. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Stanka M. (obalkyprevas) ID 212595
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.8.2011
Naposledy: 19.9.2014 14:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 312
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí nakupujúci aj príležitostní návštevníci,

pred prvým nákupom prosíme o podrobné naštudovanie obchodných podmienok, aby sme sa prípadne vyhli akýmkoľvek nedorozumeniam po nákupe.

Názov firmy: MIST, s.r.o.
Studienka 208
Podnikanie zlegalizované na základe živn.oprávnenia č.120-OBU-MA-OZP-2011/02872-2, č.reg. 120-16743.
IČO: 46354611
DIČ: 2023332927
DIČ DPH: Nie sme platitelia DPH.
Kontaktná osoba: Stanka Mládková a Miriam Oravcová


Sídlo podnikania: Studienka 208, 908 75 – po vzájomnej dohode je možné uskutočniť aj osobný odber. Osobný odber je možné uskutočniť aj v sídle podnikania, aj v Bratislave - Petržalke.
E-mail: obalky.pre.vas@gmail.com, objednávky a maily sú vybavované v pracovných dňoch medzi 9-17 hod., prípadne aj neskôr.
Telefonický kontakt: v pracovné dni medzi 10-17, 0903 684 645, prosím volajte, na SMS neodpovedáme.

1.PREDMET PREDAJA

Ponúkame tovar - plastové poštové obálky, na ktorý sa vzťahuje 2-ročná záručná doba, predpokladom je správne skladovanie. Výrobca odporúča ideálnu teplotu na skladovanie 20-25°C, ide o zachovanie trvanlivosti a funkčnosti lepidla na spojoch, neodborná manipulácia a nevhodné skladovanie nie je dôvodom na reklamáciu.
Pre prípad reklamácie uschovajte faktúru, ktorá je vždy pribalená k vašej objednávke.

2. OBJEDNÁVKA

Pri objednávke uvádzajte prosím adresu, príp. fakturačné údaje. Pokiaľ je vaša aktuálna adresa súčasťou Mimibazáru (ďalej len „MMB“), uvádzať ju nemusíte, tovar pošleme automaticky na túto.
Ceny sú konečné, nežiadajte prosím o zľavy. Zľavy sú zohľadnené v objednávkovom cenníku, kde je presne špecifikovaný počet objednaných kusov a príslušná zľava.

Po prijatí Vašej objednávky Vám emailom pošleme podklady k platbe so všetkými potrebnými údajmi. Vždy si prosím skontrolujte správnosť údajov. Poprosíme o NEVYHNUTNÉ UVÁDZANIE VARIABILNÉHO SYMBOLU, je to treba pri identifikácii vašej platby. Variabilný symbol = číslo zálohovej faktúry, napr. ZF0059-2012.

STORNO objednávky akceptujeme do 4 prac. dní vo forme emailu alebo odkazu cez MMB, následne bude objednávka stornovaná, o čom vás upovedomíme. Pokiaľ od nás nedostanete info do 48 hodín, stornujte objednávku prosím ešte raz, ak by zlyhala technika.

3.PLATBY

Akceptujeme platbu dvomi spôsobmi VOPRED: bankovým prevodom alebo poštovou poukážkou. Pri vklade priamo na účet v banke je treba pripočítať aj manipulačný poplatok, ktorý vám zahrnieme priamo do faktúry, vo výške 1,3€, tento nám sťahuje banka za vklad na podnikateľský účet. Dátum splatnosti je stanovený na 10.deň od dátumu vystavenia zálohovej faktúry.
Na dobierku zasielame len kupujúcim s potrebným počtom kladných hodnotení na MMB.

4.DODACIE PODMIENKY

Balíčky s vaším tovarom posielame cez Slovenskú poštu len doporučene alebo ako poistené balíky, ak žiadate o „obyčajné“ zaslanie, tento spôsob je plne na vašu zodpovednosť. K objednávkam sa účtuje balné vo výške 0,10€.

Ceny poštovného sa orientujú tarifou a hmotnostnou tabuľkou Slovenskej pošty.

Stav účtu je kontrolovaný každý pracovný deň, vaše zásielky sa pripravujú na odoslanie v deň, kedy je vaša úhrada pripísaná na účet. Ku každej objednávke obdržíte daňový doklad, ten je u nás SAMOZREJMOSŤOU.

5. NESCHOPNOSŤ PLNIŤ ZÁVAZKY

Ak by sa stalo, že nebudeme schopní splniť záväzok voči vám, budeme vás bezodkladne kontaktovať s návrhom riešenia, akékoľvek dodatočne vzniknuté náklady vám nebudú účtované.

6. REKLAMÁCIE

Podľa zákonov Slovenskej republiky je na tovar poskytovaná 2-ročná záručná doba, predmetom reklamácie môžu byť: iný tovar ako pôvodne objednaný, tovar s evidentnými vadami od výrobcu, rôzne typy a množstvá nezodpovedajúce objednaným položkám. Prosíme o kontrolu okamžite po prebratí zásielky, dodatočné neodôvodnené reklamácie uznané nebudú.

7. MOŽNOSŤ ODSTÚPENIA OD ZMLUVY

Ako zákazník máte možnosť odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní (=vrátiť prevzatý tovar do 7 pracovných dní od jeho prevzatia bez uvedenia dôvodu). V tomto prípade poprosíme o info vopred. Tovar prosíme zaslať v stave, v akom ste ho prevzali, na našu adresu. V tomto prípade náklady vzniknuté na zaslanie tovaru na našu adresu hradíte vy ako odberateľ.

8. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pri prijímaní objednávky sú nám automaticky zaslané údaje ako meno, priezvisko, adresa. Tieto údaje zostávajú evidované len v našom systéme, nie sú poskytované tretím stranám. Budú použité pre účtovníctvo, ktoré máme povinnosť zo zákona viesť, a na vyzvanie pracovníka Daňového úradu mu môžu byť sprístupnené.


Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky súvisiace s nákupom, neváhajte nás kontaktovať, na Vaše maily odpovieme do 24 hodín od ich prijatia.

Prajeme príjemný nákup a dúfame, že práve s nami budete spokojní a radi sa vrátite!!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.9.2012, 22:12
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu