. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Helena N. (Helen mode) ID 2064
Helen mode
.
mimibazar.sk/helenmode
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA
Telefon: +420604106670
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.1.2006
Naposledy: 14.8.2013 14:21
Aktualizácia: 6.8.2013 19:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
75266661
HODNOTENIE 47
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vítam Vás v mojom albíčku a ďakujem, že ste sa rozhodli u mňa nakúpiť.

Objednávajte prosím cez e-shop www.helenmode.cz.Zde zistíte aktuálnu dostupnosť tovaru na sklade, dobu dodania a všetky potrebné informácie k objednaniu a obchodné podmínky.Na dobierku zasielame len objednávky z e-shopu www.helenmode.cz, alebo len registrovaným mamičkám MMB s kladnými hodnoteniami ..

Všetko nový tovar, ktoré tu máme v ponuke je kvalitný priamo od výrobcov a dystributorů.Dostanete k nemu faktúru a máte na neho záruku.Nejsem platcu dph.

V prípade, že tovar nie je v poriadku, alebo nesedí, môžete ho poslať späť na moju českú adresu a vrátim Vám peniažky bez poštovného, ​​alebo si ho môžete vymeniť za jiné.Zboží musí byť nepoužitý, umyté a pokiaľ možno v pôvodnom obale, inak ani mne dodávateľ reklamáciu neuzná.Proto si tovar po prijatí skontrolujte.

Na Slovensko akceptujeme platbu vopred na účet,lebo na dobierku. Máme účet u Fio banky, zaplatíte za prevod teda toľko, koľko bežne platíte za vnútroštátne prevody. Tovar zasielame prepravnou službou In-time.Doba doručenie na Slovensko touto službou je do 48 hodín.

Ceny poštovného:

Malý balíček (oblečenie, obliečky do postieľok, apod) 4,8 eur

Veľký balík (autosedačky, nábytok, postieľky, apod) 7eur

Dobierka do 200euro 1,8 eur

Dobierka nad 200 euro 2eura

Platba prevodom na účet-zadarmo


Objednávky uskutočnené prostredníctvom internetového obchodu, sú brané ako záväzné (Občiansky zákonník § 544-545, zákon č 40/1964 Zb.).
VRÁTENIE / REKLAMÁCIE TOVARU:
Prípadné reklamácie vybavujem podľa reklamačného poriadku, v súlade s Občianskym zákonníkom a so Zákonom o ochrane spotrebiteľa.Pri zaslaní reklamácie, nezabudnite priložiť kópiu dokladu o kúpe. V súlade so zákonom č 367/2000 má zákazník právo odstúpiť od zmluvy do 14 dní od prevzatia tovaru a tovar bez udania dôvodu vrátiť. Rozhodnete Ak sa pre odstúpenie v tejto lehote, žiadam Vás o dodržanie nižšie uvedených podmienok. Pred odoslaním tovaru mne prosím informujte správou na e-mail nova.helena @ seznam.cz, alebo helenmode@seznam.cz.nebo sms na tel +420 604 106 670.
Tovar zašlite na moju adresu Helena Nová-Helen mode, Krhová 614,75663 Valašské Meziříčí 3,ČR doporučene, nie na dobierku.
Pre kladné vybavenie Vášho odstúpenia od zmluvy musí byť dodržané nasledujúce:Nový tovar by malo byť kompletné vrátane etikiet a ďalších doplnkov-tovar by malo byť nepoškodený, v pôvodnom stave-tovar by nemalo byť použité-musí byť priložená kópia dokladu o kúpe Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok Vám čiastku za tovar / nie za poštovné / zašlem späť prevodom na Váš účet a to najneskôr do 14-tich pracovných dní po fyzickom obdržaní tovaru. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu, alebo vo všeobecne v obchodných podmienkach.

Vyhradzujeme si právo zrušiť objednávku alebo jej časť v prípade, že sa tovar už nevyrába alebo sa nedodáva, či je dlhodobo nedostupné u dovozcu. V tomto prípade Vás budeme informovať.

Upozornenie: farebné prevedenie tovar nemusí 100% zodpovedať fotkám na e-shope.Pri fotení môže dôjsť ku skresleniu farieb, farebné nastavenie monitora zákazníka je individuálny.

Samozrejmosťou je faktúra-daňový doklad ku každej dodanej objednávke. Odoslaním objednávky vybraného tovaru zákazník potvrdzuje záväznosť jeho objednávky a súhlasí s nákupným poriadkom e-shopu.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV: Prehlasujem, že sa pri spracovaní osobných údajov riadim zákonom č.101/2000 Zb., O ochrane osobných údajov. Zákazník má kedykoľvek právo požiadať o vyradenie svojich údajov z databázy, prípadne upraviť údaje o svojej osobe.

Akékoľvek otázky radi zodpovieme, neváhajte nás kontaktovať.

Prajeme príjemné nakupovanie.

Majiteľ a zodpovedná osoba za prevádzku tohto obchodu:
Helena Nová,Krhová 614,75663 Valašské Meziříčí 3
IČO 75266661 Nie som platca dph Tel. +420 604106670 tu mne môžete kontaktovať kedykoľvek, najlepšie formou sms.



Až Vám balíček dorazí, budem rada, keď napíšete hodnotenie tu na MMB, alebo môžete nechať odkaz v knihe hostí na našich webových stránkach.

Prajem príjemné nakupovanie, Hela
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.8.2011, 8:00
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu