. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Miriama L. (morella) ID 21400
.
mimibazar.sk/morella
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.9.2007
Naposledy: 10.12.2023 16:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 195
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň,

ďakujem, že ste nakukli do môjho bazárika alebo sa zúčastňujete mojich aukcií. Prosím, pozorne čítajte podmienky predaja.

NA OBJEDNÁVKU tovar treba uhradiť zálohu v 50% výške, pokiaľ si neskôr rozmyslíte, že tovar nechcete, táto záloha prepadá. Preto si dobre uvážte, či vami vybraný tovar mám objednať! V prípade, že tovar nepríde do dodacieho termínu, ako je uvedený v inzeráte, vraciam vám peniaze, pokiaľ nemáte záujem čakať na neskoršie dodanie. Pokiaľ ale záujem máte, samozrejme tovar odosielam po mojom obdržaní.

V CENE POŠTOVNÉHO A BALNÉHO JE ZAPOČÍTANÉ REŽIJNÉ NÁKLADY SPOJENÉ S DORUČENÍM NA POŠTU, AJ BALNÉ, PRETOŽE POSIELAM ZÁSIELKY V BUBLINKOVÝCH ALEBO PLASTOVÝCH OBÁLKACH, POPRÍPADE SÚ VECI EŠTE EXTRA ZABALENÉ V BUBLINKOVEJ FÓLII, TREBA SI UVEDOMIŤ, ŽE ZADARMO TO NEMÁM ANI JA!

Po skončení aukcie sa ozvem v čo najkratšej dobe (zvyčajne do 48 hodín), a zašlem vám podklady pre uhradenie vyhratej aukcie (číslo účtu, celková suma s poštovným). Pokiaľ by sa tak nestalo, prosím, napíšte mi.
Alebo uvádzam aj bankové spojenie pre rýchlejšiu komunikáciu - číslo účtu mBank - predčíslie 520700-4202837333/8360 do poznámky napíšte svoje meno alebo ID. A prosím o zaslanie adresy do správy alebo na mail.
Tiež by som prosila výhercov, aby odpovedali na moje odkazy. V prípade, že výherca neodpovie do 4 dní, neuhradí vyhratú aukciu alebo nebude ochotný si ju prevziať0 (neberiem na vedomie dôvody typu: prihadzovala dcéra, zle som si prečítala popis, práve mi brat doniesol také isté... a podobne), dávam NEGATÍVNE hodnotenie a tiež oznamujem adminom stránky a zakazujem prístup na ďalších aukciách. Pokiaľ máte vážny záujem o draženú vec a viete, že potrebujete počkať s platbou, pýtajte sa pred skončením aukcie, som ochotná sa s vami dohodnúť. Pokiaľ ale tak neučiníte, dávam negatívne hodnotenie.
Aukcie zasielam (obratom po pripísaní peňazí na účet, najneskôr však do 3 pracovných dní) doporučenie 2. triedou ako list alebo balík, podľa cenníku Slovenskej pošty. V prípade, že požadujete odoslanie 1. triedou, prosím o príplatok 0,20€ k poštovnému a balnému. V prípade, že chcete balík poistiť, tiež to bude s príplatkom.
V prípade, že ste u mňa vyhrali dve a viac aukcií, dávam zľavu na poštovnom, čiže neplatíte na obe položky poštovné, ako je uvedené na jednotlivých aukciách, ale JEDNOTNÉ, ktoré vám napíšem do správy o úhrade. AK NESÚHLASÍTE S VÝŠKOU POŠTOVNÉHO, PROSÍM, NEPRIHADZUJTE, predídeme potom trápnym situáciám o zjednávaní poštovného, a TIEŽ SI SAMI NEURČUJTE POŠTOVNÉ, pretože je to veľmi neseriózne!!! Ďakujem za pochopenie.
Potvrdením vyvolávacej ceny, prihodením na mojich aukciách súhlasíte s mojimi podmienkami predaja a tým sa aj zaväzujete vyhratú aukciu prevziať, preto prihadzujte len ak máte vážny záujem o draženú vec. Pokiaľ máte otázky, pýtajte sa pred skončením aukcie.
VYHRATÉ AUKCIE NEBERIEM SPÄŤ vzhľadom k nízkym vyvolávacím cenám , preto si poriadne prečítajte popis. Pred odoslaním sú výrobky odskúšané.
Na dobierku NEPOSIELAM.
Ak máte akékoľvek otázky ohľadom prebiehajúcich aukcií, stačí sa opýtať.
Ochrana údajov:
Vaše osobné údaje / adresa,e-mail, číslo telefónu/ slúži len pre nutný kontakt, preto nebudú zverejňované a poskytnuté druhým osobám.

Ďakujem vám za budúcu príjemnú spoluprácu.

PS: PRE NEDOSTATOK ČASU NESTÍHAM PÍSAŤ SPRÁVU O ZASLANÍ, TAK SA VOPRED OSPRAVEDLŇUJEM, BALÍČKY ALE ZASIELAM VŽDY, AKO UVÁDZAM V SPRÁVE ALEBO V PODMIENKACH PREDAJA. ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.8.2013, 12:47
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu