. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Michaela T. (MMSHOP) ID 21991
.
mimibazar.sk/miskat
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.9.2007
Naposledy: 22.5.2020 8:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
43484271
HODNOTENIE 251
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Všeobecné obchodné podmienky pre nákup v tomto internetovom obchode
1. Vymedzenie základných pojmov
I.Predávajúcim sa rozumie firma Michaela Trojáková, so sídlom č.d.68, Malé Leváre,
prevádzka:
MMSHOP, OD STRED,
Kláštorné nám. 64,
90101 Malacky.
IČO 43484271, tel.č.: 0948 016 701, email: mishi25(z)gmail.com - 24 hodín denne.. Vaše objednávky sú vybavované priebežne, odpoveď o dostupnosti tovaru očakávajte naneskôr do 48 hodín, ak je tovar skladom do 24 hodín.

II. Kupujúcim sa rozumie fyzická osoba, ktorá potvrdila a následne odoslala objednávku.

III. Objednávkou sa rozumie elektronický formulár, ktorý obsahuje informácie o kupujúcom, zoznam objednaného tovaru a cenu tohto tovaru zaslaný na elektronickú adresu predávajúceho.

IV.Tovarom sa rozumie produkty alebo služby, ktoré sa nachádzajú v ponuke predávajúceho.
V.Podmienky bližšie vymedzujú a upravujú práva a povinnosti predávajúceho a kupujúceho.

2. Predmet zmluvy

I. Predmetom zmluvy je tovar, ktorý sa nachádza v ponuke internetového obchodu , alebo tovar, ktorý je predávajúci po dohode s kupujúcim dodať kupujúcemu.

II: Predmetom zmluvy sú takisto služby, ktoré sú v ponuke internetového obchodu.

3. Objednávka a uzatvorenie zmluvy, odstúpenie od zmluvy

I.Odoslaním objednávky zákazník potvrdzuje, že sa oboznámil s týmito Obchodnými podmienkami a súhlasí s nimi. Všetky prijaté elektronické objednávky sú považované za návrh na uzavretie zmluvy a sú považované za záväzné

II. K akceptovaniu návrhu na uzavretie zmluvy zo strany predávajúceho dôjde telefonickým potvrdením elektronickej objednávky, čím vzniká záväzkovoprávny vzťah medzi predávajúcim a kupujúcim.

III.Podmienkou platnosti objednávky je pravdivé a úplné vyplnenie všetkých údajov a náležitostí požadovaných systémom pri registrácií, alebo pri realizácií objednávky. Každá objednávka musí obsahovať: meno kupujúceho, kontaktnú osobu, poštovú a fakturačnú adresu, telefónne číslo, IČO, DIČ, IČ DPH, objednávací kód tovaru, počet kusov, dátum vystavenia objednávky, spôsob úhrady, spôsob prevzatia tovaru. Predávajúci objednávky vybavuje v poradí, v akom prichádzajú

IV: Predávajúci je oprávnený v závislosti na charaktere obchodu (množstvo, cena, náklady na prepravu, vzdialenosť a pod.) predovšetkým pri tovare na objednávku a cene vyššej ako 100 € žiadať kupujúceho o zaplatenie zálohy vo výške 50% ceny objednaného tovaru na účet predávajúceho. Objednávka sa začne vybavovať až po pripísaní zálohy na účet. V prípade zrušenia objednávky peniaze ostávajú predávajúcemu na pokrytie výdajov spojených so zaobstarávaním tovaru.

V. Kupujúci má právo stornovať objednávku bez poplatku najneskôr pri potvrdení objednávky predávajúcim. Storno objednávky je nutné ohlásiť emailom alebo telefonicky

.VI. Kupujúci je oprávnený bez uvedenia dôvodu odstúpiť od zmluvy do 7pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Náklady na vrátenie tovaru znáša kupujúci, ktorý je povinný zaslať nepoškodený tovar na adresu firmy ako doporučenú zásielku s dohodnutým poistením proti škodám spôsobeným prepravou tovaru (nie na dobierku!).

VII. Kupujúci je povinný

4. Dodacie podmienky

I.Dodávky objednaného tovaru budú podľa dostupnosti produktov a prevádzkových možností predávajúceho realizované v čo najkratšom termíne, zvyčajne do 5-14 pracovných dní od záväzného potvrdenia objednávky, vo výnimočných prípadoch môže byť dodacia lehota dlhšia na čo však bude kupujúci vopred upovedomený. Kupujúci berie na vedomie, že pri plnení záväzkov prevádzkovateľa majú uvádzané termíny dodávok orientačný charakter. Kupujúci súhlasí s predĺžením dodacej lehoty v prípade, ak si to okolnosti vyžiadajú. V prípade, že predávajúci nie je schopný dodať kupujúcemu všetok objednaný tovar v dohodnutom termíne, predávajúci o tejto veci v čo najkratšom čase kupujúceho upovedomí a oznámi mu predpokladaný termín dodania objednaného tovaru.

II. Dodanie tovaru je uskutočnené jeho odovzdaním kupujúcemu alebo odovzdaním tovaru na prepravu prepravcovi.I

II. Pri preberaní tovaru je kupujúci povinný skontrolovať fyzickú neporušenosť a kompletnosť zásielky. AK tovar nesie známky viditeľného poškodenia, kupujúci je povinný ihneď to oznámiť predávajúcemu a zásielku neprebrať. Akékoľvek neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie tovaru nebudú akceptované. Prepravné náklady nie sú zahrnuté v cene tovaru. Akékoľvek neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie tovaru nebudú akceptované. Prepravné náklady nie sú zahrnuté v cene tovaru. Poštovné sa účtuje podľa taríf SP nasledovne:
Slovenská pošta
0-1 kg: platba vopred na účet 2 €
0-1 kg: platba na dobierku 2,60 €
1-5 kg: platba vopred na účet 4 €
1-5 kg: platba na dobierku 4,60 €
5- 15 kg: platba vopred na účet 5 €
5-15 kg: platba na dobierku 5,60 €
Kuriér EMS/UPS
0-5 kg: platba vopred na účet 6 €
0-5 kg: platba na dobierku 6,50 €
5-15 kg: platba vopred na účet 7,60 €
5-15 kg: platba na dobierku 8,90 €
Pri určitých druhoch tovaru účtujeme zvýhodnené poštovné alebo dopravu ZDARMA. Tieto podmienky sú uvedené pri kokrétnom tovare.

. IV. Prevádzkovateľ dodá kupujúcemu najneskôr spolu s tovarom v písomnej podobe všetky doklady potrebné na prevzatie a užívanie tovaru a ďalšie doklady predpísané platnými právnymi predpismi (návod v štátnom jazyku, záručný list, daňový doklad).

5. Kúpna cena a platobné podmienky

I. Ceny uvedené v internetovom obchode MMSHOP.sk sú pre kupujúceho platné v čase odoslania objednávky tovaru. Nie sme platcami DPH a preto sú ceny pre kupujúceho konečné. Súčasťou ceny nie je poradenská činnosť, dopravné ani žiadne iné náklady, pokiaľ to nie je uvedené v popise produktu. Cena tovaru je určovaná podľa platného cenníka.

II.Predávajúci si vyhradzuje právo tlačových chýb a zmeny cien, v prípade zmeny kurzu meny, pri výraznom náraste inflácie alebo pri výrazných zmenách dodávateľských podmienok od výrobcov a ostatných dodávateľov tovaru.

III.Kupujúci realizuje platbu

· bezhotovostným prevodom vopred na účet predávajúceho, pričom tovar zasielame až po pripísaní platby na účet. Tovar rezervuje po potvrdení objednávky 5 dní. Ak nedôjde k platbe do 7 dní, má predávajúci právo, po predošlom upozornení kupujúceho, odstúpiť od kúpnej zmluvy.

· Alebo formou dobierky - tovar kupujúci zaplatí pri prebratí zásielky Poštovému doručovateľovi alebo Kuriérovi

6. Práva a povinnosti kupujúceho a predávajúceho

I.Predávajúci sa zaväzuje:

· dodať kupujúcemu tovar v správnom množstve a kvalite.

· spolu s tovarom dodať všetkú potrebnú dokumentáciu potrebnú k správnemu používanie a ošetrovaniu výrobku.

· dodať kupujúcemu tovar vhodne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy

· dodať kupujúcemu riadne potvrdený záručný list ak je dodávaný tento list ako samostatná príloha od výrobcu alebo dodávateľa predávajúceho

II.Predávajúci nezodpovedá za:

· oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou, resp. doručovateľskou spoločnosťou.

· oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou prijímateľa kupujúcim pri objednávaní tovaru

.· za poškodenie zásielky zavinené poštou, resp. doručovateľskou spoločnosťou

.· prípadné nedodanie tovaru, ku ktorému došlo vinou výrobcu alebo dodávateľa predávajúceho v dôsledku akéhokoľvek obmedzenia prípadne zrušenia distribučných práv alebo iných nepredvídateľných prekážok ktoré predávajúci nemohol ovplyvniť.

III.Kupujúci je povinný

:· objednaný tovar prevziať a skontrolovať neporušenosť obalov.

· zaplatiť za tovar cenu v plnej výške a v zmysle planých Všeobecných obchodných podmienok platných v deň odoslania objednávky

· v prípade značného poškodenia obalu pri preberaní od doručovateľskej spoločnosti, uplatniť bezodkladne reklamáciu u tejto doručovateľskej
spoločnosti.

· v prípade, že si kupujúci tovar neprevezme (na základe objednávky), alebo stornuje objednávku po dohodnutom termíne, predávajúci si
vyhradzuje právo uplatniť svoj nárok na náhradu vzniknutej škody.
V prípade, že si zákazník tovar neprevezme tovar pri prvom doručení, a požaduje
opätovné doručenie tovaru, je povinný uhradiť náklady prvého ako aj opätovného doručenia tovaru ak to doručovateľská spoločnosť požaduje.

7. Reklamácia, záruka a vrátenie tovaru

I. Záručná doba podľa zákona č 40/1964 Z.z. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov je stanovená na minimálne 24 mesiacov odo dňa uzavretia kúpnej zmluvy alebo zhora ohraničená dátumom spotreby tovaru a plynie odo dňa prevzatia tovaru a potvrdenia potrebných dokumentov súvisiacich s tovarom oprávnenou osobou. Dátum spotreby je pri všetkých výrobkoch minimálne 30 dní odo dňa expedície tovaru, v opačnom prípade je zákazník o kratšej dobe spotreby telefonicky informovaný.

II. Reklamácie sú vybavované podľa platných právnych predpisov Slovenskej republiky. Pri uplatnení reklamácie je kupujúci povinný upozorniť predávajúceho telefonicky alebo emailom a zaslať reklamovaný tovar na adresu sídla predávajúceho. Balík musí byť riadne zabalený a zabezpečený proti poškodeniu, musí obsahovať: reklamovaný tovar vrátane príslušenstva, daňový doklad a záručný list ak bol dodaný, popis závady a kontaktné údaje kupujúceho - spiatočná adresa, tel.číslo, e-mail. Tovar zasielajte buď formou balíka, alebo doporučene ako list pričom to musí byť poistená zásielka(aj list). Predávajúci vrátený tovar zaslaný formou dobierkou službou nepreberie. Reklamovaný tovar musí byť dodaný čistý a mechanicky nepoškodený. Reklamáciu tovaru vybavuje predávajúci bez zbytočného odkladu, maximálne však do 30 dní od začiatku reklamačného konania.


III. V prípade, že budú splnené všetky podmienky pre uplatnenie reklamácie má kupujúci právo na odstránenie vzniknutej vady. V prípade, že vada tovaru je neodstrániteľná má právo na vrátenie plnej sumy zaplatenej za tovar. Po dohode môže predávajúci reklamovaný tovar nahradiť novým tovarom v zodpovedajúcej hodnote alebo inej, pričom dôjde k vráteniu alebo doplateniu cenového rozdielu.

IV.Záruka sa nevzťahuje na poškodenie vzniknuté prirodzeným alebo nadmerným mechanickým opotrebením, znečistením tovaru alebo jeho častí v dôsledku zanedbania údržby, používaním tovaru v podmienkach, ktoré nezodpovedajú svojou teplotou, prašnosťou, vlhkosťou, chemickými a mechanickými vplyvmi
prostredia, v ktorom sa tovar bežne používa, vonkajšími vplyvmi, napr. pádom alebo nárazom, vniknutím vody do elektrických častí, zásahom do tovaru neoprávnenou osobou (neodborné opravy alebo úpravy), akýmikoľvek zásahmi do konštrukcie, celistvosti a príslušenstva výrobku, prepätím v el. sústave, napr. pri údere blesku a znovu obnovením dodávky el. energie pri jej výpadku alebo odpojení. pri používaní tovaru v rozpore s návodom na obsluhu a pre účel iný než na ktorý je výrobok určený. mechanickým poškodením
Záruka sa tiež nevzťahuje na škody vzniknuté v dôsledku živelnej pohromy a nesprávnym použitím výrobku.
V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom..
Vybavením oprávnenej reklamácie sa záručná doba predlžuje o dobu trvania reklamácie. Ak bola reklamácia v zákonnej záručnej lehote vybavená výmenou tovaru za nový, potom záručná doba začne plynúť znova od dátumu vybavenia reklamácie.
Predávajúcí upozorní o vybavení reklamácie kupujúceho telefonicky, SMS, alebo e-mailom a tovar odošle na vlastné náklady na adresu kupujúceho8. Ochrana súkromiaI.Predávajúci sa zaväzuje, že s osobnými údajmi kupujúceho bude zaobchádzať v súlade s platnými právnymi predpismi SR. II. Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle ust. § 7 ods. 1 zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch.Tiež na použitý tovar sa vzťahuje záruka podľa platných zákonov.

V. Kupujúci má právo na vrátenie tovaru do 7 dní. Náklady na prepravu k predávajúcemu hradí kupujúci. Kupujúci je povinný poslať tovar doporučene BEZ DOBIERKY!

9. Záverečné ustanovenia

I. Tieto všeobecné obchodné podmienky platia v znení uvedenom na internetovej stránke prevádzkovateľa v deň odoslania elektronickej objednávky s výnimkou ak je medzi oboma stranami vyslovene dohodnuté inak.

II.Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci bez výhrad akceptuje všetky ustanovenia "Všeobecných obchodných podmienok" v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky.

III. Predávajúci si vyhradzuje právo tieto Všeobecné podmienky doplňovať, prípadne zmeniť aj bez súhlasu užívateľa.

IV. Vzťahy medzi oboma stranami, ktoré nie sú upravené týmito "Všeobecnými obchodnými podmienkami" sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 40/1964 zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, zákona č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a zákona č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov, zákona č. 22/2004 Z.z. o elektronickom obchode v znení neskorších predpisov, prípadne inými zákonmi slovenského právneho poriadku.

V. Bez ohľadu na ostatné ustanovenia zmluvy, nezodpovedá predávajúci kupujúcemu za ušlý zisk, stratu príležitosti alebo žiadne iné nepriame alebo následné straty v dôsledku nedbalosti, porušenia zmluvy alebo vzniknuté iným spôsobom.

VI. Tieto Všeobecné obchodné podmienky nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom uverejnenia na stránkach internetového obchodu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.9.2012, 16:02
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu