. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Monika F. (Mely) ID 21627
.
mimibazar.sk/mely
Oblasť: Malacky
Telefon: 0907 731 332
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.9.2007
Naposledy: 9.3.2023 7:55
Aktualizácia: 9.3.2023 7:55
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46653228
HODNOTENIE 3041
RODINNÉ FOTOGRAFIE 95
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé zákazníčky, ďakujem za nákup v našom albumčeku. Na vaše otázky sa budem snažiť odpovedať, čo najskôr. Záväzné rezervácie sú záväzné, ak nepríde platba do 3 prac.dní, píšem zlé hodnotenie. Samozrejme, že sa dá dohodnúť aj inak, ale treba ma o tom informovať hneď pri objednávke. V prípade ak bude na danú vec viacej záujemcov, predávam tomu, kto ako prvý pýta podklady k platbe, teda si ju 100% rezervuje. Neberiem za záväzné objednávky, ak si niekto pýta rozmery alebo chce rezerváciu viac dní a ešte nie je rozhodnutý, či vezme tovar. Ak niekto chce rezervovať vec na viac dní, s tým, že si ju 100% vezme, samozrejme, že vyhoviem, ak to nie je príliš dlhá doba. Dúfam, že nedojde k zbytočným nedorozumeniam ak bude viac kupujúcich, bola by som nerada, dá sa na všetkom dohodnúť, len treba chápať aj mňa, že sa snažím vecičky predať čo najskôr, aby som mohla kúpiť ďalší nový tovar. Ďakujem za pochopenie.

Zodpovedný vedúci: Monika Frűhaufová
IČO: 46653228
DIČ: 1075190710

-sídlo firmy: Športová 385/4, 906 38 Rohožník na Záhorí
-e-mail: monika1701@azet.sk (nonstop) 0907 731 332 (8:00-20:00)

Veci, ktoré mám ihneď k odberu premeriam na požiadanie. Veci, ktoré sú na objednávku, bohužiaľ premerané nemám, len niektoré. Mám miery podľa ktorých šijú. Poradiť viem, ak mi pošlete miery detičiek. Ak chcete objednať iné, čo nemám v albumčeku, treba poslať link na môj horeuvedený mail.

Dodanie je do dvoch týždňov. Od neregistrovaných a maminiek, ktoré nemajú žiadne hodnotenia beriem zálohu, pretože mám veľa zlých skúseností. Údaje o platbe posielam po nákupe a hneď ako prídu peniažky na účet, vecičky posielam.

Tovar, ktorý je použitý a má nejakú vadu, vždy uvediem v popise, takže záruka na použité veci neplatí. Zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, které tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady napísané u konkrétneho inzerátu, alebo všeobecne v obchodnych podmienkach.



Dodacie podmienky :

- úhrada na podnikateľský účet v SLSP. Pri priamom vklade v hotovosti v SLSP, budete doplácať v banke poplatok 1,45 €

- balné 0,20 €, záleží od veľkosti balíka, mám umelohmotné obálky, aby sa vecičky nepoškodili

- poštovné podľa Slovenskej pošty, záleží od sumy objednávky a veľkosti balíka

- vecičky posielam hneď na druhý deň ako prídu peniažky, každú maminku aj nemaminku budem o odoslaní balíčka informovať

- objednávka sa dá stornovať len do dňa uzávierky, po uzávierke už nie je možné

- môže sa stať, že niečo nebude v predajniach vyložené, každú budem o tom informovať a ak budete chcieť môžem pozrieť nabudúce, len ma treba o to požiadať cez MMB

- vrátenie tovaru je možné do 7dní od prevzatia balíčku podľa platného zákona, prosím vás ma hneď informovať po prijatí balíka, vrátená čiastka bude znížená o poštovné a poštovné nazad hradíte tiež vy. Hneď ako mi príde vrátený tovar, vraciam EURá na vami uvedený učet.

Záruka na nový tovar:

Na akýkoľvek tovar sa vzťahuje zákonná záručná lehota 24 mesiacov, pokiaľ nieje uvedené inak.
Nárok na uplatnenie záruky môže zaniknúť pokiaľ bol výrobok poškodený pri preprave (zjavné poškodenie tovaru alebo jeho obalu je potrebné riešiť s dopravcom)
Zákazník nieje povinný takýto tovar prevziať a musí o zistenom poškodení okamžite informovať predajcu.

Ochrana údajov:

Vaše osobné údaje / adresa,e-mail, číslo telefonu/ slúži len pre nutný kontakt so zákazníkom, preto nebudú zverejňované a poskytnuté druhým osobám.

Tešíme sa na spoluprácu s vami, budeme sa snažiť, aby ste boli každá na 100% spokojná a každej našej zákazníčke posielame hodnotenie. Samozrejme, že nás poteší aj od vás. V prípade otázok nás kontaktujte: PO-NE 8:00-20:00


Ďakujeme za prečítanie podmienok, dúfam, že ste všetkému rozumeli. Prajeme krásny deň.

Henrich, Monika, Melánka a Henko
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.12.2012, 19:03
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu