. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Eva B. (dobritko) ID 216301
PK Agency Košice,s.r.o.
mimibazar.sk/dobritko
Oblasť: Košice
Telefon: 0902230877
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.10.2011
Naposledy: 7.2.2014 16:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
ZMLUVNÉ PODMIENKY
1. OBJEDNÁVKA - KÚPNA ZMLUVA
Kupujúci objednáva tovar, respektíve uzaviera zmluvu na diaľku s predávajúcim elektronicky odoslaním vyplneného objednávkového listu alebo telefonicky. V obidvoch prípadoch je kupujúci povinný uviesť do objednávkového listu nasledovné údaje:
a) meno a priezvisko kupujúceho,
b) adresu kupujúceho,
c) druh, množstvo a cenu tovaru,
d) adresu dodania tovaru,
e) telefonický a emailový kontakt,
f) v prípade, ak je kupujúci právnická osoba musí uviesť aj IČO a DIČ, plátcovia DPH uvádzajú aj IČ DPH. V danom prípade sa zmluvný vzťah riadi ustanoveniami obchodného zákonníka o kúpnej zmluve.
Objednávka odoslaná predávajúcemu sa považuje za návrh na uzavretie zmluvy v zmysle §43a Občianskeho zákonníka. Kupujúci má možnosť návrh na uzavretie zmluvy odvolať alebo zrušiť do momentu uhradenia objednávky.
Po obdržaní objednávky predávajúci potvrdí objednávku emailom, čim dôjde k prijatiu návrhu v zmysle § 43c Občianskeho zákonníka a tým k uzavretiu kúpnej zmluvy na diaľku.
Potvrdená objednávka musí obsahovať údaje o spôsobe a termíne dodania tovaru.
V prípade neuhradenia objednávky kupujúcim do 5 pracovných dní bude táto objednávka stornovaná , pokiaľ sa zmluvné strany písomne ( emailom) nedohodnú inak.

2. ZMLUVNÉ STRANY
PREDÁVAJÚCI: PK AGENCY Košice, s.r.o.,044 41 Košická Polianka č.87
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, odd.s ro vl. č. 22025/V
IČO: 44 234 937
sklad:e-Food, Drábova 4, 040 23 Košice
KUPUJÚCI: Fyzická alebo právnická osoba, ktorá si záväzne objednala tovar a ktorá riadne a pravdivo uviedla údaje potrebné na jej identifikáciu tak ako sú požadované v týchto Obchodných podmienkach.

3. OPIS TOVARU A CENA
Opisy jednotlivých tovarových položiek s cenami sú uvedené na www.shirataki.eu

4. DODACIE PODMIENKY
Zásielky sú odosielané kupujúcemu po pripísaní platby na účet predávajúceho v najkratšom možnom čase, obvykle do 2-3 pracovných dní.
Počas prebiehajúcich reklamných kampaní je garancia dodania tovaru uvedená na stránke reklamného portálu a vzťahuje sa iba tovar zakúpený prostredníctvom neho.

Predávajúci splní povinnosť dodania tovaru odovzdaním tovaru do rúk prepravcu. Poštovné náklady: kuriér do 5 kg 4,25 Eur., nad 5 kg 7 Eur, do ČR jednotná cena 7,20 Eur.

5. PLATOBNÉ PODMIENKY
Kupujúci je povinný zaplatiť kúpnu cenu pred dodaním tovaru. Objednávka bude vybavená po pripísaní platby na účet .

6. ZÁRUČNÉ A REKLAMAČNÉ PODMIENKY
Doba doporučenej spotreby je vyznačená na štítku tovaru .
Zodpovednosť za škodu prechádza na kupujúceho v momente prevzatia predmetu zmluvy od dopravcu.
V prípade, že kupujúci zistí poškodenie tovaru ,je potrebné spraviť zápis s prepravcom a fotodokumentáciu a následne tieto doručíť písomne na adresu firmy. Ďalší postup reklamačného konania a termín výmeny tovaru bude dohodnutý písomne ( emailom) v najkratšom možnom čase.

7. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY - FYZICKÉ OSOBY
Ak je kupujúcim fyzická osoba - spotrebiteľ, kúpna zmluva má charakter spotrebiteľskej zmluvy, ktorá bola uzavretá pri použití komunikačných prostriedkov na diaľku. V zmysle §12 ods. 1 zákona č. 108/2000 Z. z. je kupujúci oprávnený bez udania dôvodu odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní od prevzatia tovaru.
Odstúpenie od zmluvy musí byť uskutočnené písomnou formou, musí obsahovať všetky údaje slúžiace k identifikácii tovaru, predávajúceho a kupujúceho a musí byť vo vyššie uvedenej lehote doručené spolu s tovarom do sídla predávajúceho na náklady a nebezpečie kupujúceho.
Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar zašleme prevodom na Váš účet, a to najneskôr do 15 dní.
Odstúpením spotrebiteľa od zmluvy sa zmluva od začiatku zrušuje. Predávajúci je povinný
a) prevziať tovar späť
b) vrátiť spotrebiteľovi najneskôr v lehote 15 dní odo dňa odstúpenia od zmluvy cenu zaplatenú za tovar vrátane nákladov, ktoré spotrebiteľ vynaložil v súvislosti s objednaním tovaru alebo služby. Náklady na vrátenie tovaru znáša spotrebiteľ.

8. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Všetky údaje poskytované zákazníkom podliehajú ustanoveniam Zákona č.428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov platných na území SR. Všetky údaje zákazníkov sú chránené pred zneužitím a nebudú poskytnuté tretiemu subjektu.
Používaním tohoto internetového obchodu súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií o Vás a Vašich nákupoch za vyššie stanovených podmienok a súhlasíte so zasielaním informácií o našom internetovom obchode.


9. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA
Kupujúci prehlasuje, že sa pred vyplnením objednávky oboznámil s týmito obchodnými podmienkami predaja a že s týmito súhlasí.
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.11.2012, 18:16
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu