. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Norbert Klenko (Nells) ID 219480
mimibazar.sk/nellssk
Oblasť: Topoľčany
Telefon: 0917293095
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2011
Naposledy: 5.10.2016 19:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 58
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Som neplatca DPH
Predávajúci na stránke mimibazar je:
Norbert Klenko
Velušovce 255
95501 Topoľčany
IČO: 46 403 264
DIČ: 1070398219

Všetky objednávky považujeme za záväzné. Vyhradzujeme si právo na zmenu cien. Kupujúci platí cenu ktorá je uvedená na stranke mimibazar. Vyhradzujeme si právo na predĺženie dodacej doby v prípade nepredvídateľných udalostí. Žiadna zo Zmluvných strán nenesie zodpovednosť za nemožnosť plnenia v prípade, ak nastanú skutočnosti vplyvom vyššej moci. Za udalosť vplyvom vyššej moci sa považuje udalosť, ktorú Zmluvné strany nemohli predvídať a ktorej nemohli zabrániť ani pri vynaložení najvyššej možnej odbornej staroslivosti, ktorá je nezávislá od ich vôle, najmä vojna, povstanie, štrajk, prírodné katastrofy, zmeny v legislatíve a iné.Vznik neočakávaných technických alebo logistických porúch oslobodzuje predávajúceho od dohodnutých záväzkov.

S Vašimi osobnými údajmi nakladáme v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov. Vaše osobné údaje nebudeme poskytovať tretím osobám, s výnimkov organizácii s ktorými spolupracujeme a bez ktorých by nebolo možné vašu objednávku zrealizovať sú to banky, pošta a doručovateľské služby.


Orgán dozoru :
Slovenská obchodná inšpekcia (SOI), Inšpektorát SOI pre Nitriansky kraj, Staničná 9, 950 50 Nitra 1, odbor technickej kontroly výrobkov a ochrany spotrebiteľa.

Nie som platca DPH.

Dodacie podmienky


Tovar zasielame kurierom GLS na vyžiadanie zašlem aj Slovenskou poštou. Pri objednávke nad 60€ je poštovné zdarma. Tovar zasielame od 4 do 10 dní. Ak predávajúci nesplní zmluvu, pretože objednaný tovar nemôže dodať alebo službu poskytnúť, je povinný o tom bezodkladne informovať spotrebiteľa a do 15 dní mu vrátiť cenu zaplatenú za tovar alebo preddavok, ak sa predávajúci a spotrebiteľ nedohodnú na náhradnom plnení.

Platobné podmienky

PLATBA NA DOBIERKU Pri tomto spôsobe platby Kupujúci uhrádza celú sumu za tovar uvedený v elektronickej objednávke pri prevzatí +3,50€
PLATBA VOPRED: Pri tomto spôsobe platby je Kupujúcemu zaslaný tovar poštou po uhradení a pripísaní celej sumy tovaru uvedeného v elektronickej objednávky na účet
Tatrabanka: 291 694 6145/1100


Storno objednávky


Storno objednávky do 12 hodín považujeme objednávku zrušenú. Storno môžete poslat prostrednictvom spravy na mimibazar alebo na telefónnom čísle 0917 293 095.

Objednávateľ ako súkromná osoba má v súlade so zákonom možnosť odstúpiť od zmluvy do 14 pracovných dní od prevzatia tovaru. Ak sa takto rozhodnete, zašlite nám spolu s tovarom písomné prehlásenie o odstúpení od zmluvy s uvedením čísla objednávky, dátumu nákupu a čísla účtu pre finančné vysporiadanie.V súlade s vyššie uvedeným zákonom sú lieky spolu s tovarom osobnej hygieny klasifikované ako tovar, ktorý po otvorení nemožno vrátiť a preto musí byť tento druh tovaru nepoškodený a nepoužitý.


Záručné podmienky a záručná doba


Na dodávaný tovar je Kupujúcemu poskytnutá záručná doba 24 mesiacov. Na vybrané druhy tovaru môže byť Kupujúcemu poskytnutá dlhšia záručná doba. Záručná doba začína plynúť v deň odovzdania tovaru Kupujúcemu.Ku každému tovaru zakúpenému u Predávajúceho je pri jeho dodaní Kupujúcemu priložená faktúra (doklad o kúpe tovaru), ktorá slúži zároveň ako záručný doklad.
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.9.2015, 11:36
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu