. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Melánia K. (MeliKa) ID 209198
.
mimibazar.sk/melika
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.7.2011
Naposledy: 18.12.2013 18:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
www.vlasyshop.sk

Vitajte v mojom obchodíku.
V mojom sortimente môžete nájsť prevažne pravé ľudské vlasy rôznych typov.
Ukrajinské, Ruské, Indické, Ázijské, Európsky typ.
Považujem za nutné vysvetliť niekoľko dôležitých faktorov pri výbere.

Vždy, keď chcete vedieť aká je kvalita vlasov potrebujete poznať typ (európske, ruské, ázijské...) a označenie na stupnici kvlaity (AAA remy, A remy....)
Kvalitné vlasy nie sú nikdy lacné.

EURÓPSKE
sú najžiadanejšie, pretože majú štruktúru takú ako naše vlasy. Jedná sa o jemnú štruktúru a sú rovné alebo prirodzene vlnité. Majú dlhú životnosť a môžeme predpokladať výbornú kvalitu. Kvalite vlasov zodpovedá vyššia cena, no investícia sa vždy vyplatí. Európske vlasy sú dostupné ako v tmavých farbách, tak i v prirodzených blond. Tento typ vlasov sa na trhu nachádza v dosť obmedzenom množstve.

EURÓPSKY TYP:
- POZOR - veľmi veľa predajcov tu klamlivo označuje tieto vlasy ako EURÓPSKE.
v prípade, že sa jedná o vlasy tohto typu, ľudia často zostávajú v domnienke, že kupujú vlasy pochádzajúce z Európy. Európske vlasy sa pohybujú v stovkách Eur/100g. V skutočnosti sa jedná prevažne o ázijské vlasy, ktoré sú chemickým procesom prispôsobované – stenčené, čo výrazne poškodzuje vlas. Táto chemická úprava výrazne ovplyvňuje životnosť vlasov. Tieto vlasy sa neodporúča používať na dlhodobé predlžovanie. Vhodné na Clip-in metódy.

RUSKÉ, UKRAJINSKÉ:
zaraďujú sa medzi európske vlasy, sú veľmi žiadané a patria medzi najkvalitnejšie vlasy na trhu. Vlasy sú veľmi jemné, prirodzene lesklé, štruktúrou také ako naše. Pôvodné farby sú blond i tmavé, sú rovné i vlnité. Kvalita je väčšinou prvotriedna, pretože vlasy neprechádzajú silnými chemickými úpravami, maximálne farbením a bielením do požadovaných odtieňov.

INDICKÉ:
sú pomerne jemné (hrubšie ako európske), hlavne hrúbkou a trvácnosťou sa najviac približujú európskym vlasom a majú genetický predpoklad dorastať do veľkých dĺžok. Nevýhoda indických vlasov je, že sú takmer vždy jemne vlnité. Takéto vlasy sa vykupujú z indických chrámov.

ÁZIJSKÉ
ide o najdostupnejšie vlasy na trhu, preto ich cena nie je vysoká. Sú prevažne rovné, niekedy ľahko vlnité a odolnejšie v porovnaní s európskymi vlasmi. Pôvodne tmavej farby a hrubšej štruktúry. Tieto vlasy sú často považované za nekvalitné, no tiež to záleží od toho, kde sa na stupnici kvality nachádzajú. v nižšej kvalite sú vhodné na metódu clip-in.


KVALITA
Kvalitu vlasov nie je jednoduché určiť, mnohokrát ju predajcovia neoznačujú alebo označujú zavádzajúco.

Ponúkam rôzne typy kvalít pravých ľudských vlasov. Aby bol zákazník presne informovaný a vedel odhadnúť akú kvalitu kupuje, využívame označenia kvality zavedenou stupnicou od najlepšej:
Životnosť vlasov záleží od kvality, ale veľký význam má tiež starostlivosť.

AAA virgin remy:
Týmto označujeme skutočne najvyššiu kvalitu vlasov. Tieto vlasy sú len jediný raz spracované - prechádzajú šetrným prifarbením do požadovaného odtieňa. Blond vlasy boli blond vždy, nikdy nie sú odfarbované z tmavých vlasov. Vlasy sa prirodzene lesknú, nerozpoznáte ich od vlastných vlasov. Nemajú povrchový silikón to znamená, že po mnohých umytiach zostávajú krásne.Majú vysokú životnosť až niekoľko rokov.

AAA remy
je označenie vysokej kvality. Tmavé odtiene môžeme prirovnať virgin kvalite. Vlasy sú hodvábne jemné, majú prirodzený lesk, na dotyk sú nerozpoznateľné od vlastných vlasov, po mnohých umytiach zostávajú nádherné. Blond odtiene prechádzajú odfarbovaním, čo spôsobuje, že sú vlasy suché, tento jav sa dá ovplyvniť používaním olejov na vlasy.

A - remy
vlasy sú uložené v smere rastu, sú stenčené preto majú na sebe nanesený povrchový silikón. Vlasy je možné udržať v dobrej kondícii približne 3 mesiace.

A - non remy
vlasy nie sú uložené v smere rastu, majú na sebe nanesený povrchový silikón. Vlasy je možné udržať v dobrej kondícii približne 3 mesiace.


Vysveltenie pojmov remy a nonremy

REMY – všetky vlasy sú uložené v smere prirodzeného rastu vlasov, prúdia rovnakým smerom.

NON REMY – keďže vlasy neprúdia jedným smerom, výrobcovia sa rozhodli odstrániť kutikulu kyslým kúpeľom a nahradili ju silikónovou vrstvou, ktorá zabezpečuje ich mäkkosť a lesk. Skutočnosť je taká, že silikón sa pomaly zmýva a to je dôvod prečo sa začnú vlasy zamotávať. Niekedy pri týchto vlasoch je kutikula zachovaná, ale vlasy neprúdia rovnakým smerom preto sa zamotávajú. Takéto vlasy si vyžadujú zvýšenú starostlivosť.


PODMIENKY PREDAJA

Objednaním tovaru potvrdzujete súhlas s danými podmienkami predaja a tiež beriete na vedomie danú kvalitu kupovaného tovaru, na základe vyššie uvedených informácií.

DODANIE
V prípade, že je tovar na sklade, expedujeme ho hneď po pripísaní platby na náš účet. V opačnom prípade vás budeme informovať o dobe dodania.

PLATBA ZA TOVAR
Platbu uprednostňujeme vopred na náš účet. Cena poštovného 1,40 EUR
Možná individuálna dohoda.

REKLAMÁCIE
Prípadné reklamácie vybavíme k Vašej spokojnosti individuálnou dohodou s Vami v súlade s právnym poriadkom. Túto skutočnosť nám treba neodkladne oznámiť zaslaním odkazu. Reklamovať je možné len tovar zakúpený od predávajúceho. Záručná doba na tovar je v zmysle platných právnych predpisov. Záruka sa nevzťahuje na vady vzniknuté bežným opotrebením pri jeho používaní, spôsobené nesprávnym použitím výrobku či nesprávnym skladovaním. Nedostatočná starostlivosť a zásahy do produktu nie sú predmetom reklamácie. Predmetom reklamácie môžu byť len výrobné vady. Reklamovaný tovar nám musíte odovzdať riadne zabalený a vyčistený.

VÝMENA TOVARU
Tovar je možné vymeniť v zákonnej lehote do 7 dní.
V prípade záujmu o výmenu tovaru nás informujte pomocou odkazu alebo e-mailom.


VZORKOVNÍK FARIEB
nájdete na našich stránkach na tomto odkaze:
http://www.vlasyshop.sk/img/vzorkovnik/vzorkovnik.html


V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte prostredníctvom MMB alebo e-mailom alebo navštívte nás internetový obchodod WWW.VLASYSHOP.SK
Mojou snahou bude odpovedať Vám čo najskôr.
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.11.2011, 14:35
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu