30 dní od dátumu uplatnenia reklamácie kupujúcím.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.1.2012, 22:46
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu