. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Henrieta S. (superdomacepotreby) ID 215636
Marcinek-Univerzál s.r.o.
mimibazar.sk/superdomacepotreby
Oblasť: Snina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.9.2011
Naposledy: 11.8.2018 19:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
36507377
DIČ SK2022032254
HODNOTENIE 186
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Marcinek-Univerzál s. r.o.
Strojárska 102, 06901 Snina
IČO:36507377
IČ DPH:SK2022032254
te/fax:057-7682285
e-mail:unitur@stonline.sk, info@superdomacepotreby.sk
www.superdomacepotreby.sk
Kontaktná osoba: Monika Marcineková

Obchodné podmienky


1. Všeobecné podmienky
Tieto obchodné podmienky (OP) upravujú predaj a kúpu tovaru medzi kupujúcim a predávajúcim, pričom Predávajúcim je spoločnosť Marcinek Univerzál s.r.o., so sídlom: Strojárska 102, 069 01 Snina, IČO: 36502377, a Kupujúcim je právnická alebo fyzická osoba, ktorá na objednanie tovaru využila elektronický internetový obchodný systém prevádzkovaný Predávajúcim na adrese www.superdomacepotreby.sk.
Akékoľvek odchýlky od obchodných podmienok majú platnosť len vtedy, ak sú v uzatvorenej kúpnej zmluve (ďalej KZ) výslovne uvedené a sú odsúhlasené obidvoma stranami.
2. Objednávka a uzatvorenie zmluvy
Všetky objednávky realizované prostredníctvom internetového obchodu www.superdomacepotreby.sk sú pre obe zmluvné strany záväzné. Odoslaním objednávky Kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil s týmito obchodnými i reklamačnými podmienkami. Podmienkou platnosti elektronickej objednávky je pravdivé a úplné vyplnenie všetkých údajov a náležitostí požadovaných systémom pri registrácií, alebo pri realizácií objednávky. Kúpna zmluva medzi Predávajúcim a Kupujúcim vzniká odoslaním objednávky zo strany Kupujúceho a jej prijatím na strane Predávajúceho.
3. Práva a povinnosti obidvoch zmluvných strán

Práva a povinnosti Predávajúceho:
- dodať Kupujúcemu druh a množstvo objednaného tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok, ktoré platia v deň odoslania objednávky
- dodať Kupujúcemu tovar vhodne zabalený, aby nedošlo k jeho poškodeniu počas prepravy

Práva a povinnosti Kupujúceho:
- objednaný tovar prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov
- zaplatiť za tovar cenu v plnej výške a v zmysle platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky

V prípade, že si Kupujúci tovar neprevezme (na základe objednávky), Predávajúci si vyhradzuje právo uplatniť svoj nárok na náhradu vzniknutej škody.
Predávajúci je oprávnený v závislosti na charaktere obchodu (množstvo, cena, náklady na prepravu, vzdialenosť a pod.) predovšetkým pri cene vyššej ako 300 Euro (9038,-Sk), žiadať kupujúceho o autorizáciu objednávky dôveryhodným spôsobom, napr. telefonicky alebo písomne. V prípade odmietnutia autorizácie Kupujúcim, Predávajúci považuje objednávku za neplatnú.
4. Cena tovarov
Ceny v internetovom obchode www.superdomacepotreby.sk sú platné v čase objednávania tovaru. Predávajúci si vyhradzuje právo zmeny cien, pri výraznom náraste inflácie alebo pri výrazných zmenách dodávateľských podmienok od výrobcov a ostatných dodávateľov tovaru.

Všetky ceny sú vrátane 20% DPH. V cene tovaru nie je započítané poštovné a balné.

Ku každej zásielke je pripojená faktúra – daňový doklad, ktorá je dokladom o predaji. Faktúra môže byť zaslaná Kupujúcemu e-mailom, ak to Kupujúci vyžaduje a táto faktúra slúži zároveň ako dodací list.
5. Platby za tovar
Kupujúci môže za objednaný tovar zaplatiť jednou z možností:
a) platba vopred prevodným príkazom na účet Predávajúceho ( na základe proforma faktúry)
b) platba vopred priamym vkladom na účet Predávajúceho
c) v hotovosti pri preberaní zásielky priamo prepravcovi
d) v hotovosti pri preberaní v predajni
6. Ceny za dopravu tovarov v rámci Slovenskej republiky
a) balík 2. triedy Slovenskou poštou 5,50 Euro ( 165,69 Sk)
b) balík 1. triedy Slov. poštou 6,00 Euro (180,75 Sk)
c) expresná doprava kuriérskou službou 9,96 Euro (300,- Sk)
d) osobný odber v predajni počas pracovnej doby – bezplatná preprava (je potrebné dohodnúť vopred)

Pri nákupe nad 300 Euro (9038,- Sk) s DPH je doprava zdarma.
7. Dodacie lehoty
Dodávky objednaného tovaru budú podľa prevádzkových možností Predávajúceho realizované v čo najkratšom termíne. Priemerná doba odoslania tovaru Kupujúcemu sa pohybuje v rozmedzí 1 až 3 pracovných dní od objednávky. Pri zaslaní tovaru Slovenskou poštou ako balík 2. triedy je dodacia lehota od 1 do 5 pracovných dní, pri balíku 1. triedy je dodacia lehota 1 pracovný deň, ak je zásielka odoslaná do 16,00. Pri expresnej doprave kuriérskou službou je tovar dodaný na ďalší pracovný deň po odoslaní zásielky. Pri tovare, ktorý nie je na sklade Predávajúci vopred upozorní Kupujúceho e-mailom alebo telefonicky na zmenu dodacej lehoty tovaru a Kupujúci bude mať možnosť objednávku stornovať, prípadne ju zmeniť.
8. Zrušenie objednávky
Kupujúci je oprávnený stornovať objednávku bez udania dôvodu do 4 hodín od jej odoslania. (Po 4 hodinovej dobe Predávajúci začne objednávku vybavovať). Zrušenie objednávky je potrebné zaslať na e- mail: objednavky@superdomacepotreby.sk . Potvrdenie o zrušení objednávky bude zaslané obratom.
9. Vrátenie tovaru
Tovar zakúpený v internetovom obchode www.superdomacepotreby.sk je možné vrátiť bez udania dôvodu najneskôr do 7 dní od jeho prevzatia, podľa § 12 zákona 108/2000 Z.z., Tovar je potrebné vrátiť na adresu sídla spoločnosti v originálnom balení, kompletný, nepoužitý a nepoškodený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí Kupujúci. Tovar vrátený dobierkou nebude prijatý. Cena za tovar bude Kujúcemu vrátená bezodkladne po skontrolovaní vráteného tovaru.
10. Reklamácie
Kupujúci je povinný pred prevzatím a zaplatením zásielky od prepravcu, na mieste skontrolovať, či zásielka nie je poškodená. V prípade rozsiahleho poškodenia (roztrhnutý obal, deformácie a iné rozsiahle poškodenie) odporúčame zásielku neprebrať.

V prípade reklamácie zašle Kupujúci reklamovaný tovar na adresu sídla spoločnosti: Marcinek - Univerzál s.r.o., Strojárska 102, 069 01 Snina. Balík musí byť riadne zabalený a má obsahovať: reklamovaný tovar vrátane príslušenstva nepoškodený, nepoužívaný a zabalený v originálnom balení, kópiu faktúry, popis závady a kontaktné údaje Kupujúceho - spiatočná adresa, telefónne číslo, e-mail. Tovar je potrebné zaslať buď formou balíka, alebo doporučene ako list. Pri zaslaní tovaru dobierkou nebude táto zásielka prijatá. Reklamovaný tovar musí byť dodaný čistý a mechanicky nepoškodený.

Predávajúci nepreberá zodpovednosť za škody vyplývajúce z používania produktov, funkčných vlastností a škôd z neodborného používania a neodbornej montáže produktov, rovnako ako škody spôsobené vnútornými udalosťami a chybnou manipuláciou. Na chyby tohto pôvodu sa nevzťahuje ani poskytovaná záruka.

V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom.
Náklady na prepravu reklamovaného tovaru smerom od Kupujúceho k Predávajúcemu hradí Kupujúci. Poštovné a iné poplatky sa nevracajú.
Spiatočnú prepravu po vybavení oprávnenej reklamácie hradí Predávajúci.

Reklamačný poriadok spoločnosti Marcinek – Univerzál s.r.o. pozri na Reklamačný poriadok.
11. Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov kupujúceho, ktorý je fyzickou osobou, je poskytovaná zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Kupujúci čestne vyhlasuje, že Predávajúcemu dal súhlas na spracovanie osobných údajov v zmysle ust. §11 ods. 1 cit. Zákona, pričom tento súhlas dáva dobrovoľne a udelený súhlas platí na dobu do jeho písomného odvolania, najdlhšie na obdobie existencie užívateľského účtu. Súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať na adrese sídla spoločnosti Marcinek-Univerzál, s.r.o., Strojárska 102, 069 01 Snina alebo e-mailom: info@superdomacepotreby.sk
Kupujúci súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov: meno a priezvisko, adresa doručenia, adresa elektronickej pošty, telefonický kontakt (ďalej iba ako „osobné údaje“). Kupujúci súhlasí spracovaním osobných údajov predávajúcim, a to pre účely realizácie práv a povinností z kúpnej zmluvy a pre účely zasielania informácií a obchodných oznamov kupujúcemu. Osobné údaje budú spracovávané po dobu trvania udeleného súhlasu.
Kupujúci potvrdzuje, že poskytnuté osobné údaje sú presné a presné a že bol poučený o tom, že sa jedná o dobrovoľné poskytnutie osobných údajov. Kupujúci ako dotknutú osoba v zmysle cit. Zákona vyhlasuje, že bol poučený o svojich právach, ktoré mu vyplývajú z ustanovení § 28 a § 29 cit. Zákona.
Záverečné ustanovenia
Právne vzťahy neupravené KZ alebo týmito OP sa riadia príslušnými ustanoveniami právnych predpisov SR - Obchodným zákonníkom a Občianskym zákonníkom vrátane ich vykonávacích predpisov.
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.4.2014, 13:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu